- Konu Sahibi melisamelisss
-
125-125 mi farmasi hanım?sweet ve damla için aldıklarımı okudum Allah kabul etsin
sweet ve damla için aldıklarımı okudum Allah kabul etsin
pardon şimdi gördüm ,Allah kabul etsin125-125 mi farmasi hanım?
250---------------250125-125 mi farmasi hanım?
sen de sağol canımsaol bacım
ses soluk yok kızlardansen de sağol canım
liste tamamlanmak üzere ya ondan ses soluk çıkmıyordur diğer liste gece başlayacak o zaman yeniden hareketlenirses soluk yok kızlardan
bugün bir arkadaşımız çıktı listeden. onun yerine gelmek istersen alalım ama sona koyarız biliyosun sıramız var hanımefendi. ne dersiniz?kızlar yeni kişi alıyormusunuz yoksa mevcut listeyi muhafaza mı edeceksiniz?
yok canım yeni kişi alınmıyor bu liste bitene kadar yeni liste yapılırsa ekletirsiniz isminizi takip edin konuyu hergün 2 kişiye okunuyor zaten 15-18 gün aralığında liste biterkızlar yeni kişi alıyormusunuz yoksa mevcut listeyi muhafaza mı edeceksiniz?
evet melisanın dediği gibi de olabilirbugün bir arkadaşımız çıktı listeden. onun yerine gelmek istersen alalım ama sona koyarız biliyosun sıramız var hanımefendi. ne dersiniz?
tamam canım Rabbim kabul etsin dualarınızıyok canım yeni kişi alınmıyor bu liste bitene kadar yeni liste yapılırsa ekletirsiniz isminizi takip edin konuyu hergün 2 kişiye okunuyor zaten 15-18 gün aralığında liste biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?