- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
- Konu Sahibi melisamelisss
-
inş canım komşunun verdiği beşiği kurmak için bekliyorum işte biz de başka şeyler alırız o zaman bebişe bir kez a 101 marketine bebek biberonları gelmişti dayanamayıp almıştım bir tane eşime gösteriyorum o da bana olsun öyle alırız diyor banane dedim ne alırsam kar dedim peki dedi anneme diyorum çocuk bezlerini stokla diyorum herkes olsun da diyor öyle hayırlısıyla sağlıklı sıhatli hayırlı akıllı imanlı kursaklı olsunlar inşaallah amininşallah sana , damla22,sweet73 ve diğer tüm isteyen arkadaşlarımıza da nasip olacak canım bebişler.. sabır ve duamızı edeceğiz ,hayırlısı ile olur inşallah.
neyse ben destan yazayım durumu açıklamak için siz hala konuyu uzatan şeyler yazıyorsanız siz bilirsiniz ben üzerimdeki sorumluluğu attım günah benden gitti gerisi sizi ilgilendirir konuyu uzatmaya pek heveslisiniz ALLAH dün benim ne halde olduğumu biliyor ben dün sıkıntılarımı damla arkadaşımıza hep yazdım okumamışsınız ama siz de halden anlayan değilmişsiniz daha da bir şey demiyorum size ALLAH herkesin gönlüne göre versin
Emin olun hepimiz her ay kirmizilari gormekten nefret eder haldeyiz..Benimde sinirim yada sitemlerim baska seylerden dolayi degildi ,soylenilen kelime hosuma gitmedi dile getirdim hepsi bu.Bende kavgadan tartismadan yana degilim helede dua sayfasinda.Ama alindigim seyleride soylemekten geri duramadim.Neyse bu konu bu gunde uzamasin lutfen..Sizde insallah en yakin zamanda dualarinizi yasarsiniz.Iyigunler..
Tüm yazdıklarınıza katılıyorum. akşam telefondan şöyle bir baktımda bol oflamalı ,poflamalı yazılar olmuş. melisa hanım fikir sordu bende günde iki kişiye okuyalım dedim, bize çabuk sıra gelsin dedim. hepimizin duaya ihtiyacı var ki buradayız.
Ayrıca davet edildiğimiz için buradayız. ikinci liste bukadar kalabalık olmaz rahat olunsun.
Beni anlayan olmasina coook sevindim.Sayfayi isgal etmemek adina uzun yazmiyorum.
Tamam canım ben çok umutla açmıştım ama bir ablam var o ara ara okuyor abibmesin abla birkaç kişi daha vardı ama ortadan yok oldular Türkçesinden okuyan Türkçesinden Arapçasından okuyan Arapçasından okusun dedik ama bakalım ben Türkçe mealini hatim ettim işte dua ettim bayağı şimdi sırada Arapçasından okuyarak tam aslı şeklinde bakalım kuzum hatim duamda inşaallah burada iletişimi koparmayız senin de dileklerini sayarım ben bu hevesle okursam hızımı da ilerletirsem Ramazana kadar inş hatim ederim sonra Ramazanda ikinciye başlarım çok istiyorum hem ders çalışıyorum insana antideprasan gibi geliyor hem benim panik atağım var ya rahatalatıyor beni okumak
olacak ayna hanımcım inşallah. biz dualarımıza inanıyoruz burda da 40 kişinin nerdeyse duasını alıyoruz şükürler olsun. o yüzden ben Allah'ın hayırlarla kapı açacağına inanıyoruminş canım komşunun verdiği beşiği kurmak için bekliyorum işte biz de başka şeyler alırız o zaman bebişe bir kez a 101 marketine bebek biberonları gelmişti dayanamayıp almıştım bir tane eşime gösteriyorum o da bana olsun öyle alırız diyor banane dedim ne alırsam kar dedim peki dedi anneme diyorum çocuk bezlerini stokla diyorum herkes olsun da diyor öyle hayırlısıyla sağlıklı sıhatli hayırlı akıllı imanlı kursaklı olsunlar inşaallah amin
Ben de canım hayırlısı bakalım akrabalar falan hep dua ediyor benim babam 10 yıl önce vefat etti zaten bir annem kardeşim dua ediyor eşimin tarafında da kaynanam çok dua ediyor görümceler sürekli düşünmüyor musunuz merakla soruyorlar doktora gitmedin mi sorun mu var vak yaşını da geçmesinevet haklısın bende türkçesini okuyup anlamayı düşünmeyi çok seviyorum canım. iyileşir iyileşmez başlayacağım.
