Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bütün kalbimle amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

sagolun kızlar teşekkür ederim ALLAH razı olsun ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH amin

ablacım cok sagol ALLAHIM İNŞALLAH güldürür yüzümü
elikxir gözün aydın testler temiz cıkmış coksevindim
kardelen cıksa cıkardı kız testte bugun 25. günüm
inşallah canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın
kızlar ben çıkıyorum dua mız var oraya gidiyorum allaha emanet olun :79::79:
allah kabul etsin semroş
insallah canim insallah:38:

insallah canim,kendimden pek umutlu degilim ama rabbimden ümit kesilmez yinede:38:

canim sunnet olan yeme sekli benim bildigim kadari ile,acikmadan sofraya oturmamak ve doymadan sofradan kalkmak..aslinda tum diyetisyenlerin anlatmak istedigi seyde bu dimii:34:

canim hakkimzda hayirlisi ne ise o olsun..hersey allahin taktiri,ondan gelene raziyim:38:

canim uzulme,bu ay nasip degilmis,insallah irdaha ki ay nasip olur:38:

ahhh su erkekler hepsi aynii:1:cok nazlilar yaa,guya daynikli ve guclu olmalari gerek:1:

bizde gökceyi öptuk canim,hatta az da isirdik:54:

canim herseyde bir hayir vardir..gun dogmadan neler dogar,allah emeklerini bosa cikarmasin:38:

bezen oluyor canim öyle,okuman yeterlli,uzme kendini:38:

daha cok yenisiniz canim,olur merak etme:34:

estagfirullah canim,ne demek zevkle okuyorum..guzel dileklerin icin cok sagolasin:38:

iyiyim canim cok sukur,evet bu aralar yogunuz görusemiyoruz:59:özledim seni yaa:59:

seninde cuman mubarek olsun ebrarcim,dualarina gönulden amiiin ecmain diyorum insallah:38:

kizlar dualariniza gönulden amiiiiiiiiiiiiiiin diyorum,dilerim hayirlara vesile olsun..ayrica bugun duaya evde oldugum icin geleyim dedim,aramizda saat farki oldugu icin siz duayi bitirmissiniz:59:neyse saglik olsun,gönlum sizleydi:38:

canim gözun aydin,cok sevindim ssonuclarinin guzel cikmasina:38:

aleykum selam canim,bir karsilasip muhabbet edemedik seninlede:58:
garibim ben burdayım sen nerdesin bacım gelde iki laflıyalım yaa
canım sağlık olsun amin demende yeter ağzına sağlık
sağol garibiiim

kayramda bugun doktora gidicektii :26:
ayy haberim yoktu hayırlı haberle gelir kuzum inşallah
onun için herşey iyi olucak inanıyorum
kızlarr ben geldim napıyosunuz bakim.çay pasta börek çörek varmı yaf canım bişeyler istiyo.
ayy benimde canım bişeyler istiyo naapsak kuzum?
amin canım canı gönülden amin diyorum dilrim yaradan tez zamnda gönüllerindeki muratlarını versin işşallah

amin canım canı gönülden amin diyorum dilrim yaradan tez zamnda gönüllerindeki muratlarını versin işşallah

canım inan çok üzüldüm başın sag olsun babasızlık çok zor ah babacım mekanın cennet olsun :14:

canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum şu panik atagımda ara sıra yoklamasa :57::57::57::57:

canım benim allah razı olsun ama kadın tutucam dip köşe temizlesin ablamla yaparım diyo ama eşim bende yaparım diyo ne etcez bilmiyorum eşime derimde şöyle böyle yap nazım geçerde kadına demiyim acep biraz bu konularda pipirikliyim allahım karnımdakine ömür versin de daha bir şey istemem banada şifa:14::14::14::14:

kız çok güzel lafmış be:43::43::43::43::43::43:
bu arada sevindim o ilaç yumurlamanı saglıyo bilmiyosan bil bebekim gelsin dıpırtalar artık:1::1::1:
canlarım geçmişe gittim alıntı alıcaktım ama çok uzun olunca alamadım benim için ne düşünürseniz rabbim bin katını versin işşallah allahım tez zamanda yavrularınızla mükafatlanduırsın işşallah kusura bakmayın dün girdim çıkmak zorunda kaldım işlerimden dolayı sabahta canım aktı ama malum kardeşim evde bir izin günü var o pc başında ne yapcez artık bilmiyom fazla kalamıcam tek istedigim allah rızası için olurda dua yasin okursa banada bagışlamayı unutmasınlar çünkü duaya çok ihtiyacım var inannın deyinki rabbim sevyun kuluna şifa ver bebeginin acısını gösterme deyin allah rızası için çünkü bu hastalık birde bebek çok yıpranıyorum bugün biraz belim kasıklarım agrıdı aklım gitti kanamam olucak diye ne yapsamda kötü düşünmesem acaba ban dua edin ne olur bu yavrumunda acısını yaradan göstermesin işşallah ben sizlere dua ediyorum bak inanmazsınız ama bugün erken kalktım gözümü açtım ilk aklımdan ebrar geçti dedimki rabbim oda benim gibi garip aynı sene evlenmişiz benimgibi garibi sevindridin onuda sevindirde ebrar yalancı çıkmıyayım dedim :14::14::14:sonrada sizlere dua ettim yanlış anlamayın sakın 1o sene dile kolay durucum canım sanada tez zamanda versin herkezin hakkı anne olmak ama seneler yokmu ah o seneler yavrularım ölmeseydi biri 8 digeride 1 haftalık duruyodu ama takdiri ilahi okadar zorki yolun yarısına gelipte sonunu getirememek:14::14::14::14::14:
:43::43:
sevtun ya inanki şuanda ağlıyorum canım ogüzel duaların için çok saol canım dualarda buluşuyoruz emin ol bende senin için ediyorum burdaki herkes için .allahım evladını bağışlasın sana canım acısıı göstermesin doğsunda teyzesi ona hediye yollasın inşallah .
canım arkadaşım gönlü güzel arkadaşım saol dilerim burdaki tüm arkadaşlarım bebiş sahibi olsun banum,durum onlar içinde ayrı dua ediyorum .çünkü beklemek çok zor gerçektende kimse kırılmasın yıllar insanı bitiriyo malesef :43::43:
canım ben özel sigorta yaptırdım daha erken dedi doktor birde kilo var 2 oglumdada zor görmüştü doktor sanki dedi bir şey var ama dedi emin olmak için dedi salı gel keseyi görelim birde ikiz olma ihtimali olabilir dedi degerin çok yüksek dedi kafam karıştı ya okadar göbegime jeli sıktı tam ilgilenmedi dah küçük dedi altan bakalım dedi ben istemedim bebegime bir şey olur diye:59::59::59:

canım endişelenme rahat ol doktoruna güven allahın izniyle hiçbişeycik olmaz
kafanı bozup hasta olma canım allahım çok büyük :49:

kardeloşum gel bana ben sana yapaam :56::56:
yememeliyim kuzu,zaten progestan kullanalı,gözle görülür iştah açılması var bende,kilomu korim bari.
kız tam dayaklık hatun demi kız bu :57::57::57::57::57:

çabuk poponu kaldır gel bakıyım benim yanıma :4::4::4::4::4:
kız kardelen bahar bir göründün bir kayboldun yav :27::27::27:iki topik arasında gidip geliyorum çok yuruldum yaw az dinlenem bari :1::1::1::1:
dinlen dinlen,sen bana bakma kıssss
inşallah canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın

allah kabul etsin semroş

garibim ben burdayım sen nerdesin bacım gelde iki laflıyalım yaa
canım sağlık olsun amin demende yeter ağzına sağlık

ayy haberim yoktu hayırlı haberle gelir kuzum inşallah
onun için herşey iyi olucak inanıyorum

ayy benimde canım bişeyler istiyo naapsak kuzum?

:43::43:
sevtun ya inanki şuanda ağlıyorum canım ogüzel duaların için çok saol canım dualarda buluşuyoruz emin ol bende senin için ediyorum burdaki herkes için .allahım evladını bağışlasın sana canım acısıı göstermesin doğsunda teyzesi ona hediye yollasın inşallah .
canım arkadaşım gönlü güzel arkadaşım saol dilerim burdaki tüm arkadaşlarım bebiş sahibi olsun banum,durum onlar içinde ayrı dua ediyorum .çünkü beklemek çok zor gerçektende kimse kırılmasın yıllar insanı bitiriyo malesef :43::43:

canım endişelenme rahat ol doktoruna güven allahın izniyle hiçbişeycik olmaz
kafanı bozup hasta olma canım allahım çok büyük :49:
şişşttt,bana selam yok mu:5:
gerçi şimdi dicen,baştan hepinize verdim ya,gördümde işte:27:

ebrar abla,naneli,kardelenbhr hoşgeldinizz.biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım.tıkınıyodum anca cevap verdim.abla ben tatlımı yaptım testte ettim güzel olmuş elime sağlık

kızlar nasılsınız bakalım
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın
yememeliyim kuzu,zaten progestan kullanalı,gözle görülür iştah açılması var bende,kilomu korim bari.

dinlen dinlen,sen bana bakma kıssss

şişşttt,bana selam yok mu:5:
gerçi şimdi dicen,baştan hepinize verdim ya,gördümde işte:27:
:63::63::63:
ebrar abla,naneli,kardelenbhr hoşgeldinizz.biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım.tıkınıyodum anca cevap verdim.abla ben tatlımı yaptım testte ettim güzel olmuş elime sağlık

afiyet şeker olsun kuzum ne tatlısıymış merak ettim şini :32:

hani bize hani bizeeeeeee:56::56::56::56::59:
aşk olsun kız kaç sefer çağırdım.davetiye mi bastırayım canım.
selam canlarım ben geldim nasılsınız...:3::3:
a.slm canım hoşgeldin,ben iyiyim sen nasılsın.
afiyet olsun canım bende çay koyucam birazdan sonrada markete inicem
saol canım gel beraber olsun.sende durumlar nasıl.pek girmiyosun haberdar değilim yani.
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın

:63::63::63:

afiyet şeker olsun kuzum ne tatlısıymış merak ettim şini :32:
saolasın abla gel beraber olsun.balkabaklı bisküvili tatlı hem kolay hem güzelmiş.bende ilk denedim.

Back
X