- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.821
600 tane okudum...KAÇ TANE OKUDUN
konu açmak aklıma gelmedi kendi içimizde yaparız diye düşünmüştüm canımOkuyalım valla ne güzel olur kişi başı bir cüz verilse hergün bir hatim iner bunu bu başlık altında bi konu olarak acsaj eminim katılım çok fazla olur inşallah
Burdaki arkadaslardan ses cıkmadı bu konu hakkında galiba deneyelim yani güzelde olurrkonu açmak aklıma gelmedi kendi içimizde yaparız diye düşünmüştüm canım
Şimdi yazdım canım dönüş yapılır bugün yarınBurdaki arkadaslardan ses cıkmadı bu konu hakkında galiba deneyelim yani güzelde olurr
Peki canım inşallah tez zamanda tekrardan öğrenebilirsin ...Ben Çocukken kuran okumayı öğrenmiştim. Ama malesef unuttum. Belki bir gün yeniden öğrenirim. Maalesef katılamayacağım.
Canım ben bu uyariyi okumadan 670okudum Allah kabul etsinHz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.
1 @bal10cukk ---------670 adet
2 @GirLookingForLove -- 670 adet
3 @cansu_tr ----------- 600 adet
4 @mustafabusra ------ 610 adet
5 @687403_igt ----------
6tubatesbih -----------
7esimaa --------------- 600 adet
8kitapseverim -------- 1200 adet
9Sealand --------------
10cerenery ------------
11 @whitepearll ---------- 600 adet
12 M maviduvar1 -------------
13damla_22 ----------- 670 adet
14eilenn ----------- mazeretli
15 Z Zeynep8987 ----------
16 D Duambelli ----------- 600 adet
17Nara87 ------------
18 D Debusi ------------- 600 adet
19melisamelisss ------------ mazeretli
20 J jasminej -------- 600 adet
okunan sayı :7420
kalan sayı : 4580
Hanımlar @mustafabusra Hanıma geçmiş bulunuyoruz . DUASI : hayirlisiyla salı günü gideceğim is görüşmesini kazanmak , kocamla işimizin gücümüzün rast gitmesi , çevremizde ki kötü insanlardan allahim hepimizi korumasi....
ARKADAŞLAR ŞİMDİYE KADAR 670 ADET OKUDUK ALLAH OKUYAN HERKESTEN RAZI OLSUN.
LİSTEYE 2 ARKADAŞIMIZ DAHA DAHİL OLDU .
BUNDAN SONRA OKUMALARIMIZDA HERKES 600 TANE OKURSA DAHA ADİL OLACAK .
ŞİMDİYE KADAR KİŞİ SAYISI DAHA AZ OLDUĞU İÇİN ÖYLE OLMUŞTU ŞİMDİ BÖYLE DÜZENLEDİM
Teşekkürler canim benim iyi dileklerin icin Allah razi olsun agzina yüreğine sağlık benimde telastan bazen giremedigim zamanlar oluyor hele haftaya daha fazla olabilirCansu'cum hayırlı olsun çok güzel heyecanlar bunlar :)
Müzikler çok güzel inşallah çok güzel geçer. Hayatımızın en önemli anları bunlar :)
Şimdiden seni gönülden tebrik ederim ve mutluluklar dilerim.
Bu arada ben okudum 4. arkadaşınkini
Ben giremesem de okuyorum sen benden teyid almayı beklemeden beni okudu yaz
Sevgiler
En az 15 gun sure veririz canim benim okuyan.kisi sayisina göre cuz veririz tabi katilmak isteyen baska arkadaslarinda olmasi gerekiyorCan'ım hatim yaparsak Nasıl yaparız sure cüz . ben biliyorum ama çok yavaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?