"aşkım sana hangisinden alalım" dedim "çekirdek alın" dedi ben de "cipsi soruyorum şuan sana" dedim bozuldu.. istemiyorum cnm dedi.. neden hala inatla böyle dik dik cevaplar veriyosun beni 5 yasında çocuk gibi azarlıyosun cümlemi bitirmeme izin vermiyosun dedi.. ama ben azarlamak amacıyla söylemedim onu acelemiz vardı ve hemen cipsi söylemesini istedim.. neyse o da surat astı ben de.. bunun gibi bi çok şey var.. benim konuşma tarzıma hala alışamadı.. onu azarladiğimi düşünüyor.. ama ben azarlamak maksadıyla hiç bişey söylemiyorum..
hehehe saolun kızlar aklinialirimsmile evet ben onu değiştirmeye çalişmiyorum.. hiç çalışmadım cidden.. biliyorum çünkü yapısı öyle.. çok titiz çok didikçi.. her seyi didikler.. her seyin bi cevabını arar.. her seyin kusursuz olmasını ister.. tipik başak burcu..
Hehe tam bunu yazacaktım baktım birisi aynen benden önce yazmış. Hanım hanımcık, oturmasını kalkmasını bilen kadın istiyor başak erkekleri. Gerçekten çok titizler. Allah hepimize yardımcı olsun.kesinlikle karşılarında zarif,güleryüzlü,nerde ne konuşup nerde susması gerektiğini bilen bir hanımefendi istiyorlar öyle biblo gibi değilde tam bir dost olacak nazik kibar bir bayan istiyorlar başaklar hayatlarında.