ah bebekim bu kalori topu maşşallah bende zannettim benim tariften ben bunu yapıp yiyememki kızlar bu arada 1 buçuk kilo vermişim ben yaveriyom şekerim yaz bakim:)
1 kg kabak doğra büyük büyük
2 su bardağı şeker
yarım su bardağı su bunları kaynat.hemen yapıcağın için suyu yazdım.önceden olursa şekerle bekletince gerek kalmıyo.
yumuşadıktan sora kabakları ayrı bir kaba alıp püre gibi ez.
ayrı bi tencerede muhallebisi:
3 su bard.süt
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı nişasta
muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştır,kaynamaya başlayınca 25gr margarin at içine ocaktan indir.biraz kaynarlığı geçince 1 poşet kremşantiyi dök karıştır.
borcama bisküvileri diz muhallebiden dök tekrar bisküvi diz sonra kabaklı karışımı dök yine bisküvi diz üstüne kalan muhallebiyi dök.hindistan cevizi ve çekilmiş cevizle süsle şekerim.
ebrar abla senden bi davet gelmedi emesende yanlış adrese göndermedin dimi![]()

hoş geldin aramızaBende aranıza yeni katıldım. Eşim varikosel ameliyatı oldu sonuçlar iyi.Artık bekleme zamanı . Stres yapmamak lazım ama mümkün mü? En yakın zamanda bebeiş haberleri verelim inşallah. Ha bir de dua ederken hepimize edelim. Başkasından gelen dua daha makbulmuş. Öpüyorum hepinizi
sevtunum sen nasılsın canım duaların icinde allah razı olsun tatlım...
önemli degil bebekim müminin mümine duası kabul olurmuş beni görenler hep şöyle dua ediyolardı allahım ikiz versinde işşallah kafan yastık yüzü görmesin hemi diye amanın