- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.421
melisamelisss arkafaşomız sağolsun bana özelden mesaj atarak yardım edebileceğini söyledi. Allah ondan ve sizlerden razı olsun. Bir tane bile olsa okursanız lütfen bana özelden yazın.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Cnm ben paytipo arkadaşım için 150 adet okudum ....doğumu yakın listeden çıkmasın mutlaka mesaj atarım görür ,yeni duayada katılır......şimdiden teşekkürler.....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
(NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN HAYIRLARLA, KOLAYLIKLARLA KABUL OLMASI İÇİN DUAMIZI ETMEYE)1) melisamelisss=====1600
Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke innî küntü minez-zâlimîn. (Enbiya Suresi, ayet 87)
Anlamı: Ya Rabbi! Senden başka mabud(ilah) yoktur. Seni noksanlıklardan tenzih ederim, ben şüphesiz zalimlerden oldum..
2) damla_22========1000
3) ppatym==========okudu
4) mirac75==========1000
5) farmasi==========500
6) mutlu-umutlu========850
7) senay079
8) PaytiPo
9) kitapseverim============750
10) asdes=================1000
11) mlkem================1000
12) skelebeks==============1000
13) Papatya==================2000
14) whitepearll================2000
15) ysbam
16) @evinamin
17)whiterose00 ====2000
18)filiz2012 ===2000
19)Lilruba ====200
20) @ polyanna23=======500
21) @ asuminikal========100
22) @ cansu_tr==============1380
23)tuuba84 ===1000
24)Nara87 ====1000
25)kahveyokmu
26)La Chance ====1000
27) E evremmstf ===500
TOPLAM==22380
*** DUAMIZ AYETTİR. MAZERETLİ HANIMLARA DUYURULUR.
***HANIMLAR LİSTEDE OKUDUĞUMUZU KONTROL ETMEYİ UNUTMAYALIM.
zaten hamişleri ve yeni anneleri listeden çıkarmak istemiyorum elimden geldiğince. o yüzden listemizi bozmadım . bakalım artık polyana hanımcım sizde sağolun.Cnm ben paytipo arkadaşım için 150 adet okudum ....doğumu yakın listeden çıkmasın mutlaka mesaj atarım görür ,yeni duayada katılır......şimdiden teşekkürler.....
inşallah rabbim yardımcısı olsun hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın hiç kimseyi o zor kapıda bırakmasın aminnmirac75 arkadaşımız için dualarınızı eksik etmeyin bugün doğumu var bilginize
Ay canım benim ne güzel bi mutluluktur tahmin edemiyorum yaşamadığım için Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah teyzesi onu yer yer ısır totosunu :)teyzeleri benden haber bekleyenler için sizle paylaşayım dedim. kesemizi ultrasyonda gördük. hormonlarda çok çok iyi. iki hafta sonra tekrar gidecez kalp atışları için. Allah sizlerden razı olsun tez zamanda hepinize tek tek bu sevinci yaşatsın. hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin
ne zamana kadar okuyabiliriz?melisamelisss arkafaşomız sağolsun bana özelden mesaj atarak yardım edebileceğini söyledi. Allah ondan ve sizlerden razı olsun. Bir tane bile olsa okursanız lütfen bana özelden yazın.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Canım bi süre yok. Sayı çok fazla olduğu için ben de ne zaman bitiririm bilmiyorum. Allah razı olsun inşallahne zamana kadar okuyabiliriz?
rabbim tamamına erdirsin çok sevindim darısı diğer isteyenlere olsunteyzeleri benden haber bekleyenler için sizle paylaşayım dedim. kesemizi ultrasyonda gördük. hormonlarda çok çok iyi. iki hafta sonra tekrar gidecez kalp atışları için. Allah sizlerden razı olsun tez zamanda hepinize tek tek bu sevinci yaşatsın. hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?