dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

cansuc canım listeyi güncellerken hz yunus duasıda yazarmısın bi zahmet.çok dua topiğinde olduğum için burayı açtığım zaman ne okuduğumuzu karıştırıyorum sayfalarda zor buluyorum emeklerin için allah razı olsun canım

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua

Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 @bal10cukk ---------
2 @GirLookingForLove -- okundu 670
3 @
cansu_tr ----------- okundu 850
4 M1601B ------
5 @687403_igt ---------- okundu 670
6 tubatesbih ----------- okundu 670
7 D Debusi ---------------
8 kitapseverim -------- okundu 1200 (fazla okudum mazeretli olan varsa ona sayalım)
9 Sealand -------------- mazeretli
10 Nara87 ------------
11 @whitepearll ---------- okundu 670
12 M maviduvar1 ------------- okundu 670
13 damla_22 ----------- okundu 670
14 D Duambelli -----------
15 Z Zeynep8987 ---------- okundu 670
16 eilenn ---------------- okundu 670
17 cerenery ------------okundu 700
18 esimaa ---------- okundu 1370
okunan sayı 9480
kalan sayı 2520

HERKES 670 ADET OKUYACAK, DUA SAHİBİ 610 ADET OKUYACAK

DUA İÇİN SÜRE VERMİYORUM NE KADAR ERKEN BİTİRİRSEK HEPİMİZİN HAYRINA LÜTFEN GÜNLÜK OLARAK BİLDİRİM YAPMAYA ÇALIŞIN LİSTEMİZ ÇOK SARKMASIN...
BU ARADA AYET OLDUĞU İÇİN ADETLİ OLDUĞUMUZ ZAMANLAR OKUYAMAYIZ BİLGİNİZ OLSUN

bal10cuk Hanım nerelerdesiniz duanız bitmek üzere ?

Kizlar ben hiz kesmeden devam mi etsem?
Kacinci kisiye okuyoruz?

tatlım öyle olması gerekiyor haklısın ama okumayan kişiler varken kişinin duasını yarım bırakıp diğer kişiye geçmek olmaz önce bitirmemiz gerek sonra diğer kişiye geçmemiz gerek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…