- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.121
ayyy cok cok mutlu oldum rabbim kimsenin emeklerini boşa çikarmasin ins :) ayyyy cok heyecanlii darisi hepimizin basina. masallah ablammKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
vallahi bugün içim içime sığmadı güzel birşeyler bekliyordum senden geldi darısı isteyen dua eden tüm kardeşlerimize inşallaaaah,heyecandan her yazdığın topiğe yazacağım sanırımKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
Canim cok ama cok sevindim...Insallah gebeligin guzel saglikli gecer..Rabbim mélegini kucagina almayi nasip eder insallahKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
gözün aydın canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
gözün aydın canımKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
SENİN İÇİN 21 ADET OKUDUM CANIM BENİM İLK SIRADAKİ ARKADAŞIMIZ İÇİN...ben okuyamıyorum
süre ne kadar bir günmü? yerime okuyacak varmı
Allah razı olsun canımSENİN İÇİN 21 ADET OKUDUM CANIM BENİM İLK SIRADAKİ ARKADAŞIMIZ İÇİN...
liste 16 kişi değil mi? 15 kişi 20 şer tane okusun. 16. kişi, yani adına okunan kişi de 13 tane okusun olmaz mı?kızlar 21 okuyunca 336 ediyor. 313 tam olsun listeyi alıma kapatalım 19 tane okuyalım kişi başı, kalan sayıyıda aramızda böleriz olur mu? ya da başka bir fikriniz varsa onu da yapabiliriz.
Aynen o şekilde yapalım.liste 16 kişi değil mi? 15 kişi 20 şer tane okusun. 16. kişi, yani adına okunan kişi de 13 tane okusun olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?