dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

amin rose hanımcım ve @Papatya, @ kitapseverim çok doğru örnekler vermişsiniz. dediğiniz gibi her insan böyle dönemlerden geçiyor. zaten hiçbirşey boşuna olmadığına göre(en basitinden vücut anatomimiz) elbette Rabbimiz sesimizi duyuyor bizi bizden iyi biliyor. hemen önümüze bakıp,duamızı edip ,olumlu düşünmeli ve içteki kötü sesleri duymamalıyız . oluyor arada sonuçta rose hanımın dediği gibi insanız ama mücadeleye ve üstüne duamıza devam edelim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,hepimize bol sabır versin inşallah ,hepimizin listedeki 19 arkadaşımızın da dilekleri hayırlarla mutluluklarla kabul olsun umuyorum.

bu arada bugün çok yoğundum kusura bakmayın şimdi listemizi düzenliyorum.

Salat-ı Tefriciye okuyacak kişi önce 5, 10 veya 25 kere ''Estagfirullah el-Azim ve etübü ileyh'' diye tövbe istigfar eder. Sonra '' Euzu-Besmele'' ile ''İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima''ayetini okur. Sonra kalbi ve dili ile istenilen şey için niyet eder ve Salat-ı Tecrifiye'yi okumaya başlar. Eger kendisi bilmiyor ve okumaya gücü yetmiyorsa başka birine vekaleten de okutabilir.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN KABULU İÇİN TOPLU OLARAK 4444 SALATI TEFRİCİYE OKUMAYA

Okunuşu:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

Anlamı:

“Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.”

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===
** mutlu-umutlu=====20
** kitapseverim===250(TAMAMLANDI)
** asdes======50
** mlkem===
** Papatya====50
** @whiterose00===

** Lilruba

**@ cansu_tr======133
** @Nara87===
** @evremmstf===
** tsefem28 ====
** @tubatesbih====
** @oolalaa=====150
** @687403_igt==
** roseiera ====
** melisamelisss ===67

RABBİM HEPİMİZİN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYIMIZ 233 TÜR.

Gunaydin arkadaslar regl oldum.

Adetken de okunur mu arkadaslar

Bende ezbere bilmediğim için zor oluyor.

hanımlar reglken okunur diye biliyorum . hatam varsa düzeltelim ama salavat diye sorun olmaz diye okumuştum. bu arada zorlanmışsınız anladığım kadarıyla o yüzden acele etmeyelim. bayram bitimine kadar olsun öyle yapalım. sanırım henüz haberi olmayanlarda var şimdi onlara mesaj da atayım.

HANIMLAR YUKARDA DA YAZDIM . KİMSE ZORLANMASIN DİYE BAYRAM SONUNA KADAR OKUYALIM. BİLGİNİZE OLSUN. RAMAZANIN SON GÜNLERİNİ YAŞIYORUZ. BUGÜNLERDE DUALARINIZDAN LİSTEMİZİ EKSİK ETMEYİN. HERKESE MUTLU GECELER OLSUN

arkadaşlar 5 aydır eşimle küsüz aynı evde yaşıyoruz ben onunla başımak istiyorum ayrılık boşanma felan yok ama belli olan tam bir nedeni de yok bunun için dua istiyorum
inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun. hakkınızda hayırlı mutluluklar kısmet olsun.

TOPLU DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*** damla_22 ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI,İMANLI EVLATLAR NASİP ET. TÜP BEBEK İŞLEMİNDE EL MUKADDİM ADINLA ,ONUN YAR VE YARDIMCISI OL . AMİN.

*** ppatyamm ARKADAŞIMIN BABASI TEZ ZAMANDA ŞİFA BULSUN. EŞİNİN KALBİNE ALLAH KORKUSUNU, PEYGAMBER SEVGİSİNİ ,PPATYAM HANIMIN SEVGİSİNİ HAYIRLARLA, EL VEDÜD İSMİNLE KOY YÜCE RABBİM .YUVALARI HUZURLU ,BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLUP,HAYIRLI SALİH EVLATLAR NASİP OLSUN . AMİN.

