- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.241
pardon asdes hanımcım bugün biraz dalgınım da akşamki listede düzelteceğim inş.600 adet yazmıştım onu eklememişsin melisa hanımcım. okudukça haber vereceğim yine
pardon asdes hanımcım bugün biraz dalgınım da akşamki listede düzelteceğim inş.
hanımlar herkes okuduğunu takip etsin hatam var ise düzeltelim.
Slmlar
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN HAYIRLARLA, KOLAYLIKLARLA KABUL OLMASI İÇİN DUAMIZI ETMEYE)1) melisamelisss=======600
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
Anlamı:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
2) damla_22
3) yavruceylann
4) ppatym
5) mirac75===========2000
6) farmasi
7) mutlu-umutlu=====160
8) eoe
9) gulfuren
10) senay079
11) PaytiPo
12) intense_23
13) kitapseverim
14) asdes
15) mlkem
16) skelebeks
17) Papatya==========100
18) whitepearll=======2000
19) ysbam
20) @evinamin
21)whiterose00
22)filiz2012 ===2000
23)Lilruba
24) @ polyanna23
25) @ asuminikal========1000
26) @ cansu_tr==========2000
27)tuuba84
28)Nara87
29)kahveyokmu
TOPLAM==9860
NOTLAR:
HANIMLAR DUAMIZ TOPLUDUR.HEPİMİZİN DİLEĞİNİN KABULÜ İÇİN TEK SEFERDE OKUYORUZ . (AYRI AYRI DEĞİLDİR) KİM DURUMUNA GÖRE NE KADAR OKUYABİLİRSE ANCAK MİNİMUM 2000 OKUMAYA ÇALIŞALIM. HAFTALIK DUAMIZ OLSUN. LİSTE ALIMA AÇIKTIR,ÇIKMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BELİRTİRLERSE SEVİNİRİM.
LİSTEDEKİ YENİ ARKADAŞLAR ; DİLEĞİNİN NE OLDUĞUNU TOPİĞİMİZDE PAYLAŞIRSA ADININ KARŞISINA YAZACAĞIM.
kusura bakmayın 2500 alıyorum dedim oyzunden girmedim şimdi yazmışsınız diye haklısınız haber vermem gerekiyordu okdum diyeya arkadaşlar listeye özen göstermeyen arkadaşlar eğer ilgisizliğe devam ederlerseüzgünüm ama çıkaracağım. neden bizi haberdar etmiyorlar merak ediyorum. nerdesiniz hanımlar??
@intense_23 hanım en son 5 mayısta girmiş. inşallah herşey yolundadır diyorum.
Balkupumm hanım siz en son 1500 tevhid alıyorum demişsiniz yine yoksunuz merak ediyorum özellikle sizi, neden haber vermiyorsunuz . listedeki okumalarımız sıkta değil bu sefer. haberlerinizi bekliyoruz .
@yavruceylann hanımda yoğunluğundan dolayı giremiyormuş en son öyle dedi . umarım sıkıntısı yoktur diyelim,mesaj attı okuyorum diye ama kaç tane okudu bilemiyorum artık tevhidde belirtemedim o yüzden.
hanımlar tekrar duyuruyorum. herkes durumuna göre okusun ,ama bilgilendirin lütfen topiği. müsait hanımlar için en az 2000 okuyalım dedim yine listemizde. dua eksik etmeyen,listemizde emeği geçen sorumlu hanımlara da çok teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı kabul buyursun.
