dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
melisamelisss ARKADAŞIMA EL FETTAH ,EL REZZAK ,EL MUKADDİM SIFATLARINLA EN KISA ZAMANDA HEM İŞİNDE HEM AKADEMİK KARİYERİNDE EN HAYIRLI,RAHAT VE MUTLU OLACAĞI YERE ATAMASINI HAYIRLA NASİP EYLE YÜCE RABBİM ,(UZAMASIN BİR AN ÖNCE OLSUN) ,ÖNÜNDEKİ TÜM MANİLERİ KALDIR, ENGELLERİ FERAHA ,MUTLULUKLARA ÇIKAR, SEN'İN KATINDA ÇOK HAYIRLI,ARKADAŞIMIN HEM AKLINA HEM KALBİNE UYACAK UYUMLU OLABİLECEK BİR EŞ NASİP EYLE, VE ARKADAŞIMIN DA HERKESİN DE GÖNLÜNE GÖRE NİYETİNİ HAYIRLARLA MUTLULUKLARLA VER YÜCE RABBİM. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===210
** ppatym===50
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===250
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====76
** whiterose00 ===

** Lilruba

**@ cansu_tr======350
** @Nara87===
** @evremmstf===
** @tsefem28====150
** @tubatesbih====125
** O oolalaa
** @687403_igt==
** roseiera ====350
** melisamelisss ===300

TOPLAM===2001(+60)KALAN===0

RABBİM melisamelisss ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ..

Cok iyi olur 200 küsür ortalama 1 saatte biter..Mubarek gunlerdeyiz..Iyi değerlendirip bence hemen baslatalim..Bayrama kadar herkes okuyabilir bence..

Toplu dua olacak sanırım bende katilirim başlayalım bir an önce de bayramdan önce bitsin o zaman

aynen bencede bayram öncesi bitsin. zaten az oluyo yetiştirilir.

bence de bayrama kadar okuruz inşallah benim de içimden geçen bu hanımlar . inşallah herkes yetiştirir birazdan listemzi paylşıyorum

Salat-ı Tefriciye okuyacak kişi önce 5, 10 veya 25 kere ''Estagfirullah el-Azim ve etübü ileyh'' diye tövbe istigfar eder. Sonra '' Euzu-Besmele'' ile ''İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima''ayetini okur. Sonra kalbi ve dili ile istenilen şey için niyet eder ve Salat-ı Tecrifiye'yi okumaya başlar. Eger kendisi bilmiyor ve okumaya gücü yetmiyorsa başka birine vekaleten de okutabilir.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN KABULU İÇİN TOPLU OLARAK 4444 SALATI TEFRİCİYE OKUMAYA

Okunuşu:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

Anlamı:

“Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.”

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 ===

** Lilruba

**@ cansu_tr======
** @Nara87===
** @evremmstf===
** @tsefem28====
** @tubatesbih====
** O oolalaa
** @687403_igt==
** roseiera ====
** melisamelisss ===17

RABBİM HEPİMİZİN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYIMIZ 233 TÜR. LÜTFEN BAYRAMA KADAR YETİŞTİRİP DUALARIMIZI TAMAMLAYIP GİRELİM. LÜTFEN HERKES DÜZENLİ OKUSUN ARKADAŞLAR VAKTİMİZ KISITLI BAYRAM ÖNCESİNE YETİŞSİN İNŞALLAH.

HANIMLAR BAYRAMA KADAR BENCE DE YETİŞTİRELİM ZATEN İKİ GÜNDE RAHAT YETİŞİR. İNŞALLAH YANİ. AMA ZORLANACAK VAR İSE UZATABİLİRİZ DE. RABBİM ŞİMDİDEN KOLAYLIKLAR VERSİN,KABUL ETSİN . LİSTEMİZİ PAYLAŞTIM HAYIRLI GECELER OLSUN HEPİMİZE

Merhaba kızlar
Bu aralar biraz morale ihtiyacım var. Dileğim ve Rabbimden isteğim içşn aylardır dua ediyorum. Burada farklı topiklerde kendim farklı esmalarla. Ama hiç gelişme yok henüz. Tabi ki isyan etmiyorum ama içimi bi umutsuzluk kaplamaya başladı. Tövbe haşa Allahım duymuyor mu benim sesimi. Anlatabildim mi ne demek istediğimi. Rabbim vermiyorsa elbet vardır bi bildiği ama moralim de bozulmuyor değil.