*** farmasi ARKADAŞIMI HER DAİM AMELLERİ MAKBUL DUALARI KABUL ,YÜCE RABBİMİN RAHMET VE MERHAMET ETTİĞİ,AFFETTİM DEDİĞİ KULLARINDAN EYLE. VE ÖYLE BİR KUL OLABİLMEK İÇİN SABIR ,ŞİFA ,HUZUR ,BEREKET VER, SON NEFESTE İMANLA AHİRETE GÖÇ EDEN KULLARINDAN EYLE .

*** mutlu-umutlu ARKADAŞIMIN ABİSİ OKULUNU HAYILISIYLA BİTİRİP ATANSIN,EVLERİNE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GEÇSİNLER,HAYIRLI,GÜZEL ,MUTLU,HUZURLU BİR ŞEKİLDE OTURSUNLAR,EŞİYLE SAĞLIKLI MUTLU YAŞASINLAR VE TEZ GÜNDE HAYIRLI İMANLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN BEBEKLERİNE KAVUŞSUNLAR,BİR ÖMRÜ SEVDİKLERİYLE,AİLELERİYLE, SEN'İN RIZANDA YAŞAŞINLAR,SON NEFESTE İMANLA ÖLMEYİ,VE DUASINA KATILAN HERKESE İKİ CİHAN SAADETİNİ VER YÜCE RABBİM,DÜNYALARI CENNET OLSUN,AHİRETLERİ CENNETİN EN YÜCE MAKAMI OLSUN YÜCE RABBİM. AMİN.

*** kitapseverim ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ SEN EL MUCİB ADINLA KABUL ET YÜCE RABBİM. ONU FERAHA ÇIKAR ,SIKINTILARINDAN KURTAR,HAYIRLI MUTLULUKLAR VER. AMİN.

*** asdes ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,ALLAH'IN KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. AMİN.

*** mlkem ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ EL MUCİB ADINLA HAYIRLARLA, MUTLULUKLARLA KABUL ET YÜCE RABBİM. YÜCE RABBİM. AMİN.

*** Papatya ARKADAŞIMIN DİLEDİĞİ BİR ÜST ÜNVAN DEVLET KADROSU HEMEN ,HAYIRLISI İLE ÇIKSIN,KÖTÜ NİYETLİ İNSANLAR İŞİNE MANİ OLMASIN , ALLAH ONLARA ENGEL OLSUN. AMİN.

*** whiterose ARKADAŞIMIN BAŞLAYACAĞI TÜP BEBEK TEDAVİSİ SORUNSUZ ,KOLAYLIKŞARLA GEÇSİN YÜCE RABBİM,EŞİNDEN KALİTELİ SPERMLER ELDE EDİLSİN VE KALİTELİ EMBRİYOLAR OLUŞUP BEBİŞİ ARKADAŞIMIZA TUTUNSUN.HAYIRLA ARKADAŞIM HAMİLE KALSIN EL MÜCİB ADINA KABUL ET YÜCE RABBİM . AMİN.

***LİLRUBA ARKADAŞIMA HAYIRLI BİR EŞ VE İŞ ,HAYIRLI ,HUZUR DOLU ,SAĞLIKLI ,MUTLU BİR ÖMÜR NASİP EYLE YÜCE RABBİM . AMİN.

*** CANSU_TR ARKADAŞIM SÖZLÜSÜYLE HAYIRLARLA EVLENSİN,ARKADAŞIMA HAYIRLI,MUTLU BİR İZDİVAÇ,BİR YUVA NASİP ET YÜCE RABBİM. HAKLARINDA HAYIRLISI OLSUN.AYRICA SÖZLÜSÜNÜN İNADI ,HUYSUZLUKLARI HAYIRLARLA DEĞİŞSİN,SIKINTILAR YAŞANMASIN. SÖZLÜSÜNE HAYIRLI KAPILARDAN TEZ ZAMANDA RIZIK,İŞ KAPILARI VER,HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA NAMAZA BAŞLASIN RABBİM. ALLAH BEKARLARA HAYIRLI EŞLER,HAMİLELERE HAYIRLI DOĞUMLAR,İSTEYENLER DE HAYIRLI EVLAT VERSİN . AMİN AMİN AMİN.

