pelincim,bazılarında 3000 lerde bile unca görülebilirmiş diye okuduğumu hatırlıyorum,inşallah seninkide aynen böyledir.
kızlar selam,kocişim klavye yi değiştirdi,Q idi f oldu,şimdilik çok zorlanıyorum yazmakta![]()
selam cnm alışırsın zamanla klavyene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelincim,bazılarında 3000 lerde bile unca görülebilirmiş diye okuduğumu hatırlıyorum,inşallah seninkide aynen böyledir.
kızlar selam,kocişim klavye yi değiştirdi,Q idi f oldu,şimdilik çok zorlanıyorum yazmakta![]()
selam canım...napimibakınayım dedim biraz.aslında yatıp dinlenmek istiyorum ama size bakmadanda duramıyorum...sen naptın belin biraz geçtimi gulüm.selam derınım napıyosun
eşim uyuyo bi bakiyim dedim size![]()
selam canım...napimibakınayım dedim biraz.aslında yatıp dinlenmek istiyorum ama size bakmadanda duramıyorum...sen naptın belin biraz geçtimi gulüm.
he iyi etmişin...yarın bi test yapsana kıs.
yapıcam ama eczane bana çok uzak anca diğer gün halamın kızı getiricek cnm
hee ne bilim cnm yaa...hep yatmak istiyorum...midem bi aciap gene..daha birsürü şey..çok şükür Allaha tabi rabbim bunlarla bıraksın kötü hastalıklardan muhafaza etsin hepimizi...derin cnm hiç kryfim yok ne bileyim..senin de yok galıba :S
bu akşam vasatız desene...uzandım cnım...kalktım ama ı ı hep ytmak ıstıyo canmm
cnm benım tesekkurler
akşam çıkmak zorunda kaldım ewet.sen yaz canım olmadıgım zamanda yaz sen.ben gördüğümde yazarım sen girince bakarsın bebeişim![]()
cnm dökülüyoruz wallahi yaaahee ne bilim cnm yaa...hep yatmak istiyorum...midem bi aciap gene..daha birsürü şey..çok şükür Allaha tabi rabbim bunlarla bıraksın kötü hastalıklardan muhafaza etsin hepimizi...
cnm benım tesekkurler
akşam çıkmak zorunda kaldım ewet.sen yaz canım olmadıgım zamanda yaz sen.ben gördüğümde yazarım sen girince bakarsın bebeişim![]()
derin cnm hiç kryfim yok ne bileyim..senin de yok galıba :S
bu akşam vasatız desene...uzandım cnım...kalktım ama ı ı hep ytmak ıstıyo canmm
selam cnm cewaplamaya calısırım bılgım warsa fakat benım o iğneye gerek kalmdan sadece klomenle hamıle kalmıstım ben=) Selamlar.NASILSIN? Şu çatlatma ignesi hakkında birşey ler sorucaktım..
neyse kızlar ben çıkayım..unutulmaz başladı çoktann ama kaçırdım...yatım biraz onu izliyim..kocişte oynasın azcık kıyamadım gene...öptüm hepinizi...
SAMYELİ VE TOSTİ neden gelmediler acaba yaa.a.acil oldugunu da söylemiştim aslında...o zaman bekledik beklicegimiz kadar,cuma olsun gene duamız.
neyse kızlar ben çıkayım..unutulmaz başladı çoktann ama kaçırdım...yatım biraz onu izliyim..kocişte oynasın azcık kıyamadım gene...öptüm hepinizi...
SAMYELİ VE TOSTİ neden gelmediler acaba yaa.a.acil oldugunu da söylemiştim aslında...o zaman bekledik beklicegimiz kadar,cuma olsun gene duamız.
selam cnm cewaplamaya calısırım bılgım warsa fakat benım o iğneye gerek kalmdan sadece klomenle hamıle kalmıstım ben
evitax ben hormon tahlıl sonucmu buldum degısık bıyerden cıktı