- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #7.401
ben ezbere bilmiyorum ama çat pat biliyorum okuduğumda aklıma geliyor okurum inşallahsalavatı tefriciye ezberimde var bana uyar arkadaşlara uyarsa
bana salavatı tefriciye uyar ezberimde çünki diğerleri ezberimde yok 2 numaradaki duayıda ezberleyebelirim çalıştığım için kağıttan bakarak okumak zor olur ezberimde olunca heryerde okuyabiliyorum servis beklerken serviste yolda yürürken4. Salavatı tefriciye
- Salavatı Fatih diye bir salavat var
ilk önce 1.000 adet YA LAtif okunuyor bitince ardindan 100 adet salavati fatih okuyarak gonlumuzden geldigince duamizi ediyoruz.
Salavati fatih
Okunuşu:
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym
Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.
2. HasbiyAllahu lailahe illahu aleyhü tevekkeltü ve hüve Rabbül Arşil Aziym”
3.Allahümme innî e’ûzü bike min şerri ma ‘amiltu ve min şerri ma lem a’mel.
Allah’ım! Şimdiye kadar yaptığım, bundan sonra yapacağım işlerin şerrinden sana sığınırım.
gulbera , Yagmurun_kizi , @Papatya , guiding1 , D Debusi , melisamelisss hanımlar bende beraber 7 kişiyiz çoğunluk hangi duayı okumak isterse onu okuyalım yorumları bekliyorum ...
Bu arada hayırlı cumalar Rabbim duaları kabul olanlardan eylesin hepimizi size bi söz paylaşacağım belki biliyorsunuzdur insana asla umudunu kaybetme mesajını veriyor ...
''' En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme . Unutma ki ilik; sert kemiğim içinden çıkar Hafız Şirazi '''
benim için farketmez canım diğer arkadaşlarda tamam desinler hemen başlayalım nasip olursaSalavatı tefriciye olsun canım çoğunluk onu istiyor hem çalışan ve ezberinde olan arkadaslarda zorlanmamis olurlar.
hayır gelmiyor canımCansu sana fallenAngelin konusundan bildirim geliyor mu?
4444 olan duaydı dimi o yanlış hatırlamıyorumsalat-ı tefriciye okuyalım ...yetiştiremeyen arkadaşlara yardım ederim..
tamam canımevet canım 4444 olan salavat bana da uyar okuyabiliriz
tamam canım nasıl istersenCansucum ben su an net bisey diyemicem bu ara biraz yogunlugumuz var ve tefriciye okumam yavas surebilir. Liste baslasin ben durumuma gore katilayim okuyacagim diyip yari yolda birakmak istemiyorum cnm. Hayirli geceler.
Cansu bugün başlamıyor muyuzgulbera , Yagmurun_kizi , @Papatya , guiding1 , D Debusi Hanımlar hayırlı haftalar hayırlı günler
4444 salavatı tefriciye başlayalım inşallah okumak isteyen arkadaşlarınız varsa onlarada söyleyebilirsiniz ...
Sizin fikrinize göre başlayacağım bu kadar kişiyle başlayalım derseniz hemen başlayalım benim için farketmez ...
müsaitsen başlayabilirsin canım sayıyı paylaştırdımCansu bugün başlamıyor muyuz
Ayni andamüsaitsen başlayabilirsin canım sayıyı paylaştırdım
aynen öyle olmuş canım ...Ayni anda
Ben kabul etmiyorum itirazım varmüsaitsen başlayabilirsin canım sayıyı paylaştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?