papatya hanımcım selamlar. bende de aynısı oluyor , öyle zamanlarda ben 12 rekatlık hacet namazı kılıyorum. bende sil baştan yeni ile işim için gideceğim,işle alakalı geleceğim biraz belirsiz. sizin tam durumunuzu bilemiyorum ama ben de baya sınanıyorum nerdeyse 1 yıldır işimle alakalı aksilikler çıkıyor gönlüme göre olmuyor . zaten duamıza başlama sebebimde buydu. ama sabrediyorum Allah'a sığındım,vazgeçmiyorum. Rabbim er ya da geç bir kapı açacaktır inşallahdiye düşünüyorum.şükür olsun umudumu hiç yitirmedim bazen çok üzülsem de. şu an farkında değilim ama demek ki öğreneceklerim vardır diye düşünüyorum. bir de meal okuyorum bol bol. meal okumak öyle güzel ki tavsiye ederim,her sabah en azından bir sure okuyup düşünmek çok güzel.. özellikle inşirah suresi ,felak suresi ,nas suresi ,isra suresi meallerini.. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı bizleri ferahlatacak kapılar açsın inşallah hepimize.

bir de fazla düşünmemek daha iyi sanırım. düşünmediğimiz zaman daha kolay oluyor çok düşününce kendimizi yoruyoruz. ben kötü zamanlarımda tövbe namazı , şükür namazı ya da hacet namazı kılıyorum öyle zamanlarımda .elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakmak gerek .Allah yardımcımız olsun inşallah gün gelir buraya mutlu haberlerimizi de yazarız.

melisamelisss çok şükür benim bi işim var. Mesleğimin son unvanını hakettim 15 gün önce. Ama devletten kadro gelmesi gerek. Bazı meslektaşlarım hiç beklemedi bazıları ise bir yıl kadar bekledi.
Internetten duanın kabul olması için okunan dualarla alakalı onlarca şey buldum. En az 6 aydır ( ne zaman başladığımı tam hatırlamıyorum) elimeen geldiğince düzenli okuyorum. Zaman zaman Hacet NAmazı kılıyorum. Ben ömrümce hiç birşeye bu kadar dua etmedim. Bu kadar istemedim. Tabi ki devam edeceğim. Olana kadar Allah'ın izniyle. İşte umutsuzluğa kapılıyorum bazen. Biliyorum var bunda da bi hayır ama ben şimdi göremiyorum. Şeytan kulağımın dibinde bak Rabbin kabul etmiyor. Bırak artık diyor sanki. Tövbe tövbe...
Şnşallah rabbşm sana istediğin şeyi verir.
Dediğin gibi güzel haberler yaZarız buraya.
Allah emanet ol

arkadaşlar 5 aydır eşimle küsüz aynı evde yaşıyoruz ben onunla başımak istiyorum ayrılık boşanma felan yok ama belli olan tam bir nedeni de yok bunun için dua istiyorum

Merhaba arkadaslar..Melisa Hanim ve Papatya Hanim..Ikinizi de cok iyi anlıyorum Benzer durumlari yasamaktayim..Zaman zaman ben de imanimin zayifladigini bile düşünüyorum ki maneviyati gercekten güçlü biriyim..Kendime kizmak yerine hak vererek ve Allahtan katindan bana bir rahmet bir delil göndermesi icin dua ederek buldum çözümü..Arkadaslar, isyan degil bu, oldukca insani bir durum, kendinizi daha da karamsarliga suruklemeyin, ben inancimi mi kaybediyorum diye bile dusundurebilir bu karamsar icses ve bu hizla tekrar etmeye baslar..Izin vermeyin ama hak verin..Kalbimizin de tatmin olmaya ihtiyaci var..Peygamberlerimizden birinin bu konuyla ilgili bir kissasi vardi..Tam hatırlayamadigim icin kaynak belirtemiyorum..Ancak ana temasi bu konularla ilgiliydi, insanin Rabbine ve rabbinin sesini duydugundan emin olmaya cok ihtiyacı var.
Ancak su var ki, kulluk da kolay degil..Rabbimiz bizi sinav ederken biz onu sinav edemeyiz, duyuyor mu duymuyor mu yapamayiz..Duyduğundan emin olup bunu hissettirmesi icin dua etmek ve kendini motive etmekten baska care yok diye düşünüyorum. .

Bu konularla ilgili gerçek hikayeler dinlemek de bir yol..Ya semi..Sesimizi isitip bizlere yardımci ol..Sesimi duymuyormus gibi hissedip senden mahrum kalmaktan rahmetine siginirim..diyelim..

Allah mucizeler ile yardımci olsun bizlere..

roseiera allah razı olsun. Hissettiklerimin ve yaşadıklarımın anormal olmadığını bilmek içimi rahatlattı. Peygamber efendimiz bile Müslümanlığı yaymaya çalışırken ne zorluklar çekmiş, ilk Müslümanlar açlık sefalat çekmiş. Halbuki peygamberimiz en sevilen kul imiş.
Teşekkğr ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…