- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.461
YA FETTAH 239.121 tane ebced değerinde bende okumaya başladım ama gerçekten tek balına bitirmek mucize gibi
Kızlar bu sayının bi anlamı var mı? Ve bir Dilek tutup mu çekiyosunuz? Allah kabul etsin inşallah kabul eder inşalah. evet çok zor ama olduğu kadar. niyet ettim bi kere. rabbim izin verirse bitririm...
Evet bu Sayılar bu isimlerin büyük ebced değerleri. Mesela küçük Değeri 489. 489x489 büyük Değeri veriyor. Hacet Namazı kılıp bazı tesbihler var onları çekip dileğini söyleyip başlıyorsun. Allah nasip eder inşallah bitirmeyi mKızlar bu sayının bi anlamı var mı? Ve bir Dilek tutup mu çekiyosunuz? Allah kabul etsin inş
1500 ya fettah okudumEvet bu Sayılar bu isimlerin büyük ebced değerleri. Mesela küçük Değeri 489. 489x489 büyük Değeri veriyor. Hacet Namazı kılıp bazı tesbihler var onları çekip dileğini söyleyip başlıyorsun. Allah nasip eder inşallah bitirmeyi m
Çok teşekkğr ederim. Allah razı olsun.1500 ya fettah okudum
ebced değerine göre çekiliyormuş bende yeni öğrenmiştim en başta dilek dileyip başladım ama uzun süreceği kesinKızlar bu sayının bi anlamı var mı? Ve bir Dilek tutup mu çekiyosunuz? Allah kabul etsin inş
Çok üzüldüm ,başınız sağolsun, allahbabanızın mekanını cennet eylesinmerhaba geçen perşembe akşamı babamı kaybettim. Duaları okuyamadım, haber vermek içinde gelemedim. özür dilerim hepinizden hakkınızı helal edin. Tam olarak bilmiyorum ama sıradan bi kaç arkadaş için öncesinde okumuştum ama durum itibariyle bildirmek aklıma dahi gelmedi. Allah tüm dualarınızı kabul etsin inş. Sevdiklerinizle hayırlı bir ömür nasip etsin. Duaları tamamlamak isterdim ama ne kendimi toparlayabiliyorum ne nede buraya bildirip yapmabileceğime ihtimal veriyorum. tekrar özür dilerim umarım hakkınızı helal edersiniz.
merhaba geçen perşembe akşamı babamı kaybettim. Duaları okuyamadım, haber vermek içinde gelemedim. özür dilerim hepinizden hakkınızı helal edin. Tam olarak bilmiyorum ama sıradan bi kaç arkadaş için öncesinde okumuştum ama durum itibariyle bildirmek aklıma dahi gelmedi. Allah tüm dualarınızı kabul etsin inş. Sevdiklerinizle hayırlı bir ömür nasip etsin. Duaları tamamlamak isterdim ama ne kendimi toparlayabiliyorum ne nede buraya bildirip yapmabileceğime ihtimal veriyorum. tekrar özür dilerim umarım hakkınızı helal edersiniz.
merhaba geçen perşembe akşamı babamı kaybettim. Duaları okuyamadım, haber vermek içinde gelemedim. özür dilerim hepinizden hakkınızı helal edin. Tam olarak bilmiyorum ama sıradan bi kaç arkadaş için öncesinde okumuştum ama durum itibariyle bildirmek aklıma dahi gelmedi. Allah tüm dualarınızı kabul etsin inş. Sevdiklerinizle hayırlı bir ömür nasip etsin. Duaları tamamlamak isterdim ama ne kendimi toparlayabiliyorum ne nede buraya bildirip yapmabileceğime ihtimal veriyorum. tekrar özür dilerim umarım hakkınızı helal edersiniz.
Canim basin sagolsun...Baban icin 100 fatiha okuycam..Rabbim yerini cennet yapar insallahÇok üzüldüm ,başınız sağolsun, allahbabanızın mekanını cennet eylesin
burda topluca herkese dua ediyorduk zaten hak konusunda endişe etmeyin bence
kendi adıma helal olsun, allah size sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?