- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
- Konu Sahibi melisamelisss
-
melisa alabiliriz dedi canım bir arkadaş listeden çıktığı içinta
tamam canım Rabbim kabul etsin dualarınızı
olur benim için sonda olmam hiç sorun değilbugün bir arkadaşımız çıktı listeden. onun yerine gelmek istersen alalım ama sona koyarız biliyosun sıramız var hanımefendi. ne dersiniz?
tamam ekliyorum sizi ,ilk mesajımızı okuyun lütfen bugün sweet ve damla hanımdayız. hoşgeldiniz kardeşim.olur benim için sonda olmam hiç sorun değil
teşekkür ederimtamam ekliyorum sizi ,ilk mesajımızı okuyun lütfen bugün sweet ve damla hanımdayız. hoşgeldiniz kardeşim.
ARKADAŞLAR BEN YAKLAŞIK 3-4 GÜN BEN GİREMEYEBİLİRİM . SİZDEN YARDIMCI LİSTEYİ TOPARLAYACAK GÖNÜLLÜ KİŞİLER BEKLİYORUM. BİRİ AYNA ARKADAŞIMIZDIR ANCAK YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLAR ARIYORUZ. SEVGİLER.
Ben yardımcı olurum.Alıntı yapıp mı ekleme yapıyoruz?
Masculinin yaptığı gibi listeye eklerim.
Arkadaşlar naz za 200 tane okudum rabim kabul etsin sirakimde kime okyyoruzBen yardımcı olurum.Alıntı yapıp mı ekleme yapıyoruz?
naz bitti sıra damla ve swweette iki kişi iki kişi okuyoruz bir güne iki kişiArkadaşlar naz za 200 tane okudum rabim kabul etsin sirakimde kime okyyoruz
adennur hanımcımnazınki dündü. bugün sweet ve damla arkadaşlarımızın bebişlerine hayırlarla kavuşması için okuyoruz en az125 kere ,bilginizeArkadaşlar naz za 200 tane okudum rabim kabul etsin sirakimde kime okyyoruz
Sweet ve damla arkadaşlarımız için 125er adet okdum.Allah kabul etsin.adennur hanımcımnazınki dündü. bugün sweet ve damla arkadaşlarımızın bebişlerine hayırlarla kavuşması için okuyoruz en az125 kere ,bilginize
amin..inşallahhhSweet ve damla arkadaşlarımız için 125er adet okdum.Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?