- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.421
bi an tırstım başını okuyunca dedim noluyor naptım ben Allah iyiliğini versin senin emiBen kabul etmiyorum itirazım varseni şikayet edeceğim sürüm sürüm süründüreceğim
Ne fark edecek canım seve seve okurum 1 taneyle ne olacak da.
O zaman herkes duasını paylaştıktan sonra okumaya başlayayım bende
Tırstın mıbi an tırstım başını okuyunca dedim noluyor naptım ben Allah iyiliğini versin senin emi
canım ben senin eksiklerini tamamlamana yardımcı olurum..Cansucum ben su an net bisey diyemicem bu ara biraz yogunlugumuz var ve tefriciye okumam yavas surebilir. Liste baslasin ben durumuma gore katilayim okuyacagim diyip yari yolda birakmak istemiyorum cnm. Hayirli geceler.
1 hafta da okunabilirse öyle yaparız okuyamazsak 2 hafta olur olmaz mıcanım ben senin eksiklerini tamamlamana yardımcı olurum..sende listeye eklet kendini.. .Arkadaşlar süre ne kadar...
ivet :) dedim noluyorTırstın mı
Azcuk espirük yapim dediydim hep dua hep dua nereye gadarivet :) dedim noluyor
gittiği yere kadar sende duanı yazsana en azından senle beni ekleyim belliki ikimiz varız bugün buralardaAzcuk espirük yapim dediydim hep dua hep dua nereye gadar
Çok anı oldu şimdi bugittiği yere kadar sende duanı yazsana en azından senle beni ekleyim belliki ikimiz varız bugün buralarda
ben öyle aniden bulurum insanıÇok anı oldu şimdi bu
toparlayayım dur duamı
intikam soguk yenen bir yemektir diyorsunben öyle aniden bulurum insanı
evet sopsoğuk hemdeintikam soguk yenen bir yemektir diyorsun
ekledim canım
tamam diğer arkadaslarda eklesın başyayayım :)))ekledim canım
peki o zaman nasıl istersen canım benim istersen uzun yaz canım sen bilirsinkısa dua yazamıyorum ben yazdıkca yazasım geliyor
Rabbim gönül muradımı hayırlı kolay ve güzel şekilde nasip etsin diyeyim en kısasından
sagol canımm yeter bu kadar az yazsak da cok yazsak da duyan bilen Rabbim hepimizn gönlünden gecenleri nasip etsin hayırlısıylapeki o zaman nasıl istersen canım benim istersen uzun yaz canım sen bilirsin
amin canım inşallahsagol canımm yeter bu kadar az yazsak da cok yazsak da duyan bilen Rabbim hepimizn gönlünden gecenleri nasip etsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?