- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.316
- 178
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #4.201
Canım bu listeden sonra duamız ne olacak aynısına devam mi edicez yoksa farklı mi benim bi önerim var ama daha önce denediniz mi bilmiyorum ya halik cekelimmi 731 kez. Herkez çeksin yani bir kişiye herkes 731 kez okusa çok mu agir olur rahimlerin şifası için okunan esma ya o yüzden diyorum
Bence ağır olmaz.
5-6 dk da biter.
Bence de kolay okunur agir olmaz
Nara için 401 aldim
Kalan 1600
herkese günaydın hanımlar, çok isterim ancak bayramdan sonra bu kadar sık girme imkanımı bilemiyorum başka ile taşınıyorum ,işimle alakalı değişiklikler var ,ne kadar zaman alır netim olur mu bilemiyorum. eğer hep beraber listeyi yürütürsek devam edelim hep beraber çünkü listeye bu kadar vakit ayıramayıp kimseyi üzmek istemem . ama duaları devamlı okuyabilirim. sizin takdiriniz olsun.
Kalan sayı şudur mesajına göre hesaplamistim kusura bakmayın lütfen
İyi Akşamlar melisa hanim öncelikle hayatınızda ki değişikliklerin hakkinizda hayırlı ve güzel degisimler olmasıni diliyorum. Bu güzel dualardan benim ve kimsenin mahrum kalmasini istemem yardimlasma şeklinde veya sirayla yapılacaksa üzerime düşeni yaparım diğer sekilde yetistiremeyecegim için (ev iş ve diğer sorumluluklar) kimsenin hakkıni almak istemem.
Kalan sayı şudur mesajına göre hesaplamistim kusura bakmayın lütfen
hayırlı sabahlar. haftasonu aldığım duaları okuyamadım. regl dönemim girdi araya haber verme fırsatım da olmadı hakkınızı helal edin kusura bakmayınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?