- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.316
- 178
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.081
AminnnSübhâne Rabbiyel-‘aliyyil-â’lel-vehhâb.
“Yüce, ulu ve lütufkâr olan Rabbimi tesbih ederim”
Âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun. İyi sonuç müttakilerindir. Düşmanlık ancak zalimler içindir. Peygamberimiz Hz. Muhammed (a.s)’e, onun bütün ehl-i beytine ve ashâbına salât ve selâm olsun.
Ey Rabbimiz! Bizden ibadetlerimizi kabul buyur! Şüphesiz ki sen her şeyi işiten ve her şeyi bilensin.
Ey Mevlamız! Bizim tövbelerimizi kabul eyle!. Şüphesiz ki sen tövbeleri çok çok kabul eden ve merhametli olansın. Bize hidâyet ver! Hak yola ve sırat-ı müstakime ulaşmayı bizi muvaffak eyle!. Yüce Kur’ân’ın hürmetine, âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Peygamber hürmetine.
Ey Kerim olan Allah! Bizi bağışla. Ey Rahim olan Allah! Bizi bağışla. Ey ikram edenlerin en keremlisi olan Allah! Lütfunla ve ihsanınla bizim günahlarımızı bağışla.
Allah’ım! Kur’ân’ı bize dünyada yoldaş eyle. O’nu bize kabirde dost eyle. Kıyamet günü onu bize şefaatçi kıl, sırat köprüsü üzerinde onu bize nur eyle. Cennette onu bize yoldaş eyle. Cehennem ateşine karşı onu bize perde ve engel kıl. İhsanın, cömertliğin ve keremin ile tüm hayırlı yollar için onu bize önder kıl.
Kur’ân hidâyeti ile bizi hidâyete eriştir. Kur’ân’ın hürmetine bizi ateşten koru. Kur’ân hürmetine bizim derecemizi yükselt. Okunan dualar hürmetine günahlarımızı bağışla. Ey Lütuf ve ihsan sahibi!.
Allah’ım! Kalplerimizi temizle. Kusurlarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Borçlarımızı ödemeye yardım et. Yüzümüzü aydınlat. Derecemizi yükselt. Babalarımıza merhamet et. Annelerimizi bağışla. Din ve dünya işlerimizi islâh et. Düşmanlarımızın bize saldırısını bertaraf eyle. Ailemizi, mallarımızı, memleketimizi her türlü afetlerden, hastalıklardan ve belalardan koru. Ayaklarımızı sabit eyle, kâfir toplumlara karşı bize yardım et.
Evlat isteyene hayırlı evlat, iş işteyene hayırlı iş, eş isteyene hayırlı eş ver Allahım. borçlarımızı ödeme kolaylığı ver. İki cihanda saadet ver. bedenimize ve ruhumuza sağlık ver, her türlü beladan sen bizleri muhafaza eyle ya Rabbim. Bu forumda birbirine dua eden bu kullarının ne dileği ne muradı varsa hayırlısıyla gerçekleşmesini nasip et, sağlık huzur mutluluk nasip eyle. sevdiklerimizden ayırma sevmediklerimizden uzak eyle ya Rabbim.
Ey ihtiyaçları gideren Allah! Ey dualara icabet eden Allah! Ey merhametlilerin en merhametlisi! Dualarımızı kabul et. Tüm peygamberlere salât ve selam olsun.Alemlerin Rabbi olan Allah’a hamdolsun. El Fatiha
Seninde gönlüne diline sağlık canım hayırlı bayramlarGönlünüze, dilinize sağlık hanımlar
Şimdiden hepinize hayırlı bayramlar
hepimizin ağzına yüreğine sağlık canlarım benim hepinizi yüzyüze tanımadan sanki kırk yıllık dostummuş gibi hissediyorum Allah hepinizden razı olsun Rabbim bizi duaları ,tövbeleri kabul olan kullarından eylesin amin...Sübhâne Rabbiyel-‘aliyyil-â’lel-vehhâb.
“Yüce, ulu ve lütufkâr olan Rabbimi tesbih ederim”
Âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun. İyi sonuç müttakilerindir. Düşmanlık ancak zalimler içindir. Peygamberimiz Hz. Muhammed (a.s)’e, onun bütün ehl-i beytine ve ashâbına salât ve selâm olsun.
Ey Rabbimiz! Bizden ibadetlerimizi kabul buyur! Şüphesiz ki sen her şeyi işiten ve her şeyi bilensin.
Ey Mevlamız! Bizim tövbelerimizi kabul eyle!. Şüphesiz ki sen tövbeleri çok çok kabul eden ve merhametli olansın. Bize hidâyet ver! Hak yola ve sırat-ı müstakime ulaşmayı bizi muvaffak eyle!. Yüce Kur’ân’ın hürmetine, âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Peygamber hürmetine.
