- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #4.461
Merhaba arkadaslar..Melisa Hanim ve Papatya Hanim..Ikinizi de cok iyi anlıyorum Benzer durumlari yasamaktayim..Zaman zaman ben de imanimin zayifladigini bile düşünüyorum ki maneviyati gercekten güçlü biriyim..Kendime kizmak yerine hak vererek ve Allahtan katindan bana bir rahmet bir delil göndermesi icin dua ederek buldum çözümü..Arkadaslar, isyan degil bu, oldukca insani bir durum, kendinizi daha da karamsarliga suruklemeyin, ben inancimi mi kaybediyorum diye bile dusundurebilir bu karamsar icses ve bu hizla tekrar etmeye baslar..Izin vermeyin ama hak verin..Kalbimizin de tatmin olmaya ihtiyaci var..Peygamberlerimizden birinin bu konuyla ilgili bir kissasi vardi..Tam hatırlayamadigim icin kaynak belirtemiyorum..Ancak ana temasi bu konularla ilgiliydi, insanin Rabbine ve rabbinin sesini duydugundan emin olmaya cok ihtiyacı var.
Ancak su var ki, kulluk da kolay degil..Rabbimiz bizi sinav ederken biz onu sinav edemeyiz, duyuyor mu duymuyor mu yapamayiz..Duyduğundan emin olup bunu hissettirmesi icin dua etmek ve kendini motive etmekten baska care yok diye düşünüyorum. .
Bu konularla ilgili gerçek hikayeler dinlemek de bir yol..Ya semi..Sesimizi isitip bizlere yardımci ol..Sesimi duymuyormus gibi hissedip senden mahrum kalmaktan rahmetine siginirim..diyelim..
Allah mucizeler ile yardımci olsun bizlere..
Gunaydin arkadaslar regl oldum.
Adetken de okunur mu arkadaslar
Bende ezbere bilmediğim için zor oluyor.
inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun. hakkınızda hayırlı mutluluklar kısmet olsun.arkadaşlar 5 aydır eşimle küsüz aynı evde yaşıyoruz ben onunla başımak istiyorum ayrılık boşanma felan yok ama belli olan tam bir nedeni de yok bunun için dua istiyorum
Salat-ı Tefriciye okuyacak kişi önce 5, 10 veya 25 kere ''Estagfirullah el-Azim ve etübü ileyh'' diye tövbe istigfar eder. Sonra '' Euzu-Besmele'' ile ''İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima''ayetini okur. Sonra kalbi ve dili ile istenilen şey için niyet eder ve Salat-ı Tecrifiye'yi okumaya başlar. Eger kendisi bilmiyor ve okumaya gücü yetmiyorsa başka birine vekaleten de okutabilir. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMArkadaşlar 5 aydır eşimle küsüz aynı evde yaşıyoruz ben eşimle başımak istiyorum ayrılık boşanma felan yok ama belli olan tam bir nedeni de yok bunun için dua istiyorum. Benide toplu dua listesine alırmısınız çok ihtiyaçım var şimdiden allah razı olsun ne yapmam gerekiyosa söyleyin onuda yapayım
Salat-ı Tefriciye okuyacak kişi önce 5, 10 veya 25 kere ''Estagfirullah el-Azim ve etübü ileyh'' diye tövbe istigfar eder. Sonra '' Euzu-Besmele'' ile ''İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima''ayetini okur. Sonra kalbi ve dili ile istenilen şey için niyet eder ve Salat-ı Tecrifiye'yi okumaya başlar. Eger kendisi bilmiyor ve okumaya gücü yetmiyorsa başka birine vekaleten de okutabilir. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN KABULU İÇİN TOPLU OLARAK 4444 SALATI TEFRİCİYE OKUMAYA
Okunuşu:
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
Anlamı:
“Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.”
şuan okuduğumuz dua herkes kişi başı 233 tane okuyacak bu duayı okuyup toplu dua listemize katılabilirsin canım Allah aranıza sıcaklık versin
Allah kabul etsin canımtamam canım ben toplu dua listesine katılmak istiyorum şuan başlıyorum okumaya
hayırlı bayramlar canım Allaha emanet ol sende hakkını helal et canım benimçok özür dilerim bildiremedim fırsat bulamadım ben katılamıcam arkadaşlar memlekete gidiyorum bayram dönüşü yeni listeye katılabilirim ama
hakkınızı helal edin
hayırlı bayramlar
hayır nacis hanımcım 1 defaya mahsus,hoşgeldiniz aramıza.ara verince tekrardan tövebe ve niyetler okunuyormu yada ara verip tekrar bişey demeden devam ediyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?