ben şimdilik 900 alıyorum okdukca haber veririm tekrar k.b
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN HAYIRLARLA, KOLAYLIKLARLA KABUL OLMASI İÇİN DUAMIZI ETMEYE)1) melisamelisss=======600
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
Anlamı:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
2) damla_22
3) yavruceylann
4) ppatym
5) mirac75===========2000
6) farmasi
7) mutlu-umutlu=====160
8) eoe
9) gulfuren
10) senay079
11) PaytiPo
12) intense_23
13) kitapseverim======500
14) asdes
15) mlkem
16) skelebeks=========5000
17) Papatya==========100
18) whitepearll=======2000
19) ysbam
20) @evinamin
21)whiterose00
22)filiz2012 ===2000
23)Lilruba
24) @ polyanna23
25) @ asuminikal========
26) @ cansu_tr==========2000
27)tuuba84 ===650
28)Nara87
29)kahveyokmu
TOPLAM==15010
NOTLAR:
HANIMLAR DUAMIZ TOPLUDUR.HEPİMİZİN DİLEĞİNİN KABULÜ İÇİN TEK SEFERDE OKUYORUZ . (AYRI AYRI DEĞİLDİR) KİM DURUMUNA GÖRE NE KADAR OKUYABİLİRSE ANCAK MİNİMUM 2000 OKUMAYA ÇALIŞALIM. HAFTALIK DUAMIZ OLSUN. LİSTE ALIMA AÇIKTIR,ÇIKMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BELİRTİRLERSE SEVİNİRİM.
LİSTEDEKİ YENİ ARKADAŞLAR ; DİLEĞİNİN NE OLDUĞUNU TOPİĞİMİZDE PAYLAŞIRSA ADININ KARŞISINA YAZACAĞIM.
asmunikal hanım karışan nedir ? ben her duayı listenin başında belirtiyorum . tevhid hatmimiz 70 bindi dolunca listeyi durdurdum . arkadaşlar da sağolsunlar yardımcı olmuşlar sorularınıza ama listeyi takip ederseniz zaten dualarımızı belirtiyorum . bir de anlamayan arkadaşlar kimler acaba? ben bilmiyorum da .
amin asdes hanımcım. pazar gününe kadar durumuza göre okuyoruz .
burada iyi niyetlerle dua ediyoruz.
ben anlamadığımı sordum. siz neden şuan kırıcı bir şekilde yada sert bir uslupla yazıyorsunuz? sizce doğrumu?
anlamıyor olamazmıyım. leb demeden leblebiyi anlamadığım içinmi hatalıyım.
daha yeni gruba girdim. ilk etapta birşeylerin oturmaması normal değilmi?
başkalarının anlamadıüğnı düşünmemmi büyük hata anlamadım. neden bukadar sert yazdınız anlamadım. bu niyetlemi siz bana dua edeceksiniz?
neyse kardeş sen beni çıkar listeden. duadan önce niyet önemli olandır
rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşALLAH:
bende size iyi niyetle sordum zaten. uslubum eleştiri asla değildi. dua ederken kırmakta değildi. ama elimden geldiğince,listeyi en küçük değişiklikte güncelliyorum,notlar yazıyorum,vurgular yapıyorum kısacası emek ediyorum hepimiz için. sorduğunuz sorulardan listeyi okumadığınızı anladım. sadece bunu belirttim ama nedense uslubumdan girdiniz niyetimden çıktınız. teşekkür ederim .
son bir ricam listeden bu hafta çıkarmayayım çünkü arkadaşların duasını alın. ben size kendi niyetimle dua etmeyeyim içiniz rahat etsin. kırdıysam da özür dilerim. tartışmaya birbirimizi üzmeye hiç gerek yok,dua için burdayız. iyi günler.
kırılmayın önceki mesajımda belirttim yanlış anlaşıldım . kusura bakmayın sizde.bende üzüldüm. kırdıysam özür dilerim kbakmayın. hatalarım olabilir elbet ama yazınızı okuyunca gerçekten kırıldım
Allah Bedriye teyzenin yardımcısı olsun inşallah cansucum. Ya Şafi adıyla şifa versin inşallah tez zamanda.Kızlar sizden bi ricam olacak benim erkek arkadaşımın teyzesi şuan Edirne Tıp Fakültesinde yatıyor karaciğer nakli gerekiyor eğer nakil olmazsa ölecek çünkü vücut artık dayanamıyor aileden biri karaciğerinin bir parçasını verecek ama bunun için teyzenin kendini toplayıp iyileşmesi gerek aksi taktirde ameliyat olmayacak şifa için Bedriye Teyze için dua eder misiniz rica etsem Allah şimdiden hepinizden razı olsun sizin gibi dilinde sürekli dua olan insanların dualarında bulunduğum için çok mutluyum Rabbim sizlere ve herkese sizler gibi yüreği temiz dua edenler nasip etsin . AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?