Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

pelincim,bazılarında 3000 lerde bile unca görülebilirmiş diye okuduğumu hatırlıyorum,inşallah seninkide aynen böyledir.
kızlar selam,kocişim klavye yi değiştirdi,Q idi f oldu,şimdilik çok zorlanıyorum yazmakta:36:

selam cnm hoşgeldin:38:olsun cnm alışırsın klavyene..güle güle kullan...

ay benimki isteyip duruyo laptobu yaaaa..getirmemiş işyerindekini:88:çanak okey oynuyo face de:31:

nurgülce hoşgeldin..bugün yazmışsın bişi yazamadım o esnada..boşver cnm fallara fln kaptırma kendini...tabi ordan duymak bile güzel gelir insana anlıyorum seni ama psikolojini bozarsın...inşallah rabbim en yakın zamanda nasip eder .

selam canım...napimibakınayım dedim biraz.aslında yatıp dinlenmek istiyorum ama size bakmadanda duramıyorum...sen naptın belin biraz geçtimi gulüm.

he iyi etmişin...yarın bi test yapsana kıs.

yapıcam ama eczane bana çok uzak anca diğer gün halamın kızı getiricek cnm

derin cnm hiç kryfim yok ne bileyim..senin de yok galıba :S
bu akşam vasatız desene...uzandım cnım...kalktım ama ı ı hep ytmak ıstıyo canmm

hee ne bilim cnm yaa...hep yatmak istiyorum...midem bi aciap gene..daha birsürü şey..çok şükür Allaha tabi rabbim bunlarla bıraksın kötü hastalıklardan muhafaza etsin hepimizi...

neyse kızlar ben çıkayım..unutulmaz başladı çoktann ama kaçırdım...yatım biraz onu izliyim..kocişte oynasın azcık kıyamadım gene...öptüm hepinizi...

SAMYELİ VE TOSTİ neden gelmediler acaba yaa.a.acil oldugunu da söylemiştim aslında...o zaman bekledik beklicegimiz kadar,cuma olsun gene duamız.

cnm benım tesekkurler ;)
akşam çıkmak zorunda kaldım ewet.sen yaz canım olmadıgım zamanda yaz sen.ben gördüğümde yazarım sen girince bakarsın bebeişim:34:

Olmazzzzzzzz hani sen bana diyordun ''moral çok önemli '' diyee.. Şimdi seninmi moralin bozuk.. Nasıl bir rol modelsin sen :(

neyse kızlar ben çıkayım..unutulmaz başladı çoktann ama kaçırdım...yatım biraz onu izliyim..kocişte oynasın azcık kıyamadım gene...öptüm hepinizi...

SAMYELİ VE TOSTİ neden gelmediler acaba yaa.a.acil oldugunu da söylemiştim aslında...o zaman bekledik beklicegimiz kadar,cuma olsun gene duamız.

Derinsu selam..birkaç gün önce soruma cvp verdiign için tanıdım seni.sonra pko hakkında bir topicte yazdıklarını gördüm okurken tesadüfen..Kötü günler geçirmişsin..üzüldüm..Sana yeniden hatırlatmak amacıyla degil, sadece görünce şimdi seni burada tepkisiz kalmak istemedim. umarım herşey istediign gibi olur.

cnm ıyı geceler yawrusumm yarın gorusuruzz:5::5::5:

Back
X