- 22 Kasım 2014
- 757
- 701
- 208
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.061
Evet Ayetel Kürsü bambaşka gerçektenKIZLAR GÜNAYDIN BENİM Bİ FİKRİM VAR DUA İLE İLGİLİ YİNE BÖYLE LİSTE HALİNDE OKUMAYA DEVAM EDELİM DİYECEĞİM O Kİ AYETEL KÜRSİ ÇOK BÜYÜK Bİ DUA HERKESE TEK TEK 313 TANE OKUNSA GÜNDE 17 TANE DUAYA DENK GELİYORkitapseverim CANIM ARKADAŞIM AKLIMDAN GEÇENİ PAYLAŞMAK İSTEDİM HAKKINI HELAL ET OLUR MU ?
bana uyar hem sayi olarakta cok degil zorlanmayiz. ama bayram sonrasi yapalim yeni listeyi. bu listeyi bitiremedim daha ben son iki arkadasim kaldi.KIZLAR GÜNAYDIN BENİM Bİ FİKRİM VAR DUA İLE İLGİLİ YİNE BÖYLE LİSTE HALİNDE OKUMAYA DEVAM EDELİM DİYECEĞİM O Kİ AYETEL KÜRSİ ÇOK BÜYÜK Bİ DUA HERKESE TEK TEK 313 TANE OKUNSA GÜNDE 17 TANE DUAYA DENK GELİYORkitapseverim CANIM ARKADAŞIM AKLIMDAN GEÇENİ PAYLAŞMAK İSTEDİM HAKKINI HELAL ET OLUR MU ?
canimm simdi farkettim sen hamileymissin :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu. Hamilelerin duasi kabul olurmus ya :) bizlere dua et bizde bebislerimize kavusalimcanim mujdeyi ne zaman veriyorsun? ne zaman transfer sonuclari bilinecek?
BENDE BAYRAMDAN SONRASI İÇİN SÖYLEDİM ZATEN BENDE DİĞER SAYFALARDAKİ DUALARA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUMbana uyar hem sayi olarakta cok degil zorlanmayiz. ama bayram sonrasi yapalim yeni listeyi. bu listeyi bitiremedim daha ben son iki arkadasim kaldi.
canım benim ne güzel düşünmüşsünKIZLAR GÜNAYDIN BENİM Bİ FİKRİM VAR DUA İLE İLGİLİ YİNE BÖYLE LİSTE HALİNDE OKUMAYA DEVAM EDELİM DİYECEĞİM O Kİ AYETEL KÜRSİ ÇOK BÜYÜK Bİ DUA HERKESE TEK TEK 313 TANE OKUNSA GÜNDE 17 TANE DUAYA DENK GELİYORkitapseverim CANIM ARKADAŞIM AKLIMDAN GEÇENİ PAYLAŞMAK İSTEDİM HAKKINI HELAL ET OLUR MU ?
Canım benim 2 ekim tahlil günüm. İnşallah mujdeyi veririm Allah razı olsuncanim mujdeyi ne zaman veriyorsun? ne zaman transfer sonuclari bilinecek?
Amin inşallah canım. Allah senden razı olsun . Böyle bir duaya vesile olduğun içinson arkadaşımızselvatico_rosa için
Nara87 M1601B ve Gooseberry den dua bekliyoruz
yanlışım eksiğim varsa düzeltelim
bugün bu dualar da tamamlansın yarın hepimiz için toplu duamızı edip kapatalım inşallah listemizi
allah dualarınızı kabul etsin, herzaman birbirine dua eden kullarından eylesin bizi
içten dualarınız için rabbim sizden razı olsun cennetinde birbirimize komşu olalım inşallah
Canim benim Allah razı olsun. Amin inşallah687403_igt CANIM ARKADAŞIM TRANSFER SONUÇLARI İNŞALLAH GÜZEL BİR ŞEKİLDE SONUÇLANIR SENDE ANNE ADAYLARI ARASINDA OLURSUN BURADA BEBİŞİMİZİN DOĞUMU İÇİN GÜN SAYARIZ AMİN ..
Banada uyar canımKIZLAR GÜNAYDIN BENİM Bİ FİKRİM VAR DUA İLE İLGİLİ YİNE BÖYLE LİSTE HALİNDE OKUMAYA DEVAM EDELİM DİYECEĞİM O Kİ AYETEL KÜRSİ ÇOK BÜYÜK Bİ DUA HERKESE TEK TEK 313 TANE OKUNSA GÜNDE 17 TANE DUAYA DENK GELİYORkitapseverim CANIM ARKADAŞIM AKLIMDAN GEÇENİ PAYLAŞMAK İSTEDİM HAKKINI HELAL ET OLUR MU ?
ELİMDEN GELDİĞİNCE EDERİM CANIMcanım benim ne güzel düşünmüşsün
bayramdan sonra başlayalım mutlaka
listeyi takip edebilirmisin peki?
tamam canım nete giremediğin yada yoğun olduğun zamanlar olursa toparlarız inşallah hep birlikteELİMDEN GELDİĞİNCE EDERİM CANIM
TAMAM SEN LİSTEYİ HAZIRLARSIN GENELDE BAYRAMDA GİRİLMEZ O YÜZDEN 28 EYLÜLDE BAŞLARIZ İLK SIRADA KİMSEtamam canım nete giremediğin yada yoğun olduğun zamanlar olursa toparlarız inşallah hep birlikte
listeden ayrılmak isteyen varsa bildirsin
geçmiş sayfalarda bir arkadaş vardı yeni listede haber veririz demiştik onu da ekleriz inşallah
inşallah rabbim, alırız hepinizden müjdeli haberleriCanım benim 2 ekim tahlil günüm. İnşallah mujdeyi veririm Allah razı olsun
güzel düşünmüşün canım çok iyi olur hergün bir kişiye okuyabiliriz inşallah,ben hastalanmadan okuyabildiğim kadar okurum inşallah,bende diğer sayfalardayım çocuklar gülüyor elimden sayaç düşmüyor uçacaksın diyorlaBENDE BAYRAMDAN SONRASI İÇİN SÖYLEDİM ZATEN BENDE DİĞER SAYFALARDAKİ DUALARA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUM
İnşallah canım Allah razı olsuninşallah rabbim, alırız hepinizden müjdeli haberleri
1000 tane okudum son siradaki arkadaşımız için . Allahim kabul etsinson arkadaşımızselvatico_rosa için
Nara87 M1601B ve Gooseberry den dua bekliyoruz
yanlışım eksiğim varsa düzeltelim
bugün bu dualar da tamamlansın yarın hepimiz için toplu duamızı edip kapatalım inşallah listemizi
allah dualarınızı kabul etsin, herzaman birbirine dua eden kullarından eylesin bizi
içten dualarınız için rabbim sizden razı olsun cennetinde birbirimize komşu olalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?