- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #4.181
olur canim niyet onemli bu arada ayeti yanlis yazmisim ibl degil bil olacakbugün yapsam olur mu ki, dün hiç görmemiştim bu iletiyi.
Rabbim sınavınızda yar ve yardımcınız olsun. esmaları malesef pek bilmiyorum ama Hasbinallahu ve nimel vekil de okuyabilirsiniz dilerseniz:)canlar yarın kpss ye gireceğim bu mübarek cuma günü benim için dua eder misiniz. ..
hayirlisiyla Rabbim sorulara doğru cevap vermeyi nasip etsin...Amin...
yarına kadar hangi esmayi cekmem uygun olur biliyor musunuz. ..
Arkadaşlar bi önerim var. Hani şu kadar falan diye Say'ı yazıyoruz ya kalanı da yazsak.
100 aldım kalan 1400 gibi mesela.
Melis arkadaşımıza kolaylık olur hem de hemen diğer arkadaşa geçeriz. Ne dersiniz.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
C cansu_tr ARKADAŞIM SÖZLÜSÜYLE HAYIRLARLA EVLENSİN, ARKADAŞIMA HAYIRLI ,MUTLU BİR İZDİVAÇ,BİR YUVA NASİP ET YÜCE ALLAH'IM. HAKLARINDA HAYIRLISI OLSUN. AYRICA SÖZLÜSÜNÜN İNADI ,HUYSUZLUKLARI HAYIRLARLA DEĞİŞSİN, SIKINTILAR YAŞANMASIN. SÖZLÜSÜNE HAYIRLI KAPILARDAN TEZ ZAMANDA RIZIK ,İŞ KAPILARI VERSİN VE HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA NAMAZA BAŞLASIN YÜCE RABBİM. ALLAH BEKARLARA HAYIRLI EŞLER ,HAMİLELERE HAYIRLI DOĞUMLAR, İSTEYENLERE DE HAYIRLI EVLAT VERSİN AMİN.
Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).
Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”
** damla_22===
** ppatym===200
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====
** @whiterose00===200
** @Lilruba=======100
**@ cansu_tr======100
**Nara87 ===
** E evremmstf ===
**tsefem28 ====
**tubatesbih ====201
** @oolalaa====400
** @687403_igt==150
**roseiera =============
**melisamelisss ===
TOPLAM===1451 KALAN===550
RABBİM C cansu_tr ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.
HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...
Hayirli gunler arkadaslar Ozel doneme girdim ancak okumak da istiyorum cok da arastirdim aslinda bazi kaynaklar dua amacli ayet okunabilir derken bazıları tam tersini söylüyor, ne yapsak?
HANIMLAR SON 200 ADET KALDI,SONRA NARA HANIMA GEÇECEĞİZ BİLGİNİZ OLSUN ,HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR .
Bence ağır olmaz.Canım bu listeden sonra duamız ne olacak aynısına devam mi edicez yoksa farklı mi benim bi önerim var ama daha önce denediniz mi bilmiyorum ya halik cekelimmi 731 kez. Herkez çeksin yani bir kişiye herkes 731 kez okusa çok mu agir olur rahimlerin şifası için okunan esma ya o yüzden diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?