- 27 Ağustos 2014
- 1.296
- 1.713
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.381
sağol canım ezberimde yok o yüzdenarkadaşlar sadece tavsiyeydi benimkisi kolayınıza gelen bir dua varsa onu okuyalım uyarım ben size her türlü inşaallah :)
amin canım Allah razı olsun Rabbim yüreğinden geçen bütün dualarını kabul etsin seni darda koymasın sıkmasın iyilerle karşılaştırsınyok kuzum sen okuma benim icin :)
helal olsun hakkim varsa.
senin nasibinmis o dua
Rabbim kabul buyurur dualarını kabul eder inşallah .
anladım canımsadece fikir ediniyoruz canım benim kesinleşen bir şey yok
olabilir çabuk ezberleyebilirim“HasbiyAllahu lailahe illahu aleyhü tevekkeltü ve hüve Rabbül Arşil Aziym”
Kızlar bunu araştırın en etkili dua deniyor. Her is hayırla sonuçlanır deniyor. Su an ben bu ayeti okuyorum hayırla sonuçlanacak insallah
amin canım inşallah yeni dua listesi için var mı aklında bir şeyCansu son arkadaş icin okudum Rabbim dualarını kabul etsin
amin canım inşallah yeni dua listesi için var mı aklında bir şey
tamamdır canım teşekkür ederim
Allahümme innî e’ûzü bike min şerri ma ‘amiltu ve min şerri ma lem a’mel.
Allah’ım! Şimdiye kadar yaptığım, bundan sonra yapacağım işlerin şerrinden sana sığınırım.
bildiğim bu dua var. :))
tamam canım yeni listede de yoksunTamam Can'ım okurum kendime sadece kendime okumadım zaten
evet canım Allahın izni ile başlarız okumayan arkadaşlar bitirsinpazartesi yenı duaya başlıyor muyuz?
canım ben eksiğimi dün okumuştum benim için diyorsanevet canım Allahın izni ile başlarız okumayan arkadaşlar bitirsin
yok canım sen okuyacağım demiştin zaten melis dün uğramamış sayfaya onu bekliyorumcanım ben eksiğimi dün okumuştum benim için diyorsan
tamam canım benyok canım sen okuyacağım demiştin zaten melis dün uğramamış sayfaya onu bekliyorum
kısa olursa okumak daha kolay dediler canım benim . yok canım onun okuması bitmişti onun okuması gereken dua kaldımelisece için okumuyoruz değilmi?Arkadaşlar ben listeye devam etmek isterim....salat-ı tefriciyede okuyabiliriz...
salavatı tefriciye ezberimde var bana uyar arkadaşlara uyarsakısa olursa okumak daha kolay dediler canım benim . yok canım onun okuması bitmişti onun okuması gereken dua kaldı
canım salavatı tefricifiye olsun ister misinCansucum ben listeyi tamamladim Allah dualarimizi kabul etsin. Aslında yeni dua icin fikrim az ve duzenli okumak yani mesela hergun on ayetel kursi gibi. Allah affetsin ama duamiz kisa ise katilabilecegim bu tura durumum bunu gosteriyor kararlassin duamiz bildirim yaparim cnm.
Cuma gunune giriyoruz herkese hayirli cumalar dualarinizda bizi katmayi unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?