- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #4.441
Cok iyi olur 200 küsür ortalama 1 saatte biter..Mubarek gunlerdeyiz..Iyi değerlendirip bence hemen baslatalim..Bayrama kadar herkes okuyabilir bence..
Toplu dua olacak sanırım bende katilirim başlayalım bir an önce de bayramdan önce bitsin o zaman
aynen bencede bayram öncesi bitsin. zaten az oluyo yetiştirilir.
papatya hanımcım selamlar. bende de aynısı oluyor , öyle zamanlarda ben 12 rekatlık hacet namazı kılıyorum. bende sil baştan yeni ile işim için gideceğim,işle alakalı geleceğim biraz belirsiz. sizin tam durumunuzu bilemiyorum ama ben de baya sınanıyorum nerdeyse 1 yıldır işimle alakalı aksilikler çıkıyor gönlüme göre olmuyor . zaten duamıza başlama sebebimde buydu. ama sabrediyorum Allah'a sığındım,vazgeçmiyorum. Rabbim er ya da geç bir kapı açacaktır inşallahdiye düşünüyorum.şükür olsun umudumu hiç yitirmedim bazen çok üzülsem de. şu an farkında değilim ama demek ki öğreneceklerim vardır diye düşünüyorum. bir de meal okuyorum bol bol. meal okumak öyle güzel ki tavsiye ederim,her sabah en azından bir sure okuyup düşünmek çok güzel.. özellikle inşirah suresi ,felak suresi ,nas suresi ,isra suresi meallerini.. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı bizleri ferahlatacak kapılar açsın inşallah hepimize.Merhaba kızlar
Bu aralar biraz morale ihtiyacım var. Dileğim ve Rabbimden isteğim içşn aylardır dua ediyorum. Burada farklı topiklerde kendim farklı esmalarla. Ama hiç gelişme yok henüz. Tabi ki isyan etmiyorum ama içimi bi umutsuzluk kaplamaya başladı. Tövbe haşa Allahım duymuyor mu benim sesimi. Anlatabildim mi ne demek istediğimi. Rabbim vermiyorsa elbet vardır bi bildiği ama moralim de bozulmuyor değil.
papatya hanımcım selamlar. bende de aynısı oluyor , öyle zamanlarda ben 12 rekatlık hacet namazı kılıyorum. bende sil baştan yeni ile işim için gideceğim,işle alakalı geleceğim biraz belirsiz. sizin tam durumunuzu bilemiyorum ama ben de baya sınanıyorum nerdeyse 1 yıldır işimle alakalı aksilikler çıkıyor gönlüme göre olmuyor . zaten duamıza başlama sebebimde buydu. ama sabrediyorum Allah'a sığındım,vazgeçmiyorum. Rabbim er ya da geç bir kapı açacaktır inşallahdiye düşünüyorum.şükür olsun umudumu hiç yitirmedim bazen çok üzülsem de. şu an farkında değilim ama demek ki öğreneceklerim vardır diye düşünüyorum. bir de meal okuyorum bol bol. meal okumak öyle güzel ki tavsiye ederim,her sabah en azından bir sure okuyup düşünmek çok güzel.. özellikle inşirah suresi ,felak suresi ,nas suresi ,isra suresi meallerini.. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı bizleri ferahlatacak kapılar açsın inşallah hepimize.
bir de fazla düşünmemek daha iyi sanırım. düşünmediğimiz zaman daha kolay oluyor çok düşününce kendimizi yoruyoruz. ben kötü zamanlarımda tövbe namazı , şükür namazı ya da hacet namazı kılıyorum öyle zamanlarımda .elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakmak gerek .Allah yardımcımız olsun inşallah gün gelir buraya mutlu haberlerimizi de yazarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?