*** EVREMMSTF ARKADAŞIMIZIN YUVASINI MUTLU HAYIRLI ,DAİM EYLE. ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ KABUL EYLE YÜCE RABBİM. AMİN.

***TSEFEM28 ARKADAŞIMA HAYIRLI,SAĞLIKLI ,SEN'İN KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK İMANLI EVLATLAR NASİP EYLE YÜCE RABBİM. AMİN

*** TUBATESBİH ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,SEN'İN KATINDA SALİH/SALİHA OLACAK İMANLI EVLATLAR NASİP EYLE YÜCE RABBİM. AMİN.

*** oolalaa ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,(ALLAH'IN )KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. EŞİYLE BERABER HAYIRLI ,MUTLU ,HUZURLU BİR YUVA NASİP ET. AMİN.

*** 687403_igt (GÜLAY) ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI ,(ALLAH'IN )KATINDA SALİH/SALİHA OLABİLECEK EVLATLAR NASİP ET YÜCE RABBİM. YUVALARINI KÖTÜ GÖZDEN ,FİTNE FESATTAN KORU. YUVALARINDA HAYIR ,HUZUR,MUTLULUK, BEREKETİ NASİP EYLE YÜCE RABBİM. AMİN.

*** roseiera ARKADAŞIMIN BAŞARILARININ BAŞLANGICI OLABİLECEK ÇOK HAYIRLI ,TEMİZ BİR EVLİLİK NASİP EYLE YÜCE RABBİM. HAYIRLISI İLE ERKEK ARKADAŞIYLA EN DOĞRU KARARLARI ALSIN. ARKADAŞIM SEN'İN RIZAN İLE HAYIRLI VE AFİYETLİ BİR ÖMÜR YAŞASIN. BİR DAHA GEÇMİŞTEKİ YAŞADIĞI SIKINTILARI YAŞAMASIN VE TÜM ALDIĞI KARARLARINI HAYIRLARA ,DOĞRULUKLARA ÇEVİR EL MÜCİB ADINLA RABBİM. HAYIRLI BİR İŞİ VE HAYIRLI BİR EĞİTİM HAYATI OLSUN YÜCE RABBİM .ARKADAŞIMIN BU ÇOK ZOR DÖNEMİNİ HAYIRLARLA TEZ ZAMANDA ATLATMASINI,MUTLULUKLARA ÇEVRİLMESİNİ NASİP EYLE YÜCE RABBİM. AMİN.

*** melisamelisss ARKADAŞIMA EL FETTAH ,EL REZZAK ,EL MUKADDİM SIFATLARINLA EN KISA ZAMANDA HEM İŞİNDE HEM AKADEMİK KARİYERİNDE EN HAYIRLI,RAHAT VE MUTLU OLACAĞI YERE ATAMASINI HAYIRLA NASİP EYLE YÜCE RABBİM ,(UZAMASIN BİR AN ÖNCE OLSUN) ,ÖNÜNDEKİ TÜM MANİLERİ KALDIR, ENGELLERİ FERAHA ,MUTLULUKLARA ÇIKAR, SEN'İN KATINDA ÇOK HAYIRLI,ARKADAŞIMIN HEM AKLINA HEM KALBİNE UYACAK UYUMLU OLABİLECEK BİR EŞ NASİP EYLE, VE ARKADAŞIMIN DA HERKESİN DE GÖNLÜNE GÖRE NİYETİNİ HAYIRLARLA MUTLULUKLARLA VER YÜCE RABBİM. AMİN.

RABBİM SEN LİSTEMİZDEKİ KİŞİLERİ VE DUA EDEN TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN DUALARINI HAYIRLARLA KABUL EYLE . SENİ ÇOK SEVİYORUZ , SANA ŞÜKÜRLER OLSUN ...

