- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.801
eklerim canım istersen sende takipte kal hatta istersen 670 adet duayı okuyup listeye katılabilirsin çünkü mazeretli arkadaşlarımız var okuyamıyoruz ...Okumalarınıza ben de katılmak isterim,bir dahaki listelere eklerseniz sevinirim. Allah dualarınızı kabul etsin
inşallah canım bende yarın başlayacağım inşallah ...ben akşam okurum inşallah
Canım abdest alıp okuyacaksak eve gittiğimde okuyayım,mazeretli değilim ama abdest alma imkanım yok şuan işteyim birde nasıl niyet edilecek ben açıklama göremedim? Kimin için hangi niyet için okunduğu söyleniyor mu başlamadan önce? Nasıl başlanacak kişi başı toplam kac adet okunuyor vs?eklerim canım istersen sende takipte kal hatta istersen 670 adet duayı okuyup listeye katılabilirsin çünkü mazeretli arkadaşlarımız var okuyamıyoruz ...
LİSTEYE EKLEDİM SENİDE BİZ DUAYI KİŞİ KİŞİ EDİYORUZ HZ. YUNUSUN DUASINI 600 KERE @mustafabusra HANIM İÇİN OKUYUP DUASINI DA OKUYORUZ ... HOŞGELDİN SEFA GELDİN ..Canım abdest alıp okuyacaksak eve gittiğimde okuyayım,mazeretli değilim ama abdest alma imkanım yok şuan işteyim birde nasıl niyet edilecek ben açıklama göremedim? Kimin için hangi niyet için okunduğu söyleniyor mu başlamadan önce? Nasıl başlanacak kişi başı toplam kac adet okunuyor vs?
Teşekkür ediyorum canım hoşbuldum. Okurum eve gittiğimde,abdestsiz içime sinmez. Rabbim dualarımızı kabul etsinLİSTEYE EKLEDİM SENİDE BİZ DUAYI KİŞİ KİŞİ EDİYORUZ HZ. YUNUSUN DUASINI 600 KERE @mustafabusra HANIM İÇİN OKUYUP DUASINI DA OKUYORUZ ... HOŞGELDİN SEFA GELDİN ..
amin inşallah canım benim...Teşekkür ediyorum canım hoşbuldum. Okurum eve gittiğimde,abdestsiz içime sinmez. Rabbim dualarımızı kabul etsin
KAÇ TANE OKUDUNmustafabuşra için okudum...Rabbim kabul etsin...Aminnn...
Okuyalım valla ne güzel olur kişi başı bir cüz verilse hergün bir hatim iner bunu bu başlık altında bi konu olarak acsaj eminim katılım çok fazla olur inşallahKIZLAR Bİ FİKRİM VAR PAYLAŞAYIM DEDİM ARANIZDA KURANIKERİM OKUMAYI BİLEN VAR MI ?
HATİM OKUSAK MI DİYE DÜŞÜNDÜM ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?