S sabir ve hamd niyetine okudum. Allah kabul etsinBugun S sabir ve hamd niyeti icin 200 tane El Mümin esmasini okuyalim. Niyeti
Allahım günahlarımı bağışla, eşimle sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı arttır, daim eyle, iki cihandada bizi ayırmasağlık, mutluluk, huzur, afiyet şifa ver inşaAllah evlatlarımla birlikte
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Stemina
S sabir ve hamd niyetine okudum Allah kabul eylesinBugun S sabir ve hamd niyeti icin 200 tane El Mümin esmasini okuyalim. Niyeti
Allahım günahlarımı bağışla, eşimle sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı arttır, daim eyle, iki cihandada bizi ayırmasağlık, mutluluk, huzur, afiyet şifa ver inşaAllah evlatlarımla birlikte
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Stemina
Amin canimKendi niyetime okudum bağışladım
Allah kabul etsin
Allah razı olsun arkadaşlar, dualarımız kabul olsun inşaAllahAmin
S sabir ve hamd niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBugun S sabir ve hamd niyeti icin 200 tane El Mümin esmasini okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Stemina
BugunStemina niyetine 200 EL Mümin okuyalim. Niyeti
Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Stemina
Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Stemina
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Stemina
Bende katılmak isterimKatilmak isteyen olur mu?
Hayırlı Salih bir evlat istiyorum.Bugun benim icin 200 El Müheymin okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Tabi bugun listeye yeniden basladik senide ekliyorum.Bende katılmak isterim
Canim herkese sirayla okuyoruz en son sana okuruzHayırlı Salih bir evlat istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?