- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #5.841
bende yavaşım fakat güzel takip ediyorum internette hızlı yasini şerif var 13 dakikalık olan takipli hem okuyor takip ediyosun hemde kendinde hızlı alışıyosun çok güzel oluyor canım öyle yapabilirsin,cansucum hayırlı olsun nişanın inşallah bir ömürlük olsun şarkılarıda güzel seçmişsinCan'ım hatim yaparsak Nasıl yaparız sure cüz . ben biliyorum ama çok yavaşım
teşekkür ederim Allah razı olsun canım ablam benimbende yavaşım fakat güzel takip ediyorum internette hızlı yasini şerif var 13 dakikalık olan takipli hem okuyor takip ediyosun hemde kendinde hızlı alışıyosun çok güzel oluyor canım öyle yapabilirsin,cansucum hayırlı olsun nişanın inşallah bir ömürlük olsun şarkılarıda güzel seçmişsin
Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.
1 @bal10cukk ---------
2 @GirLookingForLove --
3 @cansu_tr -----------
4 @mustafabusra ------
5 @687403_igt ----------
6tubatesbih ----------- mazeretli
7esimaa ---------------
8kitapseverim --------
9Sealand --------------
10cerenery ------------
11 @whitepearll ----------
12 @Papatya -------------
13damla_22 -----------
14eilenn -----------
15 @merve1603 ----------
16 D Duambelli -----------
17Nara87 ------------
18 D Debusi -------------
19melisamelisss ------------ mazeretli
20 J jasminej ----------
Hanımlar687403_igt Hanıma geçmiş bulunuyoruz . Duanı yazarsın canım benim ...
Herkes 600 adet okuyacak hanımlar . hayırlı günler olur inşallah
BENİM AKLIMA HATİM GELDİ AMA PEK KİMSEDEN SES ÇIKMADI YASİN OLSA DAHA MANTIKLI DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM KATILANLAR OLURSA BAŞLAYABİLİRİZ ANCAKCanım ben bebek bekliyorum. Tüp bebek tedavisi ile ve dönem dönem sıkıntılar oluyor. Hayırlı ve ruh ve beden olarak sağlıklı bir gebelik ve doğum yapmayı. Eli ayağı düzgün ruh,beden ve akıl sağlığı yerinde bir evlat sahibi olmayı istiyorum inşallah.
Bu arada hatim mi okunacak Yasin mi ve ne kadar süre verilecek
BENİM AKLIMA HATİM GELDİ AMA PEK KİMSEDEN SES ÇIKMADI YASİN OLSA DAHA MANTIKLI DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM KATILANLAR OLURSA BAŞLAYABİLİRİZ ANCAK
800 ADET OKUDUM RABBİM HAYIRLI BİR GEBELİK GEÇİRMENİ VE BEBEĞİNİN HAYIRLI BİR EVLAT OLMASINI NASİP EDER İNŞALLAH
İNŞALLAH CANIM BENİM ...AMİN İNŞALLAH CANIM. SENİNDE UMARIM EVLİLİĞİN HAYIRLI OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?