dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Melisa Hanim icin 50 adet daha alıyorum 700 kalsın..
Kadir gecesinin gündüzü de cok değerli..Bol bol dua edelim..Duamizin kabulü inşallah bize hissettirilir, sevince donmemis hiçbir sıkıntımiz, dermani verilmemis hiçbir dertdimiz, affedilmemis hiçbir gunahimiz kalmasin Rabbimin izniyle..
Salavat da önemli, özellikle salavat'ı Fatih çözülmeyi bekleyen konular icin inşallah çözümleyici özelliğe sahiptir
1000 kere Ya Latif esmasinin ardından 100 kere okunmasi tavsiye ediliyor..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
melisamelisss ARKADAŞIMA EL FETTAH ,EL REZZAK ,EL MUKADDİM SIFATLARINLA EN KISA ZAMANDA HEM İŞİNDE HEM AKADEMİK KARİYERİNDE EN HAYIRLI,RAHAT VE MUTLU OLACAĞI YERE ATAMASINI HAYIRLA NASİP EYLE YÜCE RABBİM ,(UZAMASIN BİR AN ÖNCE OLSUN) ,ÖNÜNDEKİ TÜM MANİLERİ KALDIR, ENGELLERİ FERAHA ,MUTLULUKLARA ÇIKAR, SEN'İN KATINDA ÇOK HAYIRLI,ARKADAŞIMIN HEM AKLINA HEM KALBİNE UYACAK UYUMLU OLABİLECEK BİR EŞ NASİP EYLE, VE ARKADAŞIMIN DA HERKESİN DE GÖNLÜNE GÖRE NİYETİNİ HAYIRLARLA MUTLULUKLARLA VER YÜCE RABBİM. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===250
** asdes
** mlkem===
** Papatya====76
** @whiterose00===

** Lilruba

**@ cansu_tr======
** @Nara87===
** @evremmstf===
** tsefem28 ====150
** tubatesbih ====125
** O oolalaa
** @687403_igt==
** roseiera ====350
** melisamelisss ===300

TOPLAM===1401 KALAN===600

RABBİM melisamelisss ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ..

Kizlar hepimiz icin dua ettim..Isimlerinizi tek tek andim..Rabbim Dualarinizi kabul etsin..

ee şimdi ne yapacağız hanımlar :)

salavat mi çeksek kizlar

hanımlar herkese selam :) toplu duaya dönelim bir yandan da bugün inşallah benim duam da biter hep beraber okuruz. en son toplu 1 kerelik tefriciye okuyalım dedik,kalmıştı , ne dersiniz okuyalım mı? bayrama kadar inşallah yetiştiririz hep birlikte.bu arada benim duamdan kalan sayımız 700. tüm okuyanlardan Allah razı olsun.

ben de dün çoook dua ettim hepimiz için. Rabbim dün bizim için dua edenlerden de razı olsun. sizlerle toplu dua etmek çok güzel Rabbim hepinizin güzel yüreğinize göre versin hanımlar:)

tatlım yukarıda ki listede kalan 600 yazıyor sen burada 700 yazmışsın hangisi doğru karışıklık olmasın eksik okumayalım

Hanimlar duam bitmis sanirim fazla okunmus. Allah razi olsun Rabbim kabul etsin hepimizin dualarini. Listeyi aksam duzeltecegim insallah sukur bu turumuzu ramazan ayi icinde bitirmek nasip oldu. Hepinize tsk ediyorum.

Simdi 4444 salati tefriciye duasina baslayalim mi ne dersiniz? Bu sefer esit okuyalim . Sanirim 19 kisiyiz. Aksama kadar tura katilamayacak arkadasimz var ise soylesin bayrama kadar toplu duamizda okuyabiliriz. Yetisir sanirim fikirlerinizi bekliyorum

ben varım
bayrama kadar bitecekmi yoksa bayramda da devam edecekmiyiz?

Cok iyi olur 200 küsür ortalama 1 saatte biter..Mubarek gunlerdeyiz..Iyi değerlendirip bence hemen baslatalim..Bayrama kadar herkes okuyabilir bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…