- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #2.981
PAZARTESİYE KADAR BOL BOL TÖVBE İSTİĞFAR ÇEKELİM VE BOL BOL ŞÜKREDELİM. PAZARTESİ GÜZEL NİYETLERİMİZLE ŞU ŞEKİLDE GÜZEL DUAMIZA BAŞLAYACAĞIZ.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN HAYIRLARLA, KOLAYLIKLARLA KABUL OLMASI İÇİN 70 000 ADET KELİME-İ TEVHİD HATMİNE BAŞLAMAYA)
"La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah"1) melisamelisss
Anlamı: "Allah'tan başka İlah yoktur. Hz. Muhammed (s.a.v.) Allah'ın Peygamberidir(Kulu ve Elçisidir)"
Eki Görüntüle 1514488
Eki Görüntüle 1514489
2) damla_22
3) ZEYNEP0682
4) yavruceylann
5) ppatym
6) mirac75
7) farmasi
8) nickimikim7
9) mutlu-umutlu
10) eoe
11) gulfuren
12) senay079
13) PaytiPo
14) intense_23
15) kitapseverim
16) asdes
17) mlkem
18) skelebeks
19) Papatya
20) whitepearll
21) ysbam
22) @evinamin
23)filiz2012
24)gadriell
25)whitebal
26)Lilruba
27)denizatak
28) @ polyanna23
29) @ asuminikal
30) @ cansu_tr
NOTLAR:
1) HANIMLAR DUAMIZ TOPLUDUR.HEPİMİZİN DİLEĞİNİN KABULÜ İÇİN TEK SEFERDE 70 BİN OKUYACAĞIZ . (AYRI AYRI DEĞİLDİR)
2) ÇIKMAK VEYA KATILMAK İSTEYENLER TEKRARDAN BELİRTSİNLER.
3)DUAMIZA PAZARTESİ BAŞLIYORUZ. ANCAK PAZARTESİYE KADAR BOL BOL TÖVBE İSTİĞFAR ÇEKELİM.
4)LİSTEYİ AKŞAMLARI BEN TOPARLAYACAĞIM. RİCA EDİYORUM DUAMIZI ,ANLAMINI BİLEREK, ARKADAŞLARIMIZIN DİLEĞİNİ BİLEREK OKUYALIM Kİ KİMLERE VE NİÇİN OKUDUĞUMUZU BİLELİM.
5)LİSTEDEKİ HERKES DİLEĞİNİN NE OLDUĞUNU TOPİĞİMİZDE PAYLAŞIRSA ADININ KARŞISINA YAZACAĞIM.
6)GÜNLÜK OKUYACAĞIMIZ MİKTAR PAZARTESİ NETLEŞECEKTİR ANCAK GÜNLÜK VE DEVAMLI OKUYACAĞIZ İNŞALLAH.
6)HEPİMİZE SEVGİLER ,DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİYLE İNŞALLAH.
selamlar iyi etmişsiniz münevver hanımcım hoşgelmişsiniz iyiyim siz nasılsınız? özelden de yazayım sizeNasılsın meliscim memleketten geldim ben de bir selam vereyim dedim
hoşbulduk kuzum okumalar iyi gidiyor sanırım ben de EL KADİR zikrini bir kez daha hazırlayacağım listeyi sonra derslere odaklanma zamanıselamlar iyi etmişsiniz münevver hanımcım hoşgelmişsiniz iyiyim siz nasılsınız? özelden de yazayım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?