- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi melisamelisss
-
2 HAFTA OLUYOR CANIM. ÇOK SAGOL DARISI BAŞINA
canım öyle de kimi 50 okur kimi 300 hak geçer diyorum ilk başta bir bakalım eşit dağıtalım bence sonra eksikleri eksik okuma okumayan da olacaktır bence çıkan girenaynacım artık bu 50kişi arasından kim ne kadar okumak isterse diye de yapabiliriz napalım çünkü karışıklıkta olcak ,ne dersin?
aynacım onu bende düşündüm ama 50 kişiyi sabitlemek zor. önce dediğin gibi yaparız eşit dağıtırız herkes 100 çeker diye sonra devam edenlerle devam ederiz canım.canım öyle de kimi 50 okur kimi 300 hak geçer diyorum ilk başta bir bakalım eşit dağıtalım bence sonra eksikleri eksik okuma okumayan da olacaktır bence çıkan giren
Benide listeye katarmısınız... Lütfeeeeen1)melisa
2)senanas
3)naz
4)sweet-73
5)damla_22
6)aaynaa
7)masculin
son listemiz budur dahil olmak isteyenleri bekliyoruz,listemiz pazartesi akşamı kapanacaktır ,sevgiler.
canım henüz başlamadı listeye alalım mı seni ne dersin ?50 gün boyunca bir arkadaşımız için sıra sana gelene kadar 100 ayet çekiyoruzBende 100tane cekerim arkadaslar.
Hergün 100 tanemi çekeceğim... Tam anlamadım ama acele ettim bende kendimi bu halkaya katayım diye acele ettim... Hepinize sevgiler Teşekkürler arkadaşlar kurucuyada...Benide listeye katarmısınız... Lütfeeeeen
canım ilk mesajımı oku sora sorun olursa cevaplayayım . kısacası 50 gün boyunca bi arkadaşımız için adilce 100 ayet okuyoruz inşallah. hem kolay hem kısa hemde birbirimizin duasını alırız.Hergün 100 tanemi çekeceğim... Tam anlamadım ama acele ettim bende kendimi bu halkaya katayım diye acele ettim... Hepinize sevgiler Teşekkürler arkadaşlar kurucuyada...
çok doğru anladınız hergün birimiz için toplam 5 bin ayet okuyacağız inşallah:)canım ben dileğimi isteğimi Rabb'imden istiyorum, buraya adımı veriyorum ve 50 gün boyunca günde 100 defa bu ayeti okuyorum. Doğru anlamışmıyım? Ben de katılmak istiyorum :)
Harika 36 sıraya girmişim... Mükemmel allah sizden razı olsun... Bu akşammı okumaya başlıcaz. Liste hazır olduğundamıcanım ilk mesajımı oku sora sorun olursa cevaplayayım . kısacası 50 gün boyunca bi arkadaşımız için adilce 100 ayet okuyoruz inşallah. hem kolay hem kısa hemde birbirimizin duasını alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?