- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
-
Iyi de hak ediyorsun mesaji nasil verilir ki baska türlü?Ben kimsenin parasini veya bir seyini istemiyorum sadece hak ediyorsun demesini istiyorum siz bile beni anlamıyorken o hiç anlamaz
Haa sen de iphone hakediyorsun ama ben alamam durumum yok..dese sorun kalmayacak yani.
Niye desin bunu durduk yere?
Sen gorumcene gelen hediyeyi kiskanip ben de hakediyorum ama alan yok.tarzinda konusmussun resmen.
Durum ortada.
Ben de diyorum ki bu tarz seylere takacaksan bence zengin koca bul kendine
Gorumcen zengin bulmus iphone da aldirir ev de aldirir araba da aldirir.
Herkesle kendini kiyaslarsan evlilikte mutlu olamazsin
Nisanlaninca ben de alırım.Gelenektir demis.Nisanli olmadığınız için bir kısmını teklif etmiş.Gelenekci kuralcı biri sanırım.Yada ayrılırsak diye hepsini teklif etmemiş.Kardesinin konusunun ustunden 3 4 ay geçti ve bu konu yeni. Ben kendi kendime telefon alacaktim. 500 tl sini vereyim dedi. Hala neyi anlatamiyorum ki ben bana telefon al demedim kardesine nisanlisi telefon almis dedim evet kiskanmistim cunku ben hic deger gormedim. Bu olay cok eski. Onu unutmamis kendi kendine alirim demisti simdi de 500 tl vereyim dedi. Ben ondan para istemedim ki
Son kez anlatıyorum, söylediğin şey para istediğini anlatıyor. Düşüncen öyle olmasa da ağzından çıkan senin de sana telefon alınmasını istediğin. Ok?Son kez kendimi anlatmaya çalışıyorum ben ucuz ya da pahali hicbir sekilde sevildigimi gormedim ve bir an baskalarinin böyle bir sey aldigini duymam zoruma gitti doğru demiyorum yanlisti. Simdi de 5 senelik telefonumu kendim degistirecegim kimse ondan para filan istemedi o konu benim icin kapanmıştı.
Telefonun tamamını alsa ay sevgilim kocişim bana değer veriyor.Tabi telefonu almasını beklerken 500 tl verince adam dilenci gibi olur elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?