Arkadaşlar 5 aydır eşimle küsüz aynı evde yaşıyoruz ben eşimle başımak istiyorum ayrılık boşanma felan yok ama belli olan tam bir nedeni de yok bunun için dua istiyorum. Benide toplu dua listesine alırmısınız çok ihtiyaçım var şimdiden allah razı olsun ne yapmam gerekiyosa söyleyin onuda yapayım

Salat-ı Tefriciye okuyacak kişi önce 5, 10 veya 25 kere ''Estagfirullah el-Azim ve etübü ileyh'' diye tövbe istigfar eder. Sonra '' Euzu-Besmele'' ile ''İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima''ayetini okur. Sonra kalbi ve dili ile istenilen şey için niyet eder ve Salat-ı Tecrifiye'yi okumaya başlar. Eger kendisi bilmiyor ve okumaya gücü yetmiyorsa başka birine vekaleten de okutabilir. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN KABULU İÇİN TOPLU OLARAK 4444 SALATI TEFRİCİYE OKUMAYA
Okunuşu:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

Anlamı:

“Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.”

şuan okuduğumuz dua herkes kişi başı 233 tane okuyacak bu duayı okuyup toplu dua listemize katılabilirsin canım Allah aranıza sıcaklık versin

tamam canım ben toplu dua listesine katılmak istiyorum şuan başlıyorum okumaya

canlarım ben dün bi yerde okumuştum ama şuan o okuduğumu bulamıyorum farklı bir şey paylaşacağım arefe günü besmeleyle birlikte 1000 ihlas okumak sünnetmiş . paylaşmak istedim . siz de internetten araştırabilirsiniz dualarımızın kabul olur inşallah amin...
"Arefe günü Besmele ile bin İhlâs okuyanın günahları affedilir ve duası kabul olur." (Ebu-ş şeyh)
Bir hadis-i şerifte:
“Kim ihlâs suresini Arefe gününde öğle ile akşam arasında bin defa okursa Allah (cc), ona ne isterse verir.” buyrulmaktadır.
Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri ise:
“Azîz, mübârek kardeşlerim! Pek çok selâm. Bizim memlekette eskide Arefe gününde bin İhlâs-ı Şerîf okurduk. Ben şimdi bir gün evvel beş yüz, Arefe’de dahi beş yüz okuyabilirim. Kendine güvenen birden okuyabilir.” demiştir. (Şuâ‘lar)
Hadis-i şeriflere göre; "İhlâs suresini okumak kul hakkı hariç diğer bütün günahların affına vesiledir." (Ebu-ş şeyh)
Kaynak: http://www.sorusorcevapbul.com - Arefe gününde 1000 ihlas okumak

çok özür dilerim bildiremedim fırsat bulamadım ben katılamıcam arkadaşlar memlekete gidiyorum bayram dönüşü yeni listeye katılabilirim ama
hakkınızı helal edin
hayırlı bayramlar

ara verince tekrardan tövebe ve niyetler okunuyormu yada ara verip tekrar bişey demeden devam ediyormu??

Salat-ı Tefriciye okuyacak kişi önce 5, 10 veya 25 kere ''Estagfirullah el-Azim ve etübü ileyh'' diye tövbe istigfar eder. Sonra '' Euzu-Besmele'' ile ''İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima''ayetini okur. Sonra kalbi ve dili ile istenilen şey için niyet eder ve Salat-ı Tecrifiye'yi okumaya başlar. Eger kendisi bilmiyor ve okumaya gücü yetmiyorsa başka birine vekaleten de okutabilir.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Okunuşu:

Anlamı:

** damla_22===50
** ppatym===
** farmasi===
** mutlu-umutlu=====20
** kitapseverim===250(TAMAMLANDI)
** asdes======50
** mlkem===
** Papatya====50
** @whiterose00===

** Lilruba

**@ cansu_tr======233(TAMAMLANDI)
** @Nara87===
** @evremmstf===
** tsefem28 ====150
** @tubatesbih====
** @oolalaa=====150
** @687403_igt==
** roseiera ====
** melisamelisss ===167
** nacis--

RABBİM HEPİMİZİN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR TEFRİCİYEMİZE 2 ARKADAŞIMIZ KATILAMIYOR. BEN ONLARI ÇIKARMAYACAĞIM. ZATEN 1 ARKADAŞIMIZ DA GELDİ YENİ ARAMIZDA EKLİYORUM.1 KİŞİLİK EKSİĞİ BEN OKURUM İNŞALLAH BAYRAM BİTENE KADAR. KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYIMIZ 233TÜR. BAYRAMIN SONUNA KADAR TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…