aynen öle kıslar cok güsell ben hep ağalrım bunu dinlerken![]()
aglama canım ya kıyamam sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öle kıslar cok güsell ben hep ağalrım bunu dinlerken![]()
elixsirr sendeki kist niye gitmiyomuş pko varmıydı sende
pko var ama o over kist 4bucuk cmlik o gitmiyoyy nedensee:44:
peki onu eritmek için ilaç kullamadınmı
cokkkkkk ama benim yumurtanın yanında galiba bir doktor öle demiştii
aman ne garip işler yakında kadın doğum doktoru olucaz hepimiz 1-2 yıla kalmaz aşılama yapmayıda öğreniriz
sorma bugun doktorumbile sanki şaşırdı bana bu nerden biliyor bunları die![]()
burda yatsı okundu ordada okundumu okunduysa hadi beraber kalkalım namaza
bekliyorum canım daha okunmadııaslında yan yana olsak cemaat süper olurdu
![]()
bencede canım bişey sorucam sevtunun değeri yüksek neden kese gözükmedi acaba kilo etkiler mi
zeynapkayginmi yoksa kıztosti bir doktora daha gitmiş oda aynı şeyi sölemişş
zeynep kamilede kürtaj olcakmıs öğlen![]()
cnm yeter ugramıyor artık gecmıste öyle yazmıstı öyle hatırlıyorum yanıkıızlar yeter yok nasıl acaba merak ettim
kızlar ben çıkıyorum.gözlerim kaydı iyice uyuyayım biraz kociş 7.30 ta gelcekmiş.fırsattan istifade etmem lazım.öptüm hepinizi.
cnm hoşgeldın aramıza benım esımde amelıyat oldu 2 ay olcak ınsallah vesıle olur bu amelıyat bebişlerımızın gelmesınebak yazıyım test sonuçlarını
ameliyat öncesi;
sperm sayısı 3 milyon
ileri hareketli %0
ameliyat sonrası;
sperm sayısı 22 milyon
ileri hareketli %54
Çok şükür bayağı düzelmiş.Hayırlısı bekliyoruz bakalım
tatlım sen sordunmu bu kıst nasıl bı kıstmıs normal folıkül kıstımı yoksa çikolata falanmı merakettım soğan kürü işe yarayabılır denesen aslındapko var ama hormonlar normal değerde dedi ilaç verdi 3 tane
ayy o kistt belası bendede var baktı bugun hala duruyor 1senedirr![]()
zeynapkayginmi yoksa kız
![]()
cnm yeter ugramıyor artık gecmıste öyle yazmıstı öyle hatırlıyorum yanı
yınemı uyku bıde tatlılar falan hayırdır kız hamısmısın yoksa
cnm hoşgeldın aramıza benım esımde amelıyat oldu 2 ay olcak ınsallah vesıle olur bu amelıyat bebişlerımızın gelmesıne
tatlım sen sordunmu bu kıst nasıl bı kıstmıs normal folıkül kıstımı yoksa çikolata falanmı merakettım soğan kürü işe yarayabılır denesen aslında![]()
bekleme yapmaa kardelen haydi namazaaa farz etki cemaat halinde kılıyoruz![]()
h.g boncukum yok kıss zaeynem değil yani o zeynep değil zeynep kamil hatsanesine gidecekmiş kürtaj içinzeynapkayginmi yoksa kız
![]()
cnm yeter ugramıyor artık gecmıste öyle yazmıstı öyle hatırlıyorum yanı
yınemı uyku bıde tatlılar falan hayırdır kız hamısmısın yoksa
cnm hoşgeldın aramıza benım esımde amelıyat oldu 2 ay olcak ınsallah vesıle olur bu amelıyat bebişlerımızın gelmesıne
tatlım sen sordunmu bu kıst nasıl bı kıstmıs normal folıkül kıstımı yoksa çikolata falanmı merakettım soğan kürü işe yarayabılır denesen aslında![]()