- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.681
o zaman 670 adet okursanız sevinirim Allah razı olsun hemen ekliyorum listeye canım benim ...Tamm katılmak isterim
melisamelisss okudum canım 670 aded rabbim kabul etsin.kardeşimizinde ne muradı varsa allah gönlüne göre versin inşaallah
sağolasın canım benim hızlı başladın maşallahCanım 700 tanede fazladan okudum eksik varsa yada mazeretli eklersiniz rabbim kabul etsin
tamam canım haklısın eklemem gerekcansuc canım listeyi güncellerken hz yunus duasıda yazarmısın bi zahmet.çok dua topiğinde olduğum için burayı açtığım zaman ne okuduğumuzu karıştırıyorum sayfalarda zor buluyorum emeklerin için allah razı olsun canım
evet tatlım sende okudun ya sayfayı karıştırdın galiba
- Yunus peygamberin duasını mı okuyoruz kızlar
Günlük bir kişiye okuyup bitirmiyor muyuz ben yazılanları çok takip edemiyorum çok şey yazıldığı için. ..ama ben 1. ve 2. Arkadasa 670 okudum salı ve Çarşamba günleri. ...o zaman bugünkü duayı yarın okuyum yoksa karisacakBugünkü arkadaş için duami alıyorumkitapseverim
tatlım öyle olması gerekiyor haklısın ama okumayan kişiler varken kişinin duasını yarım bırakıp diğer kişiye geçmek olmaz önce bitirmemiz gerek sonra diğer kişiye geçmemiz gerek ...Günlük bir kişiye okuyup bitirmiyor muyuz ben yazılanları çok takip edemiyorum çok şey yazıldığı için. ..ama ben 1. ve 2. Arkadasa 670 okudum salı ve Çarşamba günleri. ...o zaman bugünkü duayı yarın okuyum yoksa karisacak
daha bir bitmedi okumayan arkadaşlar var kişinin duası eksikKizlar ben hiz kesmeden devam mi etsem?
Kacinci kisiye okuyoruz?
canım zaten listede okumuş yazıyorsun670 adet okudum.bal10cuk için.
Ben okuyorum suan , listenin başladığını farkettmedim kusura bakmayın.
BEKLİYORUZ CANIM BENİMBen okuyorum suan , listenin başladığını farkettmedim kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?