olacak ayna hanımcım inşallah. biz dualarımıza inanıyoruz burda da 40 kişinin nerdeyse duasını alıyoruz şükürler olsun. o yüzden ben Allah'ın hayırlarla kapı açacağına inanıyorum
neyse ben destan yazayım durumu açıklamak için siz hala konuyu uzatan şeyler yazıyorsanız siz bilirsiniz ben üzerimdeki sorumluluğu attım günah benden gitti gerisi sizi ilgilendirir konuyu uzatmaya pek heveslisiniz ALLAH dün benim ne halde olduğumu biliyor ben dün sıkıntılarımı damla arkadaşımıza hep yazdım okumamışsınız ama siz de halden anlayan değilmişsiniz daha da bir şey demiyorum size ALLAH herkesin gönlüne göre versin
Diyceginizi demissinizOsen bana hak vermis bende beni anlamasina sevindigimi belirttim.Sizin derdinizi sıkıntızini kucumseyecek bi kelime sarfetmedim.Elbette herkesin derdi kendine buyuk.Ben rahatsiz oldugum seyi anlattim arkadaslarda dua sayfasinda hakli olarak tartisma gormek istemediler bende size iyi dileklerle sabah konuyu kapatmistim.Ve buda son mesajim beni kavgaci konuyu uzatan gormeniz benim icin birsey ifade etmiyor oyle olmadigimi Allah biliyor buda bana yeter.Hayirli gunler size.
Emin olun hepimiz her ay kirmizilari gormekten nefret eder haldeyiz..Benimde sinirim yada sitemlerim baska seylerden dolayi degildi ,soylenilen kelime hosuma gitmedi dile getirdim hepsi bu.Bende kavgadan tartismadan yana degilim helede dua sayfasinda.Ama alindigim seyleride soylemekten geri duramadim.Neyse bu konu bu gunde uzamasin lutfen..Sizde insallah en yakin zamanda dualarinizi yasarsiniz.Iyigunler..
HANIMLAR BURDA SİZDEN BAŞKA 39 KİŞİ DE VAR LÜTFEN HAK YEMEDEN GERGİNLİK YARATMADAN ARTIK SAYFAMIZA BU KONU HAKKINDA YAZMAYINIZ BU SON UYARIMDIR. ÖZELDEN ÇÖZÜN LÜTFEN KONUNUZU ,KİMSEYİ GERMEYE İKİNİZİNDE HAKKI YOKTUR. LÜTFEN SAKİN,ILIMLI AFEEDİCİ OLUN HATA ARAYICI DEĞİL. BU TOPİĞİ BU ŞEKİLDE GERMENİZE HAKKINIZ YOKTUR . BİR DAHA KONUYU AÇAN KİŞİ OLARAK BU YAZILARI BURDA GÖRMEK İSTEMİYORUM SON UYARIMDIR.
YA BEN GERÇEKTEN SİZLERİ ANLAMIYORUM. MADEM İYİ NİYETLİSİNİZ O HALDE ZEYNEB HANIM ZATEN SİZİN SÖZÜNÜZE GELİNDİ NEDEN HALA BÖYLE PÜRÜZ ÇIKARIYOSUNUZ. BEN KİMEYİ TUTMUYORUM. BİZ BİR YOLA GİRDİK VE BİTİRECEĞİZ DEDİK. AYRICA HERKES AY OF PUF DİYEBİLİR BİR SİZ ALINDINIZ. KONU SAHİBİ BENİM DÜNDEN BERİ SİZE ILIMLI YAKLAŞMAK İSTİYORUM FAKAT SİZ VE AYNA HANIM DÜN ALINARAK TOPİĞİ KARIŞTIRDINIZ. BEN GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜM AMA BİR ADALETSİZLİĞİMİ ASLA GÖREMEZSİNİZ ZATEN SİZİN GÖNLÜNÜZÜ YAPMAK İÇİN DEĞİŞTİRDİK İKİ KİŞİ YAPTIK . BURDA 41 KİŞİ VAR VE KOLAY DEĞİL. ZEYNEB HANIM BAKIN AYNA HANIM ÖZÜR DİLEDİ. SİZ YA BİZLE DEVAM EDERSİNİZ YA DA KONUYU UZATACAKSANIZ MADEM BENDE ÇIKMANIZ TARAFTARIYIM ÇÜNKÜ KONU UZUYOR VE BEN RAHATSIZ OLUYORUM. YA DUA TOPİĞİNDE TARTIŞMA OLMAZ. AYNA ARKADAŞIMIZA GELİNCE, BİR DAHA AYNA ARKADAŞIMIZ SİZDE AYNI DUYGULARI PAYLAŞIRSANIZ SİZİ DE ÇIKARTACAĞIM KUSURA BAKMAYIN. KİMSENİN BENİM KONUMDA SIKINTISINI OFLAMASINI KURALLARA UYMAMASINI KARŞI ÇIKMASINI İSTEMİYORUM. İYİ NİYETİMİ SUİSTİMAL ETMEYİN RİCA EDİYORUM. YA HEPİNİZ EVLİ BARKLI ÇOCUK BEKLEYEN BANA GÖRE BÜYÜK HANIMLARSINIZ. BEN HENÜZ 23 YAŞINDAYIM VE BEKARIM BUNA RAĞMEN BU TOİPĞE GİRDİM AMA BAKIYORUM KİMSE AFFEDİCİ DEĞİL. KAOS YARATIYORSUNUZ VE YETER. BEN GERİ KALAN 39 KİŞİNİN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYECEĞİM. SİZİN OLGUN ANLAYIŞLI OLMANI GEREKİRKEN BEN OLUYORUM SİZDEN DE BUNU BEKLİYORUM . BELKİ AĞIR KONUŞTUM AMA GÜNLERDİR BEN SİZİN İÇİN ÇABALRKEN SİZİN BÖYLE AYRIM YAPIP MİLLETİ GERMENİZ OLGUNLUK DEĞİLDİR. SÜRDÜRECEKSENİZ ÇIKIN. İYİ GÜNLER.
AYNA HANIM SİZİ DE UYARIYORUM LÜTFEN BİR DAHA DUYGU YÜKLÜ PAYLAŞIMLARINIZI BURDA PAYLAŞMAYIN RİCA EDİYORUM. AKSİ TAKDİRDE SİZİ DE ÇIKARTMAK ZORUNDA KALIRIZ . BU SON UYARIMDIR.Yok ben memnunum ben gece zaten özür msjımı dilemiştim benim derdim dua ben de sana burayı takip de yarım ediyorum geceleri foruma bakıyorum hem dersime bakıyorum hem buraya ve yatmadan dayanamadım herkesin gönlü olsun derdindeydim tek kelime bile konuşmak daha da uzatmak istemiyorum ben ikilemden dolayı kızmıştım çünkü hep kararsızlıklar vardı tüm arkadaşlardan ben özür dilerim hatanın hepsi benim olsun kusura bakmasın diğer arkadaşlar ben zaten yorum falan yapmam duamı okur toplamaları yapar çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?