- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #2.561
okumuştum ama girmeye fırsat bulamadım k.b toplam 45 okudum allah kabul etsin
ben bugünkü dahil sıradaki 6 arkadaşın ismini not aldım** HANIMLAR BİZ SAYIYA TAKILMAYALIM DEDİK ANCAK MÜSAİT OLANLAR ,SAĞLIK KOŞULUNU ZORLAMAYACAK OLAN HANIMLAR 15 AYETEL KÜRSİDEN BİRAZ FAZLA OKUYABİLMELERİNİ RİCA EDİYORUM. ETKİLİ VE GÜZEL BİR DUA EDİYORUZ . BEĞEN TUŞUNA BASMAYI UNUTMAYALIM ,FAZLA VEYA EKSİK OKUYARSAK AŞAĞI YAZALIM . HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN,HAYIRLI GECELER
Kizlar dr kontrolumuz vardi bu sabah
Bu arada hayirli haberim var...
Mr sonucumda plasenta rahme ve mesaneye yapismamis...
Elhamdulillah...
Rabbim hepinizden razi olsun...
Mübarek dualarinizi eksik etmesin...
Amin...
not aldım tşk ederim :)ben bugünkü dahil sıradaki 6 arkadaşın ismini not aldım
haftasonu girmeyebilirim hepsi için 20 şer tane okumak niyetim
ben yazamasam da not alırmısınız
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Rabbim bu mübarek günün hürmetini dualarımızı kabul eder, açtığımız elleri boş çevirmez inşallah.
Rabbim tüm hamile kullarının, miraç arkadaşımızın da hayırla, sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.
Evlat isteyen kullarına en hayırlı, en kısa zamanda aratmadan; hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, imanlı evlat evlatlar nasip etsin.
Herkesin yuvasına sağlık, huzur, mutluluk versin.
Tüm kullarını, bizleri de, farması arkadaşımızı da razı olduğu kullarından eylesin.
Rabbim hepimizin kalbindeki niyetleri bizlerden daha iyi bilir. Hepimizin hakkında, her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Amin…
Miraç75, farması, nickimikim7, mutlu-umutlu, eoe, özgecan19 arkadaşlarımız için 20’şer adet ayetel kürsi okudum. Rabbim kabul eder inşallah. (h.sonu bilgi veremeyeceğim için, şimdiden yazdım…)
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Rabbim bu mübarek günün hürmetini dualarımızı kabul eder, açtığımız elleri boş çevirmez inşallah.
Rabbim tüm hamile kullarının, miraç arkadaşımızın da hayırla, sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.
Evlat isteyen kullarına en hayırlı, en kısa zamanda aratmadan; hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, imanlı evlat evlatlar nasip etsin.
Tüm kullarını, bizleri de, farması arkadaşımızı da razı olduğu kullarından eylesin.
Rabbim hepimizin kalbindeki niyetleri bizlerden daha iyi bilir. Hepimizin hakkında, her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Amin…
Miraç75, farması, nickimikim7, mutlu-umutlu, eoe, özgecan19 arkadaşlarımız için 20’şer adet ayetel kürsi okudum. Rabbim kabul eder inşallah. (h.sonu bilgi veremeyeceğim için, şimdiden yazdım…)
Bacim 30-30 okuyordum...** HANIMLAR BİZ SAYIYA TAKILMAYALIM DEDİK ANCAK MÜSAİT OLANLAR ,SAĞLIK KOŞULUNU ZORLAMAYACAK OLAN HANIMLAR 15 AYETEL KÜRSİDEN BİRAZ FAZLA OKUYABİLMELERİNİ RİCA EDİYORUM. ETKİLİ VE GÜZEL BİR DUA EDİYORUZ . BEĞEN TUŞUNA BASMAYI UNUTMAYALIM ,FAZLA VEYA EKSİK OKUYARSAK AŞAĞI YAZALIM . HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN,HAYIRLI GECELER
Amin bacim cumlemize...Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almani nasip etsin inşallah.
Amin dua kardeslerim...Hayırlı cumalar arkadaşlar. Rabbim bu mübarek günün hürmetini dualarımızı kabul eder, açtığımız elleri boş çevirmez inşallah.
YARIN BELKİ HANIMLAR GİREMEMİŞ VEYA BEĞENEMEMİŞ OLABİLİRLERSE BU LİSTEYİ YENİLEYECEĞİM ,BİLGİNİZE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?