dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

çok karıştı herşey. neyi nasıl yapcaımızı bilmeyen benm gibi arkadaşlar var.
ben 1000 tane kelimei tevhid okudum.
o şekilde olacak sandım

Arkadaslar senaydan henuz haber alamadim. Arkadasimiza dua etmeye devam edin lutfen. Saglikla sihatle bebegini kucagina alsin. Amin. Haber alinca yazarim.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN HAYIRLARLA, KOLAYLIKLARLA KABUL OLMASI İÇİN DUAMIZI ETMEYE)

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”

Anlamı:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”

1) melisamelisss=======600
2)
damla_22
3) yavruceylann
4)
ppatym
5) mirac75===========2000
6) farmasi
7) mutlu-umutlu=====160
8) eoe
9)
gulfuren
10) senay079
11) PaytiPo
12) intense_23
13) kitapseverim======500
14)
asdes
15) mlkem
16) skelebeks=========5000
17) Papatya==========100
18) whitepearll=======2000
19) ysbam
20) @evinamin
21) whiterose00
22) @filiz2012===2000

23) Lilruba

24) @ polyanna23
25) @ asuminikal========
26) @ cansu_tr==========2000
27) tuuba84 ===650
28) Nara87

29) kahveyokmu

TOPLAM==15010

NOTLAR:

HANIMLAR DUAMIZ TOPLUDUR.HEPİMİZİN DİLEĞİNİN KABULÜ İÇİN TEK SEFERDE OKUYORUZ . (AYRI AYRI DEĞİLDİR) KİM DURUMUNA GÖRE NE KADAR OKUYABİLİRSE ANCAK MİNİMUM 2000 OKUMAYA ÇALIŞALIM. HAFTALIK DUAMIZ OLSUN. LİSTE ALIMA AÇIKTIR,ÇIKMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BELİRTİRLERSE SEVİNİRİM.

LİSTEDEKİ YENİ ARKADAŞLAR ; DİLEĞİNİN NE OLDUĞUNU TOPİĞİMİZDE PAYLAŞIRSA ADININ KARŞISINA YAZACAĞIM.

Topiğimizin yeni bir meleği oldu. Allah sevdiği kullarından eylesin inşallah. Şenay hanım bebeğinizin nur yüzü dikiş sancılarınızı, ağrılarınızı unuttursun , her daim mutlu olun inşallah.

melisamelisss hanımcım baya yoğunum henüz sadece 600 adet okuyabildim. okudukça yine eklerim.Pazar gününe kadar okuyoruz dimi

ya arkadaşlar listeye özen göstermeyen arkadaşlar eğer ilgisizliğe devam ederlerseüzgünüm ama çıkaracağım. neden bizi haberdar etmiyorlar merak ediyorum. nerdesiniz hanımlar??

intense_23 hanım en son 5 mayısta girmiş. inşallah herşey yolundadır diyorum.

@ysbam hanım siz en son 1500 tevhid alıyorum demişsiniz yine yoksunuz merak ediyorum özellikle sizi, neden haber vermiyorsunuz . listedeki okumalarımız sıkta değil bu sefer. haberlerinizi bekliyoruz .

yavruceylann hanımda yoğunluğundan dolayı giremiyormuş en son öyle dedi . umarım sıkıntısı yoktur diyelim,mesaj attı okuyorum diye ama kaç tane okudu bilemiyorum artık tevhidde belirtemedim o yüzden.

hanımlar tekrar duyuruyorum. herkes durumuna göre okusun ,ama bilgilendirin lütfen topiği. müsait hanımlar için en az 2000 okuyalım dedim yine listemizde. dua eksik etmeyen,listemizde emeği geçen sorumlu hanımlara da çok teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı kabul buyursun.

öncekiyle toplam 1.000 tane oldu canım... güncellermisin lütfen :)

Şimdilik 500 okudum... devam ediyorum ekleme yaparız sonra...

çok karıştı herşey. neyi nasıl yapcaımızı bilmeyen benm gibi arkadaşlar var.
ben 1000 tane kelimei tevhid okudum.
o şekilde olacak sandım

asmunikal hanım karışan nedir ? ben her duayı listenin başında belirtiyorum . tevhid hatmimiz 70 bindi dolunca listeyi durdurdum . arkadaşlar da sağolsunlar yardımcı olmuşlar sorularınıza ama listeyi takip ederseniz zaten dualarımızı belirtiyorum . bir de anlamayan arkadaşlar kimler acaba? ben bilmiyorum da .

amin asdes hanımcım. pazar gününe kadar durumuza göre okuyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…