Dilimi tutamıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim okulda bi erkek arkadaş vardi herşeyi pat pat söylerdi sonrsda ben dürüstüm derdi yalan dolan yok içimdeki neyse onu söylüyorum yanlışsa yanlış doğruysa doğru diye. Sonra sevgilisi terk etti onu senin durustluk problemin var diye. Cocuk hala nasil dürüstlük problemim olabilir ben cok dürüst bir insanım neysem oyum iste falan diyordu. Hâlâ farkında değildi, herşeyi her zaman söylememesi gerektiğinin..

siz farkına varın bari her şey her zaman her yerde söylenmez... dilinizin ucuna geliyorsa dahi hi hi evet öyle mi ya haklisin deyin, veya bu konuda bi fikrim/bilgim yok deyin.
Allahim bende bunu yapamıyorum on tür insanlar sahte geliyor bana bilmmeki hii hı öylemi gibi laflar ibreti geliyor bana.ama bu sene yeminliyim herkese hiii öylemi uaoacagim🤭 aynı onlar gibi olmaya çalışıp onları öyle vuracagim

Her doğru her yerde söylenmez demişler. Çok şükür böyle değilim bir şey söylemeden önce kırk kere düşünürüm. Kalp kırmamak, pot kırmamak veya anlatmamam gereken bir şeyi ağzımdan kaçırıp sonra yüzüme vurulmaması için içimde tutarım 😂

Dürüstlük ve kabalık ikisi farklı kelimeler değil mi?

Doğru bildiğiniz bir hususta dürüst olun, ama birine bir elbise yakışmamıştır kiloludur vb bu kişiye çirkinsin demek kabalık evet. Çünkü ona bunu diyince size madalya takmiyorlar. O kişide zaten güzel sözler duymak istiyor biliyor musun? Kim bilir ne kadara aldı, kendince yakıştırdı. Birine güzel tatli söz söylemek bizden eksiltmez ki @YorgunHatun00 Buğday ekmeğin yoksa bile buğday dilinde mi yok? derler adama...

Bazen çocukken yahut bu hayati yaşarken bizi çok kırarlar... Öyle cok kırılirız ki artik tüm kirginliklarimizi demirden zirhimizin ardina koyar güçlü dururuz herkesin karşısında. Öyle güçlü durmaya çalışırız ki asıl kıran biz oluruz bu raddeden sonra. Kırılgan olmayi aşağılık olmak olarak kabul eder beyin. Zanneder ki herkes onu küçümsüyor ona üstten üstten bakıyor.

Bana yazdiklariniz kırık cam teorisini animsatti nedense ondan bu kadar uzattim da uzattim. Bu gun olmasa da bir gun muhakkak ihtiyacin olan şeyi arayıp bulmanı isterim...

Hikayeye göre çoğu cami kırık bir bina varmış. Insanlar diğer camlari kirmaya çekinmedikleri gibi bunu suç olarak da kabul etmemişler.

niye simdi magdur gibi konusuyosun sana yapilanlar derken yani hani baban herkesi mahvediyordu? ne yaptilar anlam

kucucuk koyunde babanin iki kisiye sozu falan geciyor diye kendini bi halt zannedip burada da boyle konusuyorsun ya cok uzuldum cidden okurken. 2022de bir genc kizin bu sekilde dusunce yapisi olmasina, anonim bir forumda bile boyle konusabilmesine cidden uzuldum. yazik. sana emek harcayan ogretmene de, sen oku bir yerlere gel diye cabalayan ailene de yazik. allah sabahtan aksama kadar calisip seni gecindirmeye calisan babana sabir versin. cocugum boyle olsa kahrolurum.
😂😂KOPTUM bu yazdıklarına hani o şiddete meyilli öğretmenleri savunuyosunuz ya inşallah küçücük çocuğunuza da yaparlar da burada yazarsınız diye
Babamí ve ailemi bilmeyen hocalar tabii havlíyodu ama ne oldu? 2 pişman etti ailem onları
Ayrıca köyde yaşamıyorum ha sen yaşıyosan orası ayrı
Babam hakkında da doğru konuş babamın sözü kimlere kimlere geçiyor bir bilsen..
Öğretmenler babasinın hayrına bana emek vermiyor karşılığını alıyorlar.
Babamda benden gayet memnun.

