dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Aminnn

hepimizin ağzına yüreğine sağlık canlarım benim hepinizi yüzyüze tanımadan sanki kırk yıllık dostummuş gibi hissediyorum Allah hepinizden razı olsun Rabbim bizi duaları ,tövbeleri kabul olan kullarından eylesin amin...

helal olsun yavrum sendende allah razı olsun rabbim iki cihan saadeti versin sanada uğraştın ilgilendin

Ben katılmak isterim

Kızlar hepiniz bayramı mübarek olsun şimdiden , allah hepinizden razi olsun ,ne muradın iz varsa versin inşallah .
Bayramdan sonra yeni listeye bende devam etmek istiyorum, o zman girerim tekrar insallah

Galiba bendim o. Haberdar ederseniz sevinirim. Hepinize hayirli bayramlar simdiden.

CANLARIM GÜNAYDIN BEN BUGÜN YARIM GÜN İŞTEYİM MALESEF Kİ DAHA SONRA BAYRAM TELAŞIYLA GİREMEYEBİLİRİM KENDİM OKUDUKLARIMI NOT ALIRIM BAYRAMDAN SONRA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE ŞİMDİDEN HAYIRLI BAYRAMLAR HEPİMİZE RABBİM HEP GÜZEL ŞEYLER GÖRMEMİZİ NASİP EDER İNŞALLAH

arkadaşlar listeyi oluşturalım mı? katılmak isteyenler bildirsin okumalara başlayalım isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…