- 5 Ocak 2015
- 141
- 132
- 33
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #4.421
Kizlar hepimiz icin dua ettim..Isimlerinizi tek tek andim..Rabbim Dualarinizi kabul etsin..
ee şimdi ne yapacağız hanımlar :)
salavat mi çeksek kizlar
tatlım yukarıda ki listede kalan 600 yazıyor sen burada 700 yazmışsın hangisi doğru karışıklık olmasın eksik okumayalımhanımlar herkese selam :) toplu duaya dönelim bir yandan da bugün inşallah benim duam da biter hep beraber okuruz. en son toplu 1 kerelik tefriciye okuyalım dedik,kalmıştı , ne dersiniz okuyalım mı? bayrama kadar inşallah yetiştiririz hep birlikte.bu arada benim duamdan kalan sayımız 700. tüm okuyanlardan Allah razı olsun.
ben de dün çoook dua ettim hepimiz için. Rabbim dün bizim için dua edenlerden de razı olsun. sizlerle toplu dua etmek çok güzel Rabbim hepinizin güzel yüreğinize göre versin hanımlar:)
tatlım yukarıda ki listede kalan 600 yazıyor sen burada 700 yazmışsın hangisi doğru karışıklık olmasın eksik okumayalım
350 okudum kalan sayı 250 canımcımcansucum pardon gözümden kaçmış kalan 600.
250 ben aliyrm350 okudum kalan sayı 250 canımcım
250 ben aliyrm
Okumaya baslamistim ki 250 yi aldiginizi gördüm 50 okudum. Bu durumda 200 okuyun. Allah kabul etsin. Amin
250 ben aliyrm
ben varımHanimlar duam bitmis sanirim fazla okunmus. Allah razi olsun Rabbim kabul etsin hepimizin dualarini. Listeyi aksam duzeltecegim insallah sukur bu turumuzu ramazan ayi icinde bitirmek nasip oldu. Hepinize tsk ediyorum.
Simdi 4444 salati tefriciye duasina baslayalim mi ne dersiniz? Bu sefer esit okuyalim . Sanirim 19 kisiyiz. Aksama kadar tura katilamayacak arkadasimz var ise soylesin bayrama kadar toplu duamizda okuyabiliriz. Yetisir sanirim fikirlerinizi bekliyorum
Kisi basi az dusecek gibi duruyor. Yani 200 kusur gibi. Bence bayram oncesi bitirsek daha iyi olur ama yetismez sanirim hanimlara bagli. En gec bayram icinde bitiririz diyelim.ben varım
bayrama kadar bitecekmi yoksa bayramda da devam edecekmiyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?