- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #2.581
Mirac hanımcım duanın kalabalığı güzel şeydir onları seve seve yazabilirsiniz :) içiniz rahat olsun ben sadece sayımız fazla olduğundan normal rakamda okuyanların beğenmesini rica ettim çünkü hanımlar takipte zorlanıyorlar ,bazı duyurular arada kayboluyor diye. nasıl rahat edecekseniz okumalarınıza öyle devam edebilirsiniz ,ayrıca fazla okuduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederim. hepimize, bebişle beraber ettiğiniz dualarınızı Allah hayırlarla kabul etsin inşallah.Bacim 30-30 okuyordum...
Sayfa kalabaligi yapmayayim diye 15-15 begen tusuna basmaya basladim...
O zaman 30-30 devam edicem yazarim okudukca...
Amin bacim cumlemize...
Amin dua kardeslerim...
dun guzel sonucu alinca ilk aklima sizler geldiniz...
Rabbime sukrettim size dua ettim...
Temiz agizla duanin ne güzel oldugunu bi kere daha anladım...
Tmm bacim ALLAH razı olsun...Mirac hanımcım duanın kalabalığı güzel şeydir onları seve seve yazabilirsiniz :) içiniz rahat olsun ben sadece sayımız fazla olduğundan normal rakamda okuyanların beğenmesini rica ettim çünkü hanımlar takipte zorlanıyorlar ,bazı duyurular arada kayboluyor diye. nasıl rahat edecekseniz okumalarınıza öyle devam edebilirsiniz ,ayrıca fazla okuduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederim. hepimize, bebişle beraber ettiğiniz dualarınızı Allah hayırlarla kabul etsin inşallah.
bugün okumamış görünen hanımlarımız (hatam yok ise);
9) nickimikim7
25) ysbam
27) @evinamin
28 @kitkat
29 @senanas
6) tubatesbih(mazeretli )
canasu hanım (mazeretli)
biliyorum tuba hanımcım , siz rahat olun ,sizde hayır duaları edin bol bol arkadaşlarımıza :)cnm okuyamiyorum ins kismet olursa adetten sonra telafi edecem. dun anneme okuttum
iyi o zaman ben devam edebilirimayna hanımcım bilginizi paylaştığınız için tşk ederim bende okuma taraftarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?