- Konu Sahibi melisamelisss
-
inşallah olur canım ben de bebek istiyorum çoğumuz bebek için sanırımbende katilmak istiyorummm bebek istiyorum
canım dileği isteyen paylaşsın mesela ben gizli içimde tutmak istiyorum olur mu,yarın akşam inşallah başlıyoruz ,hayırlısı olsun hakkımızdaArkadaşlar sıra sıra okuyacağız ya sıra kime gelince dileklerini söylesin ki belirtsin ki o niyetle okuyalım duayı
ha olur canım melisanın dileği için niyet ederiz yok ben bangır bangır bağırıyorum ya bebek diecanım dileği isteyen paylaşsın mesela ben gizli içimde tutmak istiyorum olur mu,yarın akşam inşallah başlıyoruz ,hayırlısı olsun hakkımızda
inşallah canım aslında içimden turu bitirip farklı dualar etmek geliyo topluca da bakalım çok uçmayayım ilk tur listesini tamamlayalımda inşallah:)ha olur canım melisanın dileği için niyet ederiz yok ben bangır bangır bağırıyorum ya bebek dieondan dedim canım kusura bakma ve hayırlsıyla atanmak da istiyorum ikisi için de olur inşaallah
İlk tur bitsin hayırlısıyla canım bakalım kaç kişiyle kapanacak daha sonra kimseyi almayacaksın listeye değil mi canım? O zaman karışıklık oluyor sonu da olmaz ikinci tur da ben de atanmayı derim ilk turda bebiş deinşallah canım aslında içimden turu bitirip farklı dualar etmek geliyo topluca da bakalım çok uçmayayım ilk tur listesini tamamlayalımda inşallah:)
aynacım 20 kişi yeter diye düşünüyorum kızlarında rızası ile. ne dersiniz fikrinizi alayım ?aslında 20 kişiye tamamlasak 250 tane çeksek herkese sırayla gelir diye düşünüyorum ne dersiniz kızlar,daha erken bile bitirebiliriz.
bencede yeter bir an önce baslayalim insaynacım 20 kişi yeter diye düşünüyorum kızlarında rızası ile. ne dersiniz fikrinizi alayım ?
bence de tuba çok oldukça da sıkıntılar olabilir, kızlar sizde razı mısınız 20 olunca alımı durduralım mı ne dersiniz?bencede yeter bir an önce baslayalim ins
hgeldin mirac75 kardeşim aramıza :)Bende varim kabul ederseniz...
ALLAH razi olsun hosbuldum...hgeldin mirac75 kardeşim aramıza :)
hepimize miraçcım inşallah . amin.ALLAH razi olsun hosbuldum...
Kabul ettiniz sagolun...
Rabbim cumlemize hayirlar indirsin katindan insaallah...
Canim ben herkesin dileginin paylasmasini istiyrm. Dilegini gizli tutan kisi icin okumam.sakin yanlis anlasilmasin .kotu bisey mi iyi bisey icin mi bilmem gerek. Sirasi gelen niyetini yazar.canım dileği isteyen paylaşsın mesela ben gizli içimde tutmak istiyorum olur mu,yarın akşam inşallah başlıyoruz ,hayırlısı olsun hakkımızda
Cnm çok güzel yazmissin ama listeyi bunun altina ekleyip devam ettirebilirsin bence.bak ben topigimde öyle yapiyorum.hem bizler hep son sayfadaki yazini göreceğiz ya kime okunduğunu da biliriz.niyet ve isimde yazarsin.Kızlar ,dileklerimizin kabulü için buyrun bekliyoruz , Allah dualarımızı kabul etsin. dua etmeyi seven, ihtiyacı olanlar,gönüllüler burda buluşalım inşallah.listemiz yarın yani pazartesi günü kapanacaktır . her kişi için 5000 ayet okunacaktır.
Okunuşu "Hasbinallahu ve nimel vekil ''
Anlamı ''Allah bize yeter. O, ne güzel vekildir''
Eki Görüntüle 1464950
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?