Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

valla nediyim bilmemki kaç günün var inşallah ümit ettiğin gibi hamişsindir
nezamandır istiyosun bebiş çokmu oldu seninde bizim gibi

sizin ne kdr oldu. Sorun neymiş? Gerçi herşey sebep Rabbim nasip etse hemen olur. O bir ''ol''dese inşallah:)) ama yinede sebepleri merak ettim

2 yıl korunduk. 2 yılda bekledik olsun diye olmadı hala bekliyoruz.Meğer eşimde varikosel varmış.ameliyat oldu sonuçlar iyi.Ameliyatın üzerinden 3 ay geçti.Hadi hayırlısı beklemedeyiz:)

canım inşallah ameliyat sonucunda düzelmiştir eşinin değerleri daha fazla beklemezsin umarım
allah gönlüne göre versin

kızlar ben çıkıyorum.gözlerim kaydı iyice uyuyayım biraz kociş 7.30 ta gelcekmiş.fırsattan istifade etmem lazım.öptüm hepinizi.

canım inşallah ameliyat sonucunda düzelmiştir eşinin değerleri daha fazla beklemezsin umarım
allah gönlüne göre versin

bak yazıyım test sonuçlarını

ameliyat öncesi;
sperm sayısı 3 milyon
ileri hareketli %0

ameliyat sonrası;
sperm sayısı 22 milyon
ileri hareketli %54

Çok şükür bayağı düzelmiş.Hayırlısı bekliyoruz bakalım

sagol canım allah razı olsun...ya bende merak ediyodum tostiyi rabbim sabır versin gercekten cok zor bişey inş en kısa zamanda tekrardan yüzünü güldürsün...
amin peloşum inşallah ya allahım kimseyi darda koymasın
sizin ne kdr oldu. Sorun neymiş? Gerçi herşey sebep Rabbim nasip etse hemen olur. O bir ''ol''dese inşallah:)) ama yinede sebepleri merak ettim

ben 10 yıldır bekliyorum 3 düşüğüm var bende sorun kanpıhtılaşması ve adet düzensizliği malesef başka sorun yok

kızlar ben çıkıyorum.gözlerim kaydı iyice uyuyayım biraz kociş 7.30 ta gelcekmiş.fırsattan istifade etmem lazım.öptüm hepinizi.
bak bak yedin tatlıyı şimdide uyuycaksın dimek hadi iyi uykular canım öptüm
bak yazıyım test sonuçlarını

ameliyat öncesi;
sperm sayısı 3 milyon
ileri hareketli %0

ameliyat sonrası;
sperm sayısı 22 milyon
ileri hareketli %54

Çok şükür bayağı düzelmiş.Hayırlısı bekliyoruz bakalım

maşallah baya ilerleme var inşallah bekletmez yaradanım

pelincim sen hiç üzülme biz okuruz senin yerinede senin içinde:38:
sagol canım benim allah razı olsun...
güle güle canım görüşmek üzre
amin peloşum inşallah ya allahım kimseyi darda koymasın

ben 10 yıldır bekliyorum 3 düşüğüm var bende sorun kanpıhtılaşması ve adet düzensizliği malesef başka sorun yok

amin eboşum amin...

kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz öptüm hepinizi...

bak bak yedin tatlıyı şimdide uyuycaksın dimek hadi iyi uykular canım öptüm

maşallah baya ilerleme var inşallah bekletmez yaradanım

Baksana sen 10 yıl beklemişsin.Seninki daha acele olsun inş:)) Ya napalım sonunda ölüm yok ya.Çok istiyoruz elbette.Rabbim bilmiyormu haşa o bizi bizden iyi bilir.Biz olayın gerçek mahiyetini anlayamayız hiçbir zaman.Bunların hepsi bir sınav neticede.Ama o ne zaman ve nasıl takdir ettiyse bize sabırla beklemek düşer sadece.Rabbim neylerse güzel eyler.Sınavlardan başarıyla geçmek nasip eder inş.Dua edelim ...

sevtuncum,diyete devam etmiyon inşallah,sağlıklı beslenmelisin,gene sebze ye ama,et süt yumurta,yoğurt vs bunları ihmal etme sakın.

Back
X