- 6 Ağustos 2010
- 40.115
- 71.769
- 798
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #2.161
Melis 313 ayetel.kursi nasil olacak ne dusunuyorsun. 40 kisi olsak kisi basi yedi tane falan oluyor. 30 kisi olsa 10 adet yapiyor. Cok az oluyor. Gunde kac kisiye okunacak. Ne dusunuyorsun.
Kendi payima fikir belirtirsem 100 beni aşar ama zorlanarak da olsa okurum. Yalniz sunu da unutmayalim bu listede ismini yazıp katıl(a)mayanlar oldu burda da öyle birşey olursa bu hepimizi zora sokar. Bana göre 313 uygun yine de çoğunluk ne der bakalım tabii ki.
diğer topiklerdeki okuduğumuz dualar
ya da insanın günlük kendine has çektiği okuduğu zikirler düşünüldüğünde
bence günde 3 kişiye ayetel kürsi okunsun
cnm ben gunde 100 ayetel kursi okuyamam cunku diger dualarida takip ediyorum baya birikti aksar cok fazla degil mi gunde 100 ayetel kursi. çogunluga uyarim herkes fikrini yazsin kizlar
aslında ben de kendimi zorlayarak okuyabilirim galiba 100 ayetelkürsü.Ama genelin katılımına bakmak için 50ilebaşlanıp sonra mı 100e çevirsek diye düşündüm
Pazar günü giremeyeceğimden şimdiden belirtmek isterim ben günde 100 ayetel kursi okuyamam. başka sayfadada dualarım var. ayrıca çalışıyorum, müşterilerden fırsat buldukça zikirlerimi tamamlıyorum.En fazla 15 adet okuyabilirim eğer daha fazlasına karar verirseniz beni listeden çıkarırsınızmelisamelisss hanımcım
Kelebeks için 150
papatya için 150
whitepearl için 150
debusi için 150 alıyorum
Allah gönüllerindekini tez zamanda versin inşallah.
100 zorlar gibi geliyor banada duruma göre çoğunluğa katılırım
topiğimizdeki tüm hanımlar, sanırım zorlanacağız 4444 ten vazgeçelim . ben listeyi dağıtma taraftarı değilim aksine herkesin duasını almak daha güzel diye düşünüyorum. şöyle düşünelim en az 30 kişi olsak ve günde iki kişiye en fazla 15+15 ayetel kürsi okusak daha iyi ve pratik olacak kanaatindeyim . böylece 313 ü çoktan geçeriz ki ben sayıya takılmayı çok mühim bulmuyorum. (yani günde en az 30ayetel kürsi okumayı herkese teklif ediyorum ,ne dersiniz? ) . asdes hanım 15 demişsiniz farkındayım ama düşünün ya da eksiği ben ya da gönüllü hanımlar mutlaka tamamlayabilir ki sayı yine aşar diye tahmin ediyorum. tüm hanımların fikrini bekliyorum . sevgiler.
topiğimizdeki tüm hanımlar, sanırım zorlanacağız 4444 ten vazgeçelim . ben listeyi dağıtma taraftarı değilim aksine herkesin duasını almak daha güzel diye düşünüyorum. şöyle düşünelim en az 30 kişi olsak ve günde iki kişiye en fazla 15+15 ayetel kürsi okusak daha iyi ve pratik olacak kanaatindeyim . böylece 313 ü çoktan geçeriz ki ben sayıya takılmayı çok mühim bulmuyorum. (yani günde en az 30ayetel kürsi okumayı herkese teklif ediyorum ,ne dersiniz? ) . asdes hanım 15 demişsiniz farkındayım ama düşünün ya da eksiği ben ya da gönüllü hanımlar mutlaka tamamlayabilir ki sayı yine aşar diye tahmin ediyorum. tüm hanımların fikrini bekliyorum . sevgiler.
İyi düşünmüşsünüz 4444 çok fazla hele ki biz çalışanlar için. 15+15 kesin okuyabilirim diyemem ama okumaya çalışırım, günlük okuduğumu yazarım kalanını gönüllü arkadaşlar tamamyabilir. çünkü ben kesin okurum deyipte hak geçsin istemiyorum. bazı günler çok yoğun oluyor, bu kısa zikirleri bile geç saate bırakabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?