Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım allah razı olsun darısı sizlerin başına işşallah :16::16::16:

kız gül yakışıyo sana sırıt aynı böle :86::86::86:selina bebekim sagolsun allah razı olsun o yaptı ellerine saglık bebekimin daha güzellerini sizler yaparsınız işşallah :48::48::48::48:

ben bu arada namaz kılıyım geliyorum bebekler birazdan dönerim dualarım sizlerle:16::16::16:

sırıtıyorum canım:86::86:oldumu böyle dimi:9::9:amin sevtunum inş rabbim bizlerede nasip eder hayırlısıyla...allah kabul etsin canım duaların icinde allah razı olsun hamişlerin dualarına cok ihtiyacımız var... benimde dualarım seninle...:38::38:

derdacım sagol kuzum moral verdin yarın bir dr daha gidicem pek ümidim yok ama yınede gidicem emın olım herkese teşekkür ederim kızlar ne gelirsen allahtan yapacak bişey yok

tamam canım görüşürüz akıntıyı sakın takma bak ben tam bir sene rahim iltihabuı tedavisi gördüm düşükte mikrop kaptığım için ve benim hiç akıntım olmaz doktor bu yüzden içerde hapsediyosun atamıyosun dedi üzülme inş herşey güzel olacak
canım saolsın balım ben geldım sen cıkıyomusun eldı mısafırve ben azad oldum annemın ellırınden hehehehehe demek ole canım nedn sen mıkrop kaptınkı antıbıyotık kullanmmaısmıydın
iyi olmasına sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah ben doktora gittim ama adetinikinci günü gel yumurta takibine başlıyalım dedi hayırlısı olsun
canım tedavın hayırlı olsun ınsallah gelsın bebegın bır an once
ben çıkıyorum kzıalr görüşürüz iyi bakın kendinize
tamam kuzum uzuldum gıdısıne ama canın saolsun bebıkımıze ıyı bak heeeee
derdacım sagol kuzum moral verdin yarın bir dr daha gidicem pek ümidim yok ama yınede gidicem emın olım herkese teşekkür ederim kızlar ne gelirsen allahtan yapacak bişey yok
canımm belkı gormemısındır ama bencede umıdını hemen yıtırme zaten olmassa da uzulme tedavını olur saglıklı bır sekılde hamıle kalırsın ınsallah

iyi olmasına sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah ben doktora gittim ama adetinikinci günü gel yumurta takibine başlıyalım dedi hayırlısı olsun
gel bebekim yumurtlatayım seni ben :1::1::1:kız bu yumurtalarla başımız derte he ah şu yumurtalar bir çatlasalar annecikleri neler alıcaklar haberleri yok he:57::57::57::57:
sırıtıyorum canım:86::86:oldumu böyle dimi:9::9:amin sevtunum inş rabbim bizlerede nasip eder hayırlısıyla...allah kabul etsin canım duaların icinde allah razı olsun hamişlerin dualarına cok ihtiyacımız var... benimde dualarım seninle...:38::38:
tamam bebeşim ha şöyle bu arada çok şirinsin haberin olsun :38::38::38::38:
ben çıkıyorum kzıalr görüşürüz iyi bakın kendinize
canım bir ara adresini ver sana nasip olursa yelek örüyorum talı bir renk aldım sorma bir dogsum kargoyla kapında sonrada aklımda birsen var yakınmıydı hatun acaba bana be:44::44::44:unuttum gitti he :1::1::1:
canım allahtan umut kesilmez bunu bil bir doktorla baglı kalma sen güçlü bir kadınsın unutma bunu:20::20::20::20:

hepinize güzel birgün diliyorum
bugün arkadaşım çağırdı ona gidicem oturmaya .hepinizi öpüyorum güzeller
garibim şimdi ekliyorum duaları okuduğunu ağzına yüreğine sağlık canım

sende benim gibi arkadasina gitmissin bugun ebrarcim,bende yeni geldim,hemen k,k actim:1:seninde ellerine saglik canim:16:

heee,para babasıyım ben:9::119::119::119::119:alın yavrularım,alin,toplaşın:118::82:

karşılaşamadık mı:91:

]

