- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.261
amin canım bende kayınvalidem olacak kişi yanında kalıyor ona ya şafi çek bol bol dedim bende okudum Rabbim şifasını verir inşallah Allah razı olsun canımcımAllah Bedriye teyzenin yardımcısı olsun inşallah cansucum. Ya Şafi adıyla şifa versin inşallah tez zamanda.
melisa hanımcım eline emeğine sağlık bizi burda buluşturdun, boş zamanımızı tesbihler sayesinde hayırlı şekilde geçirmeye vesile oldun,listeleri sürekli düzenleyerek çok emek veriyorsun. Allah razı olsun senden.
bildiğim kısa duaları paylaşıyorum, bu haftadan sonraki tesbihler için öneri olur belki
1- (“Lailahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”)
Manası:
Senden başka ilâh yoktur. Seni her türlü noksandan tenzih ederim. Gerçekten ben kendine zulmedenlerden oldum.
2- (Sübhânallahi ve bi-hamdihi, sübhânallahil azîm)Manası:
Kemâl sıfatlarla muttasıf ve noksan sıfatlardan beri olan Allah’ı hamd ile tesbih ederim.
3- (Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ şerîke leh lehülmülkü ve lehülhamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr)
Manası:
Allah’tan başka ilah yoktur. İbadete layık yalnız Allah’tır, O birdir, ortağı yoktur, kâinat Onun mülküdür, hamd Ona mahsustur, O her şeye kadirdir.
4-(Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhilaliyyilazîm)
Manası:Allah’tan başka güç kuvvet sahibi yoktur. Her şeye kuvvet ve güç veren ancak zati ve sübuti sıfatların sahibi yüce Allah’tır
5-(Bismillâhillezi lâ yedurru measmihi şey ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi ul alim)
Manası:
Allah’ın yüce ismine sığınana yerde ve gökte hiç bir şey zarar veremez, O, her şeyi işitir ve bilir.
6- (Allahümme, ya mukallibel kulüb, sebbit kalbi, alâ dinik)
Manası:
Ey büyük Allah’ım, kalbleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Kalbimi, dininde sâbit kıl, dininden döndürme, Müslümanlıktan ayırma!
(Euzü bikelimâtillahittammâti min şerri mâ haleka)
Manası:
Bütün yaratıkların şerrinden Allah’ın kusursuz kelamlarına [âyetlerine yani Kur'ana]sığınırım. [Zira âyetlerinde gizli açık her ilim, her ihsan, her tedbir vardır.]
bedriye hanıma rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah yar ve yardımcısı olsunKızlar sizden bi ricam olacak benim erkek arkadaşımın teyzesi şuan Edirne Tıp Fakültesinde yatıyor karaciğer nakli gerekiyor eğer nakil olmazsa ölecek çünkü vücut artık dayanamıyor aileden biri karaciğerinin bir parçasını verecek ama bunun için teyzenin kendini toplayıp iyileşmesi gerek aksi taktirde ameliyat olmayacak şifa için Bedriye Teyze için dua eder misiniz rica etsem Allah şimdiden hepinizden razı olsun sizin gibi dilinde sürekli dua olan insanların dualarında bulunduğum için çok mutluyum Rabbim sizlere ve herkese sizler gibi yüreği temiz dua edenler nasip etsin . AMİN
Allah razı olsun canım benim çok sağolasınbedriye hanıma rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah yar ve yardımcısı olsun
Bende dua ettim.Allahım şifa versin inşallah.Allah razı olsun canım benim çok sağolasın
tabiki liste alıma açık,toplu dua ediyoruz. ayrı ayrı değil dileğinizi söylemek isterseniz adınızın karşısına belirtirim. şimdi “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”duasını okuyoruz. listenin başında belirtiyorum duaları . farklı farklı dualar okuyoruz her hafta.Listeye bende katılabilir miyim?
Teşekkür ederim benim niyetim babamın sağlığına kavuşması. Okumaya başlıyorumtabiki liste alıma açık,toplu dua ediyoruz. ayrı ayrı değil dileğinizi söylemek isterseniz adınızın karşısına belirtirim. şimdi “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”duasını okuyoruz. listenin başında belirtiyorum duaları . farklı farklı dualar okuyoruz her hafta.
hoşgeldiniz aramıza . listeye ekliyorum hemenTeşekkür ederim benim niyetim babamın sağlığına kavuşması. Okumaya başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?