- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #2.141
evinamin hanım ben kağıda sizi not alıyorum,inşallah pazar+pazartesi ekleyeceğim burdaki listemize,şimdiden hoşgeldiniz,sizin gibi arkadaşlarınız var ise iletirseniz sevinirim haberleri olsun,sevgilerbeni ekleyin arkadaşlar yeni listenize
Bende katılmak istiyorum...amin ,ayetel kürsi listemize katılıyor musunuz?
hanzade hanımcım zaten aynı listemizle devam ediyoruz değiştirmeyeceğiz büyük ihtimalle. yeni gelen arkadaşlarımızı ekleriz,çıkmak isteyen arkadaşlarımızı çıkarırız ,listemiz oturur inşallah. yine herkese mesajla soracağım büyük ihtimalle katılıp katılınmayacağını. bakalım artık hayırlısı olsun.Bende katılmak istiyorum...
emine hanım sayıda kararsızım. 313ten fazla okuyabiliriz ,liste sayımıza bağlı artık. ama aynı bu listemizdeki gibi günde iki kişiye okuyabileceğimizi düşünüyorum . sizce nasıl olur?Melis 313 ayetel.kursi nasil olacak ne dusunuyorsun. 40 kisi olsak kisi basi yedi tane falan oluyor. 30 kisi olsa 10 adet yapiyor. Cok az oluyor. Gunde kac kisiye okunacak. Ne dusunuyorsun.
313 sabit kalirsa gunde iki kisi az olur bence. Bir kisi gunde 50 yi cok rahat okur bence. Herkes gunde 100 okusa nasil olur. 4444 e mi tamamlasak. Diger arkadaslar ne dusunurler ki acaba. dedigin gibi olsa gunde bes kisi rahat biter. Bilemiyorum.emine hanım sayıda kararsızım. 313ten fazla okuyabiliriz ,liste sayımıza bağlı artık. ama aynı bu listemizdeki gibi günde iki kişiye okuyabileceğimizi düşünüyorum . sizce nasıl olur?
bende bilmiyorum açıkçası pazartesi günü bekleyelim listeyi toparlayalım salı başlarız diye düşünüyorum. 4444 çok güzel bir rakam ama çalışan bayanlaro katarsak zor olabilir. bunu hafta sonu ve pazartesi tartışabiliriz emine hanımcım313 sabit kalirsa gunde iki kisi az olur bence. Bir kisi gunde 50 yi cok rahat okur bence. Herkes gunde 100 okusa nasil olur. 4444 e mi tamamlasak. Diger arkadaslar ne dusunurler ki acaba. dedigin gibi olsa gunde bes kisi rahat biter. Bilemiyorum.
Aslinda kac kisi olacagimiza bagli bu. Dedigin gibi bu arada herkes fikrini soylerse iyi olur. Gunde 100 okuyabilirler mi bunu soyleyebilirler. Kusurlu kismi da kime dua ediliyorsa o okuyabilir.yani o kisi daha cok okuyabilir.herkes fikrini soylerse en uugun yolu buluruz sanirim.bende bilmiyorum açıkçası pazartesi günü bekleyelim listeyi toparlayalım salı başlarız diye düşünüyorum. 4444 çok güzel bir rakam ama çalışan bayanlaro katarsak zor olabilir. bunu hafta sonu ve pazartesi tartışabiliriz emine hanımcım
yarında sorarız bu durumda hergün bir kişiye 4444 okunacak gibi değil mi. aslında çok güzel bir rakam . okunabilir ama dediğim gibi yarın hanımlara sorarız bakalımkaç okuyabilirler. ama okunabilirse hepimiz için çok güzel dualar edilmiş olur.Aslinda kac kisi olacagimiza bagli bu. Dedigin gibi bu arada herkes fikrini soylerse iyi olur. Gunde 100 okuyabilirler mi bunu soyleyebilirler. Kusurlu kismi da kime dua ediliyorsa o okuyabilir.yani o kisi daha cok okuyabilir.herkes fikrini soylerse en uugun yolu buluruz sanirim.
bende bilmiyorum açıkçası pazartesi günü bekleyelim listeyi toparlayalım salı başlarız diye düşünüyorum. 4444 çok güzel bir rakam ama çalışan bayanlaro katarsak zor olabilir. bunu hafta sonu ve pazartesi tartışabiliriz emine hanımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?