- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.021
Hayir listemiz acik. Dileginizi belirtin aksam listeyi bilgisayara girince toparliyorum insallah. Sizi de eklerim. Herkes 2500 tevhid okuyor. Sizde baslayin fazla duamiz olur , hosgeldiniz aramizakizlar listeniz kapandi yoksa ....???
amin cümlemizden Allah razı olsunCanim Allah kabuletsin Allah razi olsun
canim tesekkur ederim. duam:Hayir listemiz acik. Dileginizi belirtin aksam listeyi bilgisayara girince toparliyorum insallah. Sizi de eklerim. Herkes 2500 tevhid okuyor. Sizde baslayin fazla duamiz olur , hosgeldiniz aramiza
dilegim tez zamanda hayırlı sorunsuz bir evlilik yapmak ve arabamı kazasız belasız kullanmak borçlarımı kolaylıkla kısa sürede ödeyebilmek.kardeşimin de hayırlısıyla saglıkla dogum yapması ve maddi olarak rahatlaması
canim tesekkur ederim. duam:
Rebbim cok sukur ne dualar etdimse hepsini kabul etdin.bundan sonra da esimle mutlu yuvam hep devam etsin. cocuqum sağlam dunyaya gelsin. bir de hayirlisi ile esimle yeni bir ev alalim ve anneme yakin kendi ayri evimiz olsun. cunku annem yalniz yasiyor. kaynanam da buna karsi cikamsin eksine bu konuda bize destek olsun. kendi evimin hanimi olmak istiyorum. Allah annelerimizi basimizin ustundek eksik etmesin.Amin
Allah kabul etsin , fazla fazla okuduğunuz için Allah razı olsun ppatyam hanımcım.8.500 tane okundu. Allahım hepimizin dualarini kabul etsin. Amin.
nara hanımcım sayımızı minimum 1500 yapacağım. listemiz alıma açık ve sayıyı kesinleştiremiyoruz. 70 bine kadar kim 10 günde ne kadar okursa ancak 2000 yapacağım minimum sayımızı gönüllü hanımlar fazla okuyabiliyorlar. kimin durumuna göre ne kadar okuyacağını bilemiyoruz. siz okuduğunuzu yazın takipte kalın ,sevgilerkizlar 29 kisi olunca yinemi 2500 okunacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?