- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Aman banane eğer içimde kalırsa bu zamanla kine dönüşüyor bende bu yüzden hep söylerim benim aklımdan geçen dilimde bu yüzden benimle anlaşamıyorsunuz diyeDilimi tutamıyorum...
Karşımdaki insanı kırmam ama
Aklımdan ne geçiyorsa direk söylüyorum
Mesela bir konuda konuşuyoruz tartışıcağımızı bile bile söylüyorum içimde ne varsa kendimi tutamıyorum
Birinin ağzımı bantlaması lazım galiba..
Tam söylemiycem diyorum sonra bi bakmışım ki söylemişim tüm düşüncelerimi..
Venom gibi olanlar siz ne yapıyosunuz..?
Bende böyleyim ve bu sebeple herkesle husumetliyimAman banane eğer içimde kalırsa bu zamanla kine dönüşüyor bende bu yüzden hep söylerim benim aklımdan geçen dilimde bu yüzden benimle anlaşamıyorsunuz diye
senin yerinde olmayı çok isterdim... inan konuşamamak çok daha berbat. aman karşımdaki kırılmasın, aman ayıp olmasın diye diye koca bi stres topuna döndüm daha 27 yaşımda. ne yiyip ne içiyorsun nasıl dan dan konuşuyorsun senden özel ders alabilir miyimDilimi tutamıyorum...
Mesela bir konuda konuşuyoruz tartışıcağımızı bile bile söylüyorum içimde ne varsa kendimi tutamıyorum
Benimm gibi olanlar siz ne yapıyosunuz..?
Biz buna patavatsızlık deriz ben de öyleyim ne yazıkki. İçimde hiç tutamam ya suratımla ya da dilimle belli ederim. Düşünmeden konuşmamaya çalışDilimi tutamıyorum...
Benimm gibi olanlar siz ne yapıyosunuz..?
Burcun ne?Bende böyleyim ve bu sebeple herkesle husumetliyim
Öyle olsa işsiz güçsüz kalır ortadaBöyle diyenler bana pek samimi gelmiyor açıkçası. Patronuna, öğretmenine, bir büyüğüne karşı gayet de dilini tutabiliyolar veya fettan biri karşısında sopalarını saklayabiliyolar, ama nerede lafı sindiren, cevap vermeyen, alttan alan insan varsa onlara karşı dobralık dürüstlük yapıyolar her ne hikmetse. Bunun adı ben dürüstüm laf dilimin ucunda değil yani, geçirebildiğime saydırırım demek bu düpedüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?