Ey Kerim olan Allah! Bizi bağışla. Ey Rahim olan Allah! Bizi bağışla. Ey ikram edenlerin en keremlisi olan Allah! Lütfunla ve ihsanınla bizim günahlarımızı bağışla.
Allah’ım! Kur’ân’ı bize dünyada yoldaş eyle. O’nu bize kabirde dost eyle. Kıyamet günü onu bize şefaatçi kıl, sırat köprüsü üzerinde onu bize nur eyle. Cennette onu bize yoldaş eyle. Cehennem ateşine karşı onu bize perde ve engel kıl. İhsanın, cömertliğin ve keremin ile tüm hayırlı yollar için onu bize önder kıl.
Kur’ân hidâyeti ile bizi hidâyete eriştir. Kur’ân’ın hürmetine bizi ateşten koru. Kur’ân hürmetine bizim derecemizi yükselt. Okunan dualar hürmetine günahlarımızı bağışla. Ey Lütuf ve ihsan sahibi!.
Allah’ım! Kalplerimizi temizle. Kusurlarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Borçlarımızı ödemeye yardım et. Yüzümüzü aydınlat. Derecemizi yükselt. Babalarımıza merhamet et. Annelerimizi bağışla. Din ve dünya işlerimizi islâh et. Düşmanlarımızın bize saldırısını bertaraf eyle. Ailemizi, mallarımızı, memleketimizi her türlü afetlerden, hastalıklardan ve belalardan koru. Ayaklarımızı sabit eyle, kâfir toplumlara karşı bize yardım et.
Evlat isteyene hayırlı evlat, iş işteyene hayırlı iş, eş isteyene hayırlı eş ver Allahım. borçlarımızı ödeme kolaylığı ver. İki cihanda saadet ver. bedenimize ve ruhumuza sağlık ver, her türlü beladan sen bizleri muhafaza eyle ya Rabbim. Bu forumda birbirine dua eden bu kullarının ne dileği ne muradı varsa hayırlısıyla gerçekleşmesini nasip et, sağlık huzur mutluluk nasip eyle. sevdiklerimizden ayırma sevmediklerimizden uzak eyle ya Rabbim.
Ey ihtiyaçları gideren Allah! Ey dualara icabet eden Allah! Ey merhametlilerin en merhametlisi! Dualarımızı kabul et. Tüm peygamberlere salât ve selam olsun.Alemlerin Rabbi olan Allah’a hamdolsun. El Fatiha
helal olsun yavrum sendende allah razı olsun rabbim iki cihan saadeti versin sanada uğraştın ilgilendinson listemizdeNara87 kaldı büyük ihtimalle okumuştur diye düşünüyorum
o da bildirim yapınca tamamlanmış olacak listelerimiz
her birimize 8.000-9.000 arası dua okundu kimi az oldu kimi çok hakkınızı helal edin
Bana da uyar Ayetel kursi gercekten çok tesirli...Banada uyar canım
Ben katılmak isterimKIZLAR GÜNAYDIN BENİM Bİ FİKRİM VAR DUA İLE İLGİLİ YİNE BÖYLE LİSTE HALİNDE OKUMAYA DEVAM EDELİM DİYECEĞİM O Kİ AYETEL KÜRSİ ÇOK BÜYÜK Bİ DUA HERKESE TEK TEK 313 TANE OKUNSA GÜNDE 17 TANE DUAYA DENK GELİYORkitapseverim CANIM ARKADAŞIM AKLIMDAN GEÇENİ PAYLAŞMAK İSTEDİM HAKKINI HELAL ET OLUR MU ?
Galiba bendim o. Haberdar ederseniz sevinirim. Hepinize hayirli bayramlar simdiden.tamam canım nete giremediğin yada yoğun olduğun zamanlar olursa toparlarız inşallah hep birlikte
listeden ayrılmak isteyen varsa bildirsin
geçmiş sayfalarda bir arkadaş vardı yeni listede haber veririz demiştik onu da ekleriz inşallah
INSALLAH CANIM, REBBIM HER KESIN KALBINDEKI GIZLI DUAYA KADAR ESITSIN VE KABUL ETSINcanimm simdi farkettim sen hamileymissin :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu. Hamilelerin duasi kabul olurmus ya :) bizlere dua et bizde bebislerimize kavusalim
INSALLAHCanım benim 2 ekim tahlil günüm. İnşallah mujdeyi veririm Allah razı olsun
ALLAH nasip ederse ben varım canımarkadaşlar listeyi oluşturalım mı? katılmak isteyenler bildirsin okumalara başlayalım isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?