- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
aynacım biraz öyle olack ama en fazla artık 50 kişi oluruz çünkü sonu gelmicek :)Yarına kadar bakalım kaç kişi olacak ama yarın kimse bekleyelim demeyin bence ne kadar çok olursa o kadar karışıklık olacaktır
50 olsun bari o zaman sonra da kapatalımaynacım biraz öyle olack ama en fazla artık 50 kişi oluruz çünkü sonu gelmicek :)
mecbur öyle olacak artık sağlık olsun aynacım,ucunu kaçırmadan bitiririz inşallah bu turu50 olsun bari o zaman sonra da kapatalım
bilmiyorum kuzum her gün girip okuduğunu yazmalılar ama karışıklık kesinlikle olacaktır da okumayana bir gün süre verilir ortalama bir kişinin zikri 2 günde bitmiş olsun damecbur öyle olacak artık sağlık olsun aynacım,ucunu kaçırmadan bitiririz inşallah bu turu
biter inşallah ya bi günde bir kişiyi bitrirsek olur hatta iki kişi bile bitebilir de bakarız ,mutlaka bırakanlar da olacaktır kalanlarla devamederiz canım.bilmiyorum kuzum her gün girip okuduğunu yazmalılar ama karışıklık kesinlikle olacaktır da okumayana bir gün süre verilir ortalama bir kişinin zikri 2 günde bitmiş olsun da
evet hayırlısı bakalım canımbiter inşallah ya bi günde bir kişiyi bitrirsek olur hatta iki kişi bile bitebilir de bakarız ,mutlaka bırakanlar da olacaktır kalanlarla devamederiz canım.
aynacım artık bu 50kişi arasından kim ne kadar okumak isterse diye de yapabiliriz napalım çünkü karışıklıkta olcak ,ne dersin?evet hayırlısı bakalım canım
Bende katilirim arkadaşlar kacgön söreyle okuyacaz hepimiz bikişiyemi okuyacaz yoksa herkes kendine mi okuyacakSlm canım çok güzel düşünmüşsün ben varım 100 tane nedir ki bir tesbih ten 1 fazla haydi arkadaşlar sizde katılın
Kızlar ,dileklerimizin kabulü için buyrun bekliyoruz , Allah dualarımızı kabul etsin. dua etmeyi seven, ihtiyacı olanlar,gönüllüler burda buluşalım inşallah.listemiz yarın yani pazartesi günü kapanacaktır . her kişi için 5000 ayet okunacaktır.
Okunuşu "Hasbinallahu ve nimel vekil ''
Anlamı ''Allah bize yeter. O, ne güzel vekildir''
1)melisa
2)senanas
3)naz
4)sweet-73
5)damla_22
6)aaynaa
7)masculin
8)ZEYNEP0682
9)berirem
10)yavruceylann
11)ppatym
12)tubatesbih
13)mirac75
14)emel_efe
15)pembe4044
16)deryafikret
17)farmasi
18)nikimmikim7
19)mutlu-umutlu
20)kardelen063
21)eoe
22)özgecan19
23)gülfuren
listeye alımlar pazartesi akşamına kadar devam etmektedir.
AA TATLIM HAMİLEMİSİN.. ÇOK SEVİNDİM NEZAMAN ÖGRENDİN...beni de eklermisin
AA TATLIM HAMİLEMİSİN.. ÇOK SEVİNDİM NEZAMAN ÖGRENDİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?