aaa aynı beeen
benımde cok asi bi yapım vardır kolay kolay ne tamam ne evet derim oda cok rahatsız oluyordu eskılerden bızım 2 yıl olmak uzre yeni yeni ben de biraz anlayıslı olma once bi bakarız deyip dusunme payı bırakıp ondan sonra cevap vermeye başladım. oda artık tepkılerıme daha alısık hale geldı sanıyorum :)
birde ani tepkilerim fazladır. cok cabuk kızarm bırazda sesim yükselir. onu degıstıremedm daha ama o ilk tepkilerimi artık cok takmamaya basladı. eger uzatıyorsam devamına bozuluyor ama ilk ani tepki ve agir laflarıma birsey demiyor. sadece ben cok üzülüyorum aşırı pişman oluyorum. sanıyorum oda bu yuzden bırsey demiyor. cunku anlamaya baslıyorum hatalarımı.
bence sızde de bıraz zaman gecsın bide araya hafif bi uzak kalma gırerse ( arkadasım askere gıtmıstı 6 ay yoktu) sanki hersey daha cok oturuyor gıbı bence... yoksa huy degıstırmek cok zor.. bide mecburda deiliz bence hatalarımızı gorup tekrarlamayalım yeter. kımse ıstedı dıye sut dokmus kedi gibi olamam her an..
Valla aynı benimkideeMesela tontişim der kızdırmak amaçlı bende çitozzz derim sende onun bi yerlerine takıl:)artık yapmıo bnmki:)
senin şevkini kırmıyosa ne güzel canım ama benimki cadı diye diye bende şevk bırakmadı walla alsanaalsanasmileoda bana cadı diyor ama nedense cadı demesi hoşuma gidiyor
hatta gözlerim hep acaba ne yaramazlık yapabılırım diyen cocukların kı gıbıymıs. bunada kızmıyorum
senin yasadıgın goz torbası olayı gıbı gecenlerde de bizde benim kipriklerim gözümün bıraz kenarındada varmıs normal mı acaba dedi ayy nasıl sınır oldum anlatamam. ne yanı cımbızla kıprık mı koparayım begenmıyorsan bakma dedim (halbukı hep gozlerımı sevdıgını soyler. ve gozlerımı övünmek için demiyorum asla ama herkes oldukca begenr) tabi yok begenmez olur mu vs vs..
bizde artık ayrılık lafı edılmıyor gecmıste bunuda cok yapardımama kk da okudum bı yorumdan snra hıc ayrılık demedım..
bizi boyle begendiler sankı ilk gorusurken farklımıydık. hem ona olmadıgım bı sekılde davranıp evlendıkten sonra asıl halımı gostersem daha mı memnun olur.. boyle hatalarımı duzelte duzelte güzel gidiyor şükür ben mutluyum oda mutlu cunku gercekten ama gercekten hatalarımı duzeltmek ıcın cabalarıyorum tekrarlamamaya calısıyorum oda bunu bılıyoor kaydirigubbakcemile2
bana kedi görünümlü dişi kaplanım diyor sevgilim :gitme: kedi gibi uysal masum görünüyosun ama o pabuç dilin yok muuuu kaplan gibi maşallah diyor.. bazen şakasına takılsa da bu cidden aramızda büyük problem oluyor.. ayriliğin eşiğine geldik bi kere anlattım yukarda.. ama ben de süt dökmüş kedi gibi olamam ki. keşke olabilsem.. ama elimde değil.. eskiden daha agresiftim.. şimdi o kadar değilim zaten.. eskiden offfff sinirlendiğim zaman eser gürlerdim şimdi sadece sesim yükseliyor.. ee alışsın bana ama.. yüzüme vurup durmasın.. sürekli şikayet etmesin..
senin şevkini kırmıyosa ne güzel canım ama benimki cadı diye diye bende şevk bırakmadı walla alsanaalsanasmile
Aynı ben :) Eşim de sürekli yakınır, biraz alttan al, ılımlı ol, sakin ol, yumuşak davran falan der ama içime odun kaçmış gibi adeta paralarım onu :) Sinirlendim mi direk tepkimi koyarım, çabuk alınırım benim de en meşhur lafım "kendine xi olan ya da olmayan birini bul o zaman" dır bazen iyi niyetle bir şeyimi eleştirse bile ama huyum böyle bazen nefret etsem de kendimden, değiştiremiyorum malesef.Eşim de köşe yastığı gibi adamdır, bazen benim dediğim bir şeyi o bana söylese kan çıkar derim içimden.Sakin, ılımlı, sessiz ve hoşgörülü, bense tam tersi :) Çok şey denedim, ona kadar yüze kadar saymalar, hatta bir keresinde çok sert veya çok dik her çıkışımda kolumu çimcikleyeceğim diye bir şey denemiştim, bir haftanın sonunda sol kolum çimcikten mosmordu, pozitif düşünmeler, yok evrenden istemeler,sinirlenince onunla en güzel anıları düşünmeler, gene sinirlenince onun bu hayatta artık olmadığını düşünmeler..vs olmadı da olmadı arkadaş :) Hala dilim pabuç gibi, kafam dik (fazla ama) ve car car birisiyim :) Dedim madem huyum değişmiyor, bari sessiz ,sakin ,köşe yastığı gibi bir adam bulmuşum, anca beni idare etse etse bu eder, basıverdim nikahı :) Konuyu takip edeceğim, belki bana da uygulayabileceğim bir taktik çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?