Yok ya, ailesi tam da böyle olsun, düşünmeden sorgulamadan yaşasın, tüketsin dursun diye özenle yetiştirmisler.
Bence babası gurur duyuyordur kendi gibi bir çocuğu olduğu için eminim.
Babasina bak kızını al 😂😂
Evet babam benle gurur duyuyor çok hayırlı bir evlatım😂
Sózlerinden çıkmam bir dediklerini ikiletmem

😂😂KOPTUM bu yazdıklarına hani o şiddete meyilli öğretmenleri savunuyosunuz ya inşallah küçücük çocuğunuza da yaparlar da burada yazarsınız diye
Babamí ve ailemi bilmeyen hocalar tabii havlíyodu ama ne oldu? 2 pişman etti ailem onları
Ayrıca köyde yaşamıyorum ha sen yaşıyosan orası ayrı
Babam hakkında da doğru konuş babamın sözü kimlere kimlere geçiyor bir bilsen..
Öğretmenler babasinın hayrına bana emek vermiyor karşılığını alıyorlar.
Babamda benden gayet memnun.
niye bos bos konusuyorsun? ilk mesajin patavatsiz bi cocuk oldugunla ilgiliydi, simdi ogretmenlere had bildiren cengaver oldun ne alaka?

babanin sozu anca sana geciyor bence. o yuzden gozunde cok buyutuyorsun. senin baban kim de kimi pisman etmis olabilir allah askina, ogretmeni dovmesiyle tehdit etmesiyle mi ovunuyorsun? beynin bu sekilde mi calisiyor?

yukarida da yazmislar elin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanirmis, konu ne ara babana geldi bilmiyorum ama ailece sizin feleginizi sasirtacak birileri illaki cikar. ondan sonra ne halt yedim de su cenemi tutamadim diye dusunur durursun kucuk aklinla. biraz buyudukten sonra eminim daha duzgun anlayacaksin bazi seyleri.

Evet babam benle gurur duyuyor çok hayırlı bir evlatım😂
Sózlerinden çıkmam bir dediklerini ikiletmem
babam tam bi hanzo beni de cevresindekileri de igrenc hareketleriyle bezdirdi o yuzden insanlar bulasmamak icin susuyor ben de dayaktan korktugum icin sozunden cikmiyorum demiyosun da…

Dürüstlük ve kabalık ikisi farklı kelimeler değil mi?

Doğru bildiğiniz bir hususta dürüst olun, ama birine bir elbise yakışmamıştır kiloludur vb bu kişiye çirkinsin demek kabalık evet. Çünkü ona bunu diyince size madalya takmiyorlar. O kişide zaten güzel sözler duymak istiyor biliyor musun? Kim bilir ne kadara aldı, kendince yakıştırdı. Birine güzel tatli söz söylemek bizden eksiltmez ki @YorgunHatun00 Buğday ekmeğin yoksa bile buğday dilinde mi yok? derler adama...

Bazen çocukken yahut bu hayati yaşarken bizi çok kırarlar... Öyle cok kırılirız ki artik tüm kirginliklarimizi demirden zirhimizin ardina koyar güçlü dururuz herkesin karşısında. Öyle güçlü durmaya çalışırız ki asıl kıran biz oluruz bu raddeden sonra. Kırılgan olmayi aşağılık olmak olarak kabul eder beyin. Zanneder ki herkes onu küçümsüyor ona üstten üstten bakıyor.

Bana yazdiklariniz kırık cam teorisini animsatti nedense ondan bu kadar uzattim da uzattim. Bu gun olmasa da bir gun muhakkak ihtiyacin olan şeyi arayıp bulmanı isterim...

Hikayeye göre çoğu cami kırık bir bina varmış. Insanlar diğer camlari kirmaya çekinmedikleri gibi bunu suç olarak da kabul etmemişler.
Belkide öyledir ama ben tamtersi eleştirinin iyi olduğunu düşünüyorum keşke beni de eleştirselerdi diyorum bazen kendime yanlışlarımı eleştirmek yerine sinsice onaylamasaydi arkadaşlarım
Bu sebeple bence dost eleştirmeli ki karşısındaki kusurlarını düzeltsin
İnşaAllah bulurum
Aslında insanların kırgınlıklarına hiç dikkat etmedim ki kırmaktan cekinmeyeyim

niye bos bos konusuyorsun? ilk mesajin patavatsiz bi cocuk oldugunla ilgiliydi, simdi ogretmenlere had bildiren cengaver oldun ne alaka?

babanin sozu anca sana geciyor bence. o yuzden gozunde cok buyutuyorsun. senin baban kim de kimi pisman etmis olabilir allah askina, ogretmeni dovmesiyle tehdit etmesiyle mi ovunuyorsun? beynin bu sekilde mi calisiyor?

yukarida da yazmislar elin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanirmis, konu ne ara babana geldi bilmiyorum ama ailece sizin feleginizi sasirtacak birileri illaki cikar. ondan sonra ne halt yedim de su cenemi tutamadim diye dusunur durursun kucuk aklinla. biraz buyudukten sonra eminim daha duzgun anlayacaksin bazi seyleri.
Asıl sen niye boş konuşuyosun?konumu saptıran sizlersiniz ne ara babama geldiyse konu
Öğretmeni dövmek mi?keşke sadece dövseydi.
😂Babam bir aşiret mensubu yani kimse bizim feleğimizi şaşırtamaz okeyy

Asıl sen niye boş konuşuyosun?konumu saptıran sizlersiniz ne ara babama geldiyse konu
Öğretmeni dövmek mi?keşke sadece dövseydi.
😂Babam bir aşiret mensubu yani kimse bizim feleğimizi şaşırtamaz okeyy
ya yuru git suradan velet. konustugun laflarin sacmaligina bak kusucam.

babam tam bi hanzo beni de cevresindekileri de igrenc hareketleriyle bezdirdi o yuzden insanlar bulasmamak icin susuyor ben de dayaktan korktugum icin sozunden cikmiyorum demiyosun da…
Ahahaha konuştu yine havadan
Benim babama laf atacağına beni eleştir sizinkiler hanzoysa bilemem😂kendinden biliyosann
Ben ailemle yaşamaktan memnunum herşeyim hazır peki neden bu size bu kadar Dokunuyor? Yani ailemle yaşamam

niye simdi magdur gibi konusuyosun sana yapilanlar derken yani hani baban herkesi mahvediyordu? ne yaptilar anlamadim :KK53:

kucucuk koyunde babanin iki kisiye sozu falan geciyor diye kendini bi halt zannedip burada da boyle konusuyorsun ya cok uzuldum cidden okurken. 2022de bir genc kizin bu sekilde dusunce yapisi olmasina, anonim bir forumda bile boyle konusabilmesine cidden uzuldum. yazik. sana emek harcayan ogretmene de, sen oku bir yerlere gel diye cabalayan ailene de yazik. allah sabahtan aksama kadar calisip seni gecindirmeye calisan babana sabir versin. cocugum boyle olsa kahrolurum.
Maho ağanın kızıysa demek :D

Ahahaha konuştu yine havadan
Benim babama laf atacağına beni eleştir sizinkiler hanzoysa bilemem😂kendinden biliyosann
Ben silence ya#amalgam memnunum herşeyim hazır peki neden bu size bu kadar Dokunuyor? Yani ailemle yaşamam
kiskandigim bu kadar belli oldu mu? hayattaki en buyuk arzumdu babamin hanzo olmasi. :deli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X