ne otu kizz ooo:44::44::44:elixsircim,acaba yanlismi ekledin,bekliyorum ama bana hic davet gelmedi:26::44:
degistirmek zor oluyor heralde canim yaa,en basta öyle yazdik öyle kaldiii..simdide iszin icin degistirmek istiyorum ama,nasil yapicagimida bilmiyorum ayrica da zor sanirim
canim cok gecmis olsun,benim bilgim yok,olan arkadaslar cevaplar canim
canim benim,bu kadar uzme kendini,herseyin bir vakti saati var,bebeklerimizde vakti saati gelince olacaklardir insallah
canim uzulme,bir dahaki ay sevinirsin insallah
anliyorum canim,az az yemek daha guzel,yasaklar cok olunca insani cezbediyor,aslinda sunneti seniyye uygulansa hic bir sorunumuz kalmaz,ne diyet yapmamiza gerek kalir,nede kilo fazlaligimizda..insallah yugulayanlardan oluruz
canim sen kilolu falan degilsin kii,neden kendine kilolu dedin onu anlamadim..69 kilo bence cok degil,keske bende 69 olsam yaniii

haklisin yavas yavas vermek önemlii
insallah canim,allah umut ettiklerine seni nail eylesin tatlim
tamam canim geliyorum o tobige,haklisin burda cok bahsetmek uygun olmaz,gerci benim kilomla ilgili sIKintim yine bebegim icin,onun icin zayiflamak istiyorum,ama yineden ayni durumda olmayan arkadaslarimiz vardir..konusmak istemeyebilirler bu konu ile alakali

neyse ben bir ugrarim o tobige insallah
canim birdaha ki ay olur insallah uzme kendini
aleykum selam canim,haklisin dun aksam cok yavasti kk,belki ondan hata vermis olabilir:26::26: