- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #2.121
amin ,ayetel kürsi listemize katılıyor musunuz?okudum allah kabul etsin
peki,sevindim whitepearl hanımcım. inşallahkatılıcağım imşallah
pazartesi duyururuz son olarak çalışan hanımlar içinde salı inşallah başlarız diye düşünüyorum . bölünce az az yine bu şekilde okuruz whitepearl hanımcım. bilmeyen isteyen arkadaşlara da duyururuz ,inşallahnezaman başlayacak acaba çok teşekür ederim canım allah razı olsun
olabilir bakarız artık ama bence listeden okumayanlar çıkarsak yeni gelenleri eklemek daha iyiydi ama yine de fikirlerinizi alacağım ortak noktada buluşuruz inşallahbence liste karışıp yeniden düzenlensin ne dersin
evet birde farklı kişiler de katılsın istiyorum duyururuz bakarız . zaten az devamlı okuyanlarla devam edeceğiz inşallah. o yüzden herkese sıra gelir diye düşünüyorum.tamam sen nasıl yaparsan artık sürekli okumayanlar çıksın tabi
çok tşk ederim,hepimizin sayesinde yardımıyla ilerliyor, hepimizin işi gücü rast gitsin inşallah .işin gücün rast gitsin ,çok güzel düzenliyorsun topiği
beni ekleyin arkadaşlar yeni listenizeLÜTFEN HERKES OKUSUN;
**HANIMLAR AYIN 13'ÜNDE 313 AYETEL KÜRSİ LİSTEMİZ BAŞLAYACAKTIR. BİLGİNİZE. LİSTEMİZ AYNEN DEVAM EDECEKTİR, KATILMAK İSTEYEN YENİ ARKADAŞLARIMIZ SONA EKLENECEKTİR. ÇIKMAK İSTEYENLER LÜTFEN BİLDİRSİN ,SEVGİLER.
OKUMAMIZ SIRASIYLA HER KİŞİYE 313 AYETEL KÜRSİ LİSTEYE BÖLÜNEREK OKUNACAKTIR. BİLGİNİZE
AYRICA LÜTFEN DİĞER KİŞİLERİN HABERLERİ OLMAYABİLİR LÜTFEN DUYURALIM YENİ KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA. TŞKLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?