- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
kardelencim yarın akşama kadar bekliyoruz sayımız yarın netleşsin okumalar hakkında bilgi vereceğim .listedesin canım tekrar hoşgeldin ,okumalarımız az sık olacak inşallahSon kişi de ben olayım o zaman :)Her gün 100 adet okuyacağız değil mi?
Tamam Melisamelisscim, teşekkür ediyorum.Bekliyorum canımkardelencim yarın akşama kadar bekliyoruz sayımız yarın netleşsin okumalar hakkında bilgi vereceğim .listedesin canım tekrar hoşgeldin ,okumalarımız az sık olacak inşallah
canım hoşgeldin, yeni gelenler için diyorum baştan kızlar herkes okusun.Ben de katilmak istiyorum. Nasil olacak okuyamadim bastan. Bir daha anlatirmisin. Ya da bi inceleyim. Bir de regl doneminde nolcak.okunabilecek mi
hgeldiniz arkadaşlar, yeni gelenler yukardaki kurallarımızı lütfen okuyunArkadaslar bende katilmak istiyorum kabul ederseniz
hoşgeldiniz aramıza gulfuren hanım :)Listeye beni de ekler misiniz?
ekledim yarın haber verirsin olur mu hak yemeyelimKatilmak isteyeceginden emin oldugum bir arkadasim var. Onun adini da yazar misin simdiden lutfen. Yarin netlestiririm.
Adi senay079
ekledim yarın haber verirsin olur mu hak yemeyelim
bunu paylaşman harika oldu gece gece. benim dileğimde bambaşka bişey ama burda karmakarışık dilekler var amaç aynı hayırlısı ile dileğe ulaşmak. inşallahta olur bu mesajını paylaşman herkese de umut olur :) iyi geceler kardeşim :)Arkadaslar okudugum kadariyla cogu kisi bebek sahibi olmak icin dua istiyor. Allah gonlunuze gore versin. Dualarinizi kabul etsin insallah. Benim de bir dua topigim var. Kan pihtilasmasi olanlarin dua topigi. Biz de aynen boyle yaptik. Birbirimize dualar okuduk. Degisik degisik dualar sureler okuduk. Cok sukur ki cok fazla arkadasim dogum yapti. Ve bebeklerinden vakit bulup artik giremiyorlar topige:) guluyorum bu duruma sukurler olsun. Bir kac kisi kaldi sadece. Dualarin gucune inandik hepimiz rabbimiz yardim etti bize. Sukurler olsun benim cocugum da bir yasinda oldu. Allah size de nasip etsin. Benim simdiki dilegim baska birsey bu arada. Dualarda bulusmak dilegiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?