:60::60::60::60::60:allahta seni guldursun canim

cnm ins birşey olmazz dualarım seninle:34::34:

sağol garibim :80:

sağol ablacım :38:

sende sagolasin canim,dun özle mesjina cevap verdim görudunmu canim???:26:

ay sninir oldum bugun anneme gitmiştiim
aşada komusunu horozu var zaten benide uyutmuyorr:47:
eve bir geldim kocişim uyanmıs saat daha 1 ne oldu dedim horoz uyutmadı dedii cmlar pimapen ama yinede epey ses geliyor

aradım ağaşıdaki kısı tartıstım yüzüme kapattı korkak:47:

ne kadar düşüncesizler herkez biliyor kocamın gece calısıp günüdüz uyudugunu sanki inadına yapıyorlar:57::57::57::57:

aaaa aahh telde olmayım yanımda olaydı evde kalmıs kız kurusu yolardım vallahii:47::57::57:

bazen dusuncesizce davranabiliyor komsular canim,uzume kendini,guzellikle ikaz edersin olur biter,:16:

nasılsınız arkadaşlar herşey yolundadır ıns bende uyudum uyandım mayısık mayısık kalktım yazıdklarınıza bakıyodum ben bı yemegı ayarlayıp gelıyım gorusuruz:34:

kolay gelsin canim:16:

cok teşekkür ederim canım..amin garipcim inş hepimiz yaşayalım :16::16:

cok sagol bitanem amin inş dedigin gibi olur canım... sende gezmeye gitmissin iyi oturmalar tatlım:38:

inş bu ay gelir bebişin canım üzülme daha yeni başlamışsın calışmalara hayırlısıyla olur inş...

sagol canım inş...ama ben calışmalara ara verdim iki üc ay gercekleşmesine imkan yok banucum:31:

selam kızlar ben geldim nasılsınız:3::3::3:

insallah pelincim insallah:38:

inşallah canım

inşallah oda olacak canım belki bi işarettir önceden bende çok görüyordum inşallah hayırlısı olur

kızlar şu ana kadar adet olmadımmmm inşallah olmam:66::66::66:

hadi bakalim gelmez insallah,rabbim sevindirsin canim:38:

canlarım ben geldim bugun kan idrar verdim geldim salı günü muayene var bakalım zaman ne göstericek bu arada eşim annesine dedi kadın sevincinden çok agladı bir sesini duysaydınız sormayın dedi allahıma her zaman dua ettim ne olur yaradanım yavrularımın yüzünü güldür diye dedi salı eşim gidelim annemin gönlünü alalımmı ne olur dedi ban kalsanız istemiyorum eşim çok ısrar ediyo ne yapacagımı şaştımda kaldım ben ya ya o uyuzda gelirse oraya:59::59::59:

sevtuncum benim sahsi fikrim ama,esinin annesinidr ne kadar kötu olsa da,buyukluk sende kalsin canim,sen affet,allah rizasi icin affet.hem bu hepiniz icinde hayirli olur,kendini uzmemis olursun tatlim:16:

Merhaba kızlar bu seferde olmadı
bebeğim gelişmemiş kese oldugu gibi duruyor hakkımızda hayırlısı haşimato denen bir hastalıgım varmış bugün netleşti ve hamıle kalmadan önce ilaç kullanmak gerekiyor bu hastalıkta sebebi bumu bilmiyoruz ama olmadı buseferde hayırlısını diledik hep buymuş demek hayırlısı bakalım bekliycem birkaç gün daha başka bir hastaneye gidicem tekrar baktırıcam aynıysa aldırıcam yada kendi düşecek bilmiyorum çünkü lekelenmem başladı ve kesenın etrafında kanamam varmış böyle işte kızlar sizden ricam benim için üzülmeyin üzüntülü mesajlar yazmayın dua edin sadece hakkımızda hayırlısı
DR 2 kayıp oldugu için artık araştırmanız lazım dedi eşimle beraber bir araştirma hastanesine gidecegiz inş. yaza doğru bir süre cocuk lafı duymak istemıyorum

canim cok gecmis olsun,olanda hikmet vardir.:38:

canım bana kalsa demek istenmed,im ama ne bileyim bu huyumu hiç sevmiyorum ya işin garibi çok agladı telefonda kıamadım eşimle başladılar aglamaya anne sevtun hamile dedi oda allahım ne olur byuker duru işşallah dedi insan küste olsa anne bu hiç bir şeye benzemiyo bu duygu bebek barıştırdı ama çok yalvardı eşim ne olur gidelim diye salı doktordan sonra gieedlim dedi kırmakta istemiyorum ama gitsemmi acaba eşimin hakkını nasıl öderim ben kafam karışık vallahi ah o eltim yokmu herşeyin sorumlusu o ya :57::57::57:

canim yukarda yazdim ama,esinizle mutllulugunuz icinde aileler ile gecim cok önemli,cunku kirginlik olunca bunda her iki tarafta etkileniyor,yinede sen bilirsin,kendin icin en dogru karari sen vereceksin:16:

o parcayı ımha etmezsek olmuyo ıste cnm ah ah su aklına getırmeden hamıs olanlara sasıyorum nasıl akla gelmez dıye:9:
aman kuzum hastalık dert sıkıntı bıtermı bıde yaz gelıyor hıc sevmem yazı bılırsın nedenını:50:neyse bakalaım sen daha ıyısındır umarım:16:

ıyıyım pelınım sen nasılsın cnm:24:

kıskanma cnm benım way le kocısler yoktu ondan kaldık o saate yoksa nerdeee:1:

sağol talım benım nasılsın buarada:16:

çok sagol ebusum duygular karsılıklı:17::16:

cok gecmıs olsun cnm :16:

sen sagolasin canim,hamdolsun iyiyim canim,ya sen nasilsin??:26:

bu kadar kalabalığız ama kimse bişey yazmıyo.kocişim berberdeymiş gelir yarım saate bende giderim.akşama misafirlerim var kayınvalidemler ve onunda kayınvalidesigil.kaynanalar kaynatalar bende toplanıyolar.hadi hayırlısı.

saol canım valla bilemem ne olur ne biter.nenenin de maşallahı var,diyo gelin çocuk olursa kimin ismini koycak bakalım.herhalde kendilerinden birinin ismini koymamı bekliyo:1:benim kayınvalide de dedi istedikleri isimi koyarlar ikisi bilecek dedi.susturdu kaynanasını.saolsun benim kayınvalide benden taraftır her zaman.

canim masallah kayinvalidenin kayinvalidesi yasiyormu:30:allah hayirli ömur versin.misafir hem keyifli hem de zor oluyor tatlim,allah yardimcin olsun..kayinvalidene hayran oldum bu arada,keske benim ki de böyle hassas olsa idi:59::59:neyse herseyde bir hayir hikmet var:16:

banumum velet senı baya bı bezdırmıs anlasılan kuzu drun ne dıyecegını ben de cok merak ettım ınsallah kotu bırsey solemez
garıbım canım benım gelecek elbet bır gun de valla bana kök söktürdü su ana kadar bakalım allah kolaylık versın bundan sonrasında
sevtuncum bence sadece bebegını dusun eltını falan degıl
tostım kuzum masallahın var allahım hıc bozmasın moralını ınsallah en yakın zamanda gelır bebısın
derdam mınıge ıyı bak kuzum
selınam kolay gelsın tatlım aksama hengame var anlasılan
ksrdelosum kıl payı kacırdım senıde bebısım dra gıttım bugun dedıgın gıbı olcak ınsallah
ebosum balım arkadasındaymısın ıyı eglenceler kuzum
kızlar ya bu arada kanama bıttı yalnız resmen su gıbı bır akıntım var bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffff

canim allah kolaylik versin,tabiki gecirdigin operasyon kolay degil,ama sabrettigin ölcude gunahlarina keffaret olur canim:16:

canim insallah hayirlisi olur hakkinda,insallah bebiginin gelmesine vesile olsun:16:

sende benim gibi arkadasina gitmissin bugun ebrarcim,bende yeni geldim,hemen k,k actim:1:seninde ellerine saglik canim:16:

:60::60::60::60::60:allahta seni guldursun canim

sende sagolasin canim,dun özle mesjina cevap verdim görudunmu canim???:26:

bazen dusuncesizce davranabiliyor komsular canim,uzume kendini,guzellikle ikaz edersin olur biter,:16:

sevtuncum benim sahsi fikrim ama,esinin annesinidr ne kadar kötu olsa da,buyukluk sende kalsin canim,sen affet,allah rizasi icin affet.hem bu hepiniz icinde hayirli olur,kendini uzmemis olursun tatlim:16:

canim yukarda yazdim ama,esinizle mutllulugunuz icinde aileler ile gecim cok önemli,cunku kirginlik olunca bunda her iki tarafta etkileniyor,yinede sen bilirsin,kendin icin en dogru karari sen vereceksin:16:

canim masallah kayinvalidenin kayinvalidesi yasiyormu:30:allah hayirli ömur versin.misafir hem keyifli hem de zor oluyor tatlim,allah yardimcin olsun..kayinvalidene hayran oldum bu arada,keske benim ki de böyle hassas olsa idi:59::59:neyse herseyde bir hayir hikmet var:16:

canim allah kolaylik versin,tabiki gecirdigin operasyon kolay degil,ama sabrettigin ölcude gunahlarina keffaret olur canim:16:

canim insallah hayirlisi olur hakkinda,insallah bebiginin gelmesine vesile olsun:16:
canım cok haklısın zaten sabredıyorum etmesıne de ofladıgım baska konuydu benım akıntım nerden geldıgını bılemedıgım ıcın canım sıkılıyordu saolsun fıstıklar benı rahtalattı sen nasılsın kuzu gezmelerdeymıssın

aaa aleynam gelmıs kız nerelerdesın sen bakkem
ebosum alttasın goruyorum ama dokunamıyorum:33::33:gecmıstesın cunkum hehe

# KAYRAM29+
# aleyna84
# happylive
# ebrar_53+
# garip+
# nihaLite

kızlar gelenler hoş geldiler neden sesiniz çıkmıyo be ya kimyasal gebelikte souç yüksek çıkıpta keseyi görmeyen varmı aranızda :59::59::59:kesin kilodan görünmemiştir demi ne bileyim altan baktıramadım korkuma bebegime bir şey olur diye ya :43::43::43:

heee,para babasıyım ben:9::119::119::119::119:alın yavrularım,alin,toplaşın:118::82:

karşılaşamadık mı:91:
ivet :24:öyle oldu canım :48:
kardelennnnnnnnnnnn özel mesaj kutun dolu diyor boşalt yavrımmmmmmm..mesac atamıyorum sana...kızım sana yetişemiyorum ya...Allah aşkına bir yerde mola ver tatlişim...:nazar::1::1::1::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
leyloşum onun hızına yetişemezsin hatun fırıl fırıl maşallah :40:
buarada nasılsın canım küçük cimcime nasıl öpüyorum seni
nasılsınız arkadaşlar herşey yolundadır ıns bende uyudum uyandım mayısık mayısık kalktım yazıdklarınıza bakıyodum ben bı yemegı ayarlayıp gelıyım gorusuruz:34:
iyiyiz yeşimcim sen nasılsın?sende geç uyananlardansın galiba benim gibi
inşallah canım

inşallah oda olacak canım belki bi işarettir önceden bende çok görüyordum inşallah hayırlısı olur

kızlar şu ana kadar adet olmadımmmm inşallah olmam:66::66::66:
:65::65:
ay hadi inşallah kuzu bebiş yolda :49:
canlarım ben geldim bugun kan idrar verdim geldim salı günü muayene var bakalım zaman ne göstericek bu arada eşim annesine dedi kadın sevincinden çok agladı bir sesini duysaydınız sormayın dedi allahıma her zaman dua ettim ne olur yaradanım yavrularımın yüzünü güldür diye dedi salı eşim gidelim annemin gönlünü alalımmı ne olur dedi ban kalsanız istemiyorum eşim çok ısrar ediyo ne yapacagımı şaştımda kaldım ben ya ya o uyuzda gelirse oraya:59::59::59:
sevtunum testlerin güzel çıar inşallah canım
ya artık şu eltiyi filan at kafandan sen mucizeni düşün ya bırak ne halleri varsa görsünler .
Merhaba kızlar bu seferde olmadı
bebeğim gelişmemiş kese oldugu gibi duruyor hakkımızda hayırlısı haşimato denen bir hastalıgım varmış bugün netleşti ve hamıle kalmadan önce ilaç kullanmak gerekiyor bu hastalıkta sebebi bumu bilmiyoruz ama olmadı buseferde hayırlısını diledik hep buymuş demek hayırlısı bakalım bekliycem birkaç gün daha başka bir hastaneye gidicem tekrar baktırıcam aynıysa aldırıcam yada kendi düşecek bilmiyorum çünkü lekelenmem başladı ve kesenın etrafında kanamam varmış böyle işte kızlar sizden ricam benim için üzülmeyin üzüntülü mesajlar yazmayın dua edin sadece hakkımızda hayırlısı
DR 2 kayıp oldugu için artık araştırmanız lazım dedi eşimle beraber bir araştirma hastanesine gidecegiz inş. yaza doğru bir süre cocuk lafı duymak istemıyorum
dualarım seninle tostim rabbimin mucizeleri sonsuz dur ona sığınalım :48:
slm kızlar gecmısın bı kısmını okudumda dıger kısmınıda gece okucam yemek yapcam :16:
:38::29:
Allah hepinizden razı olsun insan geç bulunca hep panik içinde oluyor hayırlısıyla en azından şu riskli zamanları bir atlatabilseydim daha rahat olabilirdim.Dualarınız esirgemediğiniz için hepinize minnettarım.

Tosti geçmiş olsun.Haşimato çok önemli bir faktör gebelikte mutlaka ilaç kulanılmalı bendede var ayda 1 kontrole gidiyorum ilaçlarım ayarlanıyor.Eğer istanbuldaysan çapa tıp fakültesinde ferihan aral var tavsiye ederim.
inşallah atlatırsın mrandam hayırlısıyla allahım bebişini korusun
evet ebrar ablacım uğramadı göremedim sankim bugun:26:
canım gezmedeydim bugün ya şuandada evde değilim annemlerdeyim gerçi bugün kapı kapı geziyorum :27:
ayrıca horozlu komşuyu alt ettinmi :60::60:
banumum velet senı baya bı bezdırmıs anlasılan kuzu drun ne dıyecegını ben de cok merak ettım ınsallah kotu bırsey solemez
garıbım canım benım gelecek elbet bır gun de valla bana kök söktürdü su ana kadar bakalım allah kolaylık versın bundan sonrasında
sevtuncum bence sadece bebegını dusun eltını falan degıl
tostım kuzum masallahın var allahım hıc bozmasın moralını ınsallah en yakın zamanda gelır bebısın
derdam mınıge ıyı bak kuzum
selınam kolay gelsın tatlım aksama hengame var anlasılan
ksrdelosum kıl payı kacırdım senıde bebısım dra gıttım bugun dedıgın gıbı olcak ınsallah
ebosum balım arkadasındaymısın ıyı eglenceler kuzum
kızlar ya bu arada kanama bıttı yalnız resmen su gıbı bır akıntım var bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffff
saol canım allah razı olsun sende iyiymişsin
akıntı olabilir çok normal niye endişeleniyosunki :26:
selammmmmmmmmm ben geldim nasılsnız fıstıklar
slm semroş nasılsın?nerelerdesin yaa kaçak

evet gezmelerdeydim bugün halada öyleyim :1:kkya bakmadan duramıyoruzki yemek yemek su içmek gibi oldu :kkk:

aaa aleynam gelmıs kız nerelerdesın sen bakkem
ebosum alttasın goruyorum ama dokunamıyorum:33::33:gecmıstesın cunkum hehe
evcano geçmişteydim anca çıkaildim sen napıyosun misafir geliyomuş:1:
# KAYRAM29+
# aleyna84
# happylive
# ebrar_53+
# garip+
# nihaLite

kızlar gelenler hoş geldiler neden sesiniz çıkmıyo be ya kimyasal gebelikte souç yüksek çıkıpta keseyi görmeyen varmı aranızda :59::59::59:kesin kilodan görünmemiştir demi ne bileyim altan baktıramadım korkuma bebegime bir şey olur diye ya :43::43::43:

sevtunum takma kafana kuzum bence daha çok küçük görünmemiş olabilir hiç endişelenme relaks ol :71:

ivet :24:öyle oldu canım :48:

leyloşum onun hızına yetişemezsin hatun fırıl fırıl maşallah :40:
buarada nasılsın canım küçük cimcime nasıl öpüyorum seni

iyiyiz yeşimcim sen nasılsın?sende geç uyananlardansın galiba benim gibi

:65::65:
ay hadi inşallah kuzu bebiş yolda :49:

sevtunum testlerin güzel çıar inşallah canım
ya artık şu eltiyi filan at kafandan sen mucizeni düşün ya bırak ne halleri varsa görsünler .

dualarım seninle tostim rabbimin mucizeleri sonsuz dur ona sığınalım :48:

:38::29:

inşallah atlatırsın mrandam hayırlısıyla allahım bebişini korusun

canım gezmedeydim bugün ya şuandada evde değilim annemlerdeyim gerçi bugün kapı kapı geziyorum :27:
ayrıca horozlu komşuyu alt ettinmi :60::60:

saol canım allah razı olsun sende iyiymişsin
akıntı olabilir çok normal niye endişeleniyosunki :26:

slm semroş nasılsın?nerelerdesin yaa kaçak

evet gezmelerdeydim bugün halada öyleyim :1:kkya bakmadan duramıyoruzki yemek yemek su içmek gibi oldu :kkk:
kuzucum ne bıleyım hanı bole susyum gelıyo gıbı avucumun ıcı kadar bole yogun kıvamda da dgıl ondan endıselendım ama normalmıs heheyyy

canım cok haklısın zaten sabredıyorum etmesıne de ofladıgım baska konuydu benım akıntım nerden geldıgını bılemedıgım ıcın canım sıkılıyordu saolsun fıstıklar benı rahtalattı sen nasılsın kuzu gezmelerdeymıssın

arkadasima gittim ebrar gibi,iyi geldi valla,arada gezmek gerek:21:akintin olmasi iyiye isaret dimi,gerci kizlar daha iyi bilirlerde..ben iyiyim canim cok sukur,ya sen nasilsin?

kız bende altayım niden görmüyon beni ben :3::3::3::3::3:bende herşey eşim için diyorum ne yapalım başa gelen çekilir :1::1::1::1:

görmedim kiz ben seniiii,kendini kamufulemi ettin yoksa:60::60::60:

# KAYRAM29+
# aleyna84
# happylive
# ebrar_53+
# garip+
# nihaLite

hosbulduk canim,kilodanda gözukmuyormu kizzz:26::26::26:

evcano geçmişteydim anca çıkaildim sen napıyosun misafir geliyomuş:1:

sevtunum takma kafana kuzum bence daha çok küçük görünmemiş olabilir hiç endişelenme relaks ol :71:
canım herkez degerin yüksek görülmesi lazım diyo kimyasal gelelik diyolar ya bak link atayım baklın
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html
arkadasima gittim ebrar gibi,iyi geldi valla,arada gezmek gerek:21:akintin olmasi iyiye isaret dimi,gerci kizlar daha iyi bilirlerde..ben iyiyim canim cok sukur,ya sen nasilsin?

evet ben kamuflesyim sizden başka öyle yerlere yazıyorumki kk sörf ediyorum face acık ablamla pc konuşuyorum emesendede kızlarla yazışması cabası :1::1::1::1:ama sizi asla ihmal etmiyorum bakın :86::86::86:

hoş geldin bebekim ne var ne yok mercimek ne yapıyo kız ad düüşündünmü ben buldum yaradan nasip ederse olrarı koyucam tabi zamanı gelrise beklim fikrim degişir ama çok seviyorum bu isimleri ebn ya :1::1::1: mirandacım hamilelik nasıl gidiyo bebekim nasipse dogum ne zaman :3::3::3:
Sevtuncum bulantılarım ve bişey yiyemediğimden dolayı halsizliğim olmazsa süperim birde bugün kasık ağrılarım var bakalım hayırlısı allahtan.
Bu arada sabah sana teprik koydum ama görmedin hayırlı sağlık bebişin olsun inşallah birde hem vajinal baktırmıyon hem kese görünmedi diye üzülüon benim 7. haftaya kadar hep alttan baktılar anca gördüler oyüzden baktırmıyorsan bari panik yapıp bebemizi üzme tamammı.
canım allah sendende razı olsun hic canını sıkma her şey yolunda gitcek allahımın izniyle hamişşlerin duaları kabul olurmuş dualarını eksik etme bizden mirandacım...

sevtunum ya sen beni güldürdün allahta seni güldürsün yazık kız eltine dövme allaha havale et tatlım :9::9:bu arada tickerin hayırlı olsun cok güzel olmuş...:nazar:

hoşgeldin canım nasılsın...

güle güle canım görüşmek üzre:16:

İnaşallah canım dualarım hepinizle allahım kabul eylesin inşallahh

oleymıs canım ıyıye ısretmıs gez kız sefan olsun

Back
X