- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.441
teyzeleri benden haber bekleyenler için sizle paylaşayım dedim. kesemizi ultrasyonda gördük. hormonlarda çok çok iyi. iki hafta sonra tekrar gidecez kalp atışları için. Allah sizlerden razı olsun tez zamanda hepinize tek tek bu sevinci yaşatsın. hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin
hanımlar yeni anneleri ve hamişleri okuyamasalar bile listemizden çıkarmadım,dualarımızı alsınlar diye, bilginize olsun . iyi geceler
YA FETTAH 239.121 tane ebced değerinde bende okumaya başladım ama gerçekten tek balına bitirmek mucize gibiCanım bi süre yok. Sayı çok fazla olduğu için ben de ne zaman bitiririm bilmiyorum. Allah razı olsun inşallah
allah kabul eder inşalah. evet çok zor ama olduğu kadar. niyet ettim bi kere. rabbim izin verirse bitririm...YA FETTAH 239.121 tane ebced değerinde bende okumaya başladım ama gerçekten tek balına bitirmek mucize gibi
amin inşallah canım benim tabiki niyet ettik bi kere bitiririz Rabbim ömür verirse tek başına mı okuyorsun günde kaç tane okuyabiliyorsunallah kabul eder inşalah. evet çok zor ama olduğu kadar. niyet ettim bi kere. rabbim izin verirse bitririm...
buradan bir kaç arkadaşda yardım etti sağolsunlar.amin inşallah canım benim tabiki niyet ettik bi kere bitiririz Rabbim ömür verirse tek başına mı okuyorsun günde kaç tane okuyabiliyorsun
Benimde çektiğim başka esmalar var tek başıma okuyayım diyorum ama bakalım becerebilecek miyim şuanda 40000 oldu işte daha çok çekmem gerek canımburadan bir kaç arkadaşda yardım etti sağolsunlar.
benim günlük okuduğum başka esmalarımda var. onları bırakmaya gönlüm elvermiyor. değişiyor. 5 bin de oluyor bin de oluyor. çalışmasam okurum da çalışıyorum üstelik. elimden geldiğince artık. ben bundan önce de aynı dileğim için 16641 ya latif okudum.
sen de durum ne. sen ne kadar okuyorsun.
canım3 tane okudum rabbim tezz zamanda kavuştursun olumlu sonuç alırsın inşallaharkadaşlar hepinize hayırlı günler.....bir arkadaşımız tüp bebek tedavisine başladı onun için birer tane salatı tefriciye okurmusunuz .....okuyan ve herkesten RABBİM razı olsun ....okuyanlar beğeni yaparsanız sayıyı netleştirebilirim şimdiden sağolun....arkadaşımızın adıezeleren .......
Yatsıdan sonra 5 adet okuyacağım inşallaharkadaşlar hepinize hayırlı günler.....bir arkadaşımız tüp bebek tedavisine başladı onun için birer tane salatı tefriciye okurmusunuz .....okuyan ve herkesten RABBİM razı olsun ....okuyanlar beğeni yaparsanız sayıyı netleştirebilirim şimdiden sağolun....arkadaşımızın adıezeleren .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?