dilim pabuç kadarmış !!!

bu arada kızlar aradaki yazıları okumamaştım.şimdi öyle bir göz atınca başak burçlu erkeklerin ne kadar zor olduğunu bir kere daha anladım.ayyy sevgilisi başak olan herkese Allah yardım etsiiinnnnnnnn........ayrıntıcılar, titizler,kibarlık nezaket beklerler her durumda.bakımlı, bir ortamda güzel konuşmayı seven insanlardan hoşlanırlar.kesinlikle net olacaksınız onlara karşı.kendileri çok kararsızdırlar ama karşısındakilerin kararlı olmasını isterler....ay ne döktürdüm ben deeyvahedigeldismile

Burcu,
sen de bi kereye mahsus olmak üzere hayatım bak ben böyleyim ve bu yaşıma gelmişim ne ben huyumu değiştirebilirim ne sen en iyisi birbirimize alışmak değil mi şeklinde konuş belki anlar seni:sm_confused:

bi de kendisi öyle sakin öyle rahat bi insandır ki.. kolay kolay sinirlenmez.. her zaman sakince ve tane tane konuşur.. o sesinin bir kez olsun yükseldiğini görmedim.. acaba diyorum bu çocuk sinirlerinimi aldırdı..

ŞŞu sözlerin var ya tam benimkini anlatıyor. o da öyle nasıl sakin nasıl rahat anlatamam sadece bana karşı öyle değil herkese karşı öyle.Bende tam tersine çok agrasif ve sabırsız bir insanım.Ama dengeliyoruz birbirimizi çok şükür benimki hiç şikayet etmiyor.4 yıldır alıştı artık :)

Canım aynı cümleyi ben 9 yıldır duyduğum gibi hala da duyuyorum aynen böyle " pabuç kadar dilin var ben mi erkeğim sen mi belli değil" deyip durur bnmki :)))
Ama yapacak birşey yok ne kdr söylense de beni böyle kabul etti, tabi zaman zaman insanın kendini frenlemesi lazım.
Biraz o biraz sen dikkat ettin mi karşılıklı yürüyor ilişki..Dilin kemiği yok derler gerçekten öyle, ama saçma sapan şeyler için birbirini kırmaya değmez, birbirinize saygınızı yitirmeyin yeter :)

saolun canlarım yorumlarınız için. Ben Bu aralar çok dikkat ediyorum, çok şikayet ediyor çünkü, sanki sen erkeksin Ben kadın böyle ilişki mi olur, Bana karşı hiç saygın yok diyor. o Benim Bu tavırlarımı saygısızlık olarak görüyor, Ben de 3 gündür çok dikkat ediyorum, Bağirip çağirmiyorum, surat asmıyorum, sesimi yükseltmiyorum, adam peşimde pervane oldu resmen. Sen Böyle ol canımı veririm yollarına güller dökerim diyor. Askere gitmesini isterdim eskiden Beri, hep karşi çıkardı, dün askere gitmeyi düşünüyorum aşkım gelir gelmez evlenelim dedi. Ben huyuna gittikçe hiç inat davranmıyor..Fazla da Bişey yapmıyorum sadece daha güler yüzlü daha yumuşak olmaya çalişiyorum hemen parlamamaya çalişiyorum, laf sokmuyorum. Eskiden çok yapardım bunu. çok ters davrandım, çok laf vururdum, işi kavgaya götürürdüm, Barişmak istese Bile tavır yapar uzatırdım.. Şimdi 3 gündür üstüme titriyor, çok mutluyum ne olur hep Böyle ol diyor.. Bakalım, Belki de gerçekten Bazı huylar törpüleniyordur kim Bilir =)

törpüleniyor canım biz de 2 canavar gibiydik ikimizde sinirli halimiz nasıldı sen düşün birbirimizi uyara uyara ben düzeldim ama o..
demekki illa bi taraf sakin kalıyo ben öyle kabullendim artık

Aslında istedikmi yapıyoruz kadınlar istedimi herşeyi yaparlar bence istemek lazım bizi tetikleyen birşey oldumu yaparız tabiki istediğimide elimizden uçanla kaçan kurtulur ama biz onlarıda yakalarız aklinialirimsmile

aynen öyle canım isteyince her şey oluyor, ve erkekler gerçekten BeBek giBi onları kontrol etmek o kadar kolaymış ki.. Ben Bir Buçuk senedir küserek kızarak surat asarak bağirarak naz yaparak yaptıramadıklarımı iki gündür tatlı dilli olunca kiBar olunca yaptiraBiliyorum. Dediğimi ikiletmiyor, o da gönlüme göre gidiyor

inşallah böyle gider canım da, kaç gün sürer acaba burcu yaa? (((

canım valla alışıyo insan inan Bana, Ben sevgilimi Bir Buçuk senedir hiç tanımamısım Ben onun istediği giBi olunca o da melek giBi oldu ya çoook şaşırıyorum, her yerde Beni övüyor, herkesin içinde Ben ruh eşimi buldum diyip ellerimi tutuyor hayatta yapmazdı, şimdi her gün Beni görmek istiyor daha yanımdan gider gitmez "çook özledim seni yarın görüşelım erkenden" diyor.. valla şaşırdım Ben de canım.. iş Bende Bitiyomus demekki =)))

okurken resmen bizden bahsettiğini düşündüm yaa bu kadar olur:)
Ben de çok çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim. O da hep alttan alır, ama artık birden parlama, çok sert konusma aşkım diye yalvarıyor resmen. Ben de benim karakterim böyle sen beni böyle tanıyıp sevmedin mi diyorum haklı olarak. Öyle bitanem ama seni tanıdığımda arkadaştık, şimdi sevgilinim biraz ayrıcalığım olmasın mı yani, bana arkadaşlarına davrandığın başkalarına bağırdığın gibi bağırma diyor. Haklı aslında ama değiştiremiyor ki insan kendini

değiştirmese de törpüleyeBiliyor Büşracım inan Bana, bi dene Bak, Ben konuyu ilk açtığımda değişemem diyordum ama değişmesem de törpüledim

demek herkes aynı:)

ben aslında kendimi normal standartlarda görürüm. ama benimki öylesine naif,uysal,serin kanlı ki... onun yanında aşırı tezcanlı,heyecanlı duruyorum.
benimki 10 dk düşünüp 1 cümle kurduğundan hiç iletişim hatası yapmaz.. öyle olunca benim her söyledğim höt zöt gibi geliyor ona..
zaten kendilerinden işittiğim hakaretler de fixtir.
"vandal"
"maganda"
"diktatör"

bir de ben fazla canlıyım. mesela bir vitrinde çok beğendiğim bir ayakkabı göreyim 1 sn içinde o mağazaya girmiş,o ayakkabıyı denemişimdir bile benimki 2 saat sonra bulunur gelir..
biz yolda yürürken bile sorunluyuz :kedi:
sürekli "aşkım yavas yürür müsün " diyen bir tip..

bir de ege insanıyım ben. konuşurken jest ve mimik çok yaparım.
italyanlar gibi bağıra çağıra konuşma , der.. halbuki abarttığı gibi bir durum yoktur.

kuzenimin eşi bizde bu sorunların genetik olduğunu,teyzemin kocasını nasıl azarladığını anlatmış benimkine kaydirigubbakcemile3

annemi de tanıdıktan sonra artık haline şükrediyor aklinialirimsmile

=))) çook güldüm yaa.. aynı şeyleri Ben de duyuyorum canım, çok Bağiriyosun sesini azıcık kısar mısın aşkım maşallah ne gür sesin var der hep =))

Canım resmen beni ve sevgilimi anlatmıssın.Ama yuh diyorum bu kadar olmaz...Aynı sorun bizde de var , daima dik konusuyormusum.Ki olaylar senin anlattığın gibi aynen.Net cevap istiyorum.Çekirdek olayı gibi.Şimdi sana çekirdeğimi sorduk cipsi söyle geç yani.Ben de cevap bu oluyor direkt.Ve en ufak bişeyde tamem ben buyum düzelemem istemezsen bitirelim vs vs..Deliricek cocuk.Gecenlerde yeter dedim ben değişemem huyum bu işte ama seni aşağılamıyorum yapım bu bitiricem artık basedemiyorum dedim.Resmen cocuk gibi kahroldu ağladı bitti eridi yani..Sonra içim acıyor yani bizimkide eziyet.Ama işte alısıcaklar umarım.Bizde belki düzelicez (inan hiç sanmıyorum) çünkü herkese böyleyim..Bu birazda aşırı sevilmemezden kaynaklanıyor sanırım.Korkmuyoruz yani.Benimki de aynen aşırı düşkün bana...Ne diyim allah hayır etsin sonumuzu...

Farkettim de aynı sorun bütün kk bayanlarında varmış kaydirigubbakcemile3, ne yalan söyleyeyim yalnız olmadığıma sevindim :)))

pabuç dilli kk hatunları alsanaalsanasmile valla ne yalan söyliim Ben de tek olmadiğimi görünce sevindim haa Bu arada dilimi törpülemeye çalışıyorum